Şimdi Ara

sınırlı bğlantı veya bağlantı yok hatası kafayı yiyicem yardım edermisiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
8.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • peki bir sorum var ben ıp yi otomatik almadan elle yazma ile internete girsem bir sorun olurmu yani ne biliyim işte fatura fazla gelirmi felan şeyler işte çok korkarım öyle şeylerden de otomatik almasam da ıp yi elle yazdığım ıp ile girsem bir sorun olurmu çünkü otomatiğe çevirince net gidiyor elle yazdığım da ise net gfeliyor

ayrıca bunun sebebi ne olabilir modemmi bozuk sizce yeni modem alsam düzelirmi

yani otomatik ıp ile elle yazılan ıp nin farkı varmıdır sonuçta yine adsl paketimden kullanacağım değilmi

sizce zararı varmıdır elle yazılan ıp ile girmenin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender 28 -- 14 Eylül 2012; 17:41:13 >

Orijinalden alıntı: ender 28

peki bir sorum var ben ıp yi otomatik almadan elle yazma ile internete girsem bir sorun olurmu yani ne biliyim işte fatura fazla gelirmi felan şeyler işte çok korkarım öyle şeylerden de otomatik almasam da ıp yi elle yazdığım ıp ile girsem bir sorun olurmu çünkü otomatiğe çevirince net gidiyor elle yazdığım da ise net gfeliyor

ayrıca bunun sebebi ne olabilir modemmi bozuk sizce yeni modem alsam düzelirmi

yani otomatik ıp ile elle yazılan ıp nin farkı varmıdır sonuçta yine adsl paketimden kullanacağım değilmi

sizce zararı varmıdır elle yazılan ıp ile girmenin

Elle ip'nin hiç bir zararı yoktur.

Bu soruna internet sağlayıcınızda neden oluyor olabilir. O nedenle yeni bir modeme hiç gerek yok. Bir süre ell ıp vererek girin. Ara ara otomatik ıp al seçeneğini kullanın. Sorunun devam edip etmediğine bakın. Yazdığım gibi elle ip nin hiç bir zararı yoktur..

• yardımlarınız için sonsuz teşekkürler

son sorum bu sürekli böylemi gidicek acaba ben hiç otomatik ıp alamayacakmıyım

yeni bir modem alsam acaba düzelirmi sorun

yardımlarınız için sonsuz teşekkürler

son sorum bu sürekli böylemi gidicek acaba ben hiç otomatik ıp alamayacakmıyım

yeni bir modem alsam acaba düzelirmi sorun

Elle ıp verebilidğinize göre modemde sorun yok diyebilirim. Ancak otomatik ıp alamaması internet sağlayıcından kaynaklı geçici bir sorun da olabilir. Biraz bekleyin. Yazdığım gibi ara ara deneyin. Olmazsa internet sağlayıcınızdan teknik yardım isteyin.

Yeni bir modeme hiç gerek yok. Otomatik alması gereken ıp'yi siz elle veriyorsunuz hepsi bu..

Zero Point One Wireless Networking Utility Helper 1.2
    http://www.softpedia.com/get/Network-Tools/Misc-Networking-Tools/Zero-Point-One.shtml
    XP kullanıcıları için çözüm: başlat\çalıştır > cmd > netsh winsock (yaz,bilgisayarı yeniden başlat)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthkyn04 -- 15 Eylül 2012; 15:06:13 >

• quote:

sınırlı bğlantı veya bağlantı yok hatası kafayı yiyicem yardım edermisiniz

bu ıp dns ayarlarını yapnca bağlantı geliyor otomatğie çevirince bağlantı yok sınırlıya dönüyo

Allah Razı Olsun. Bendede bu sorun vardı 1 buçuk gündür uğraşıyorum çözüldü.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.