Öncelikle notebooğu modeme kablo ile bağla sonra sağ alt köşedeki yerel ağ bağlantısından ip adresine bak sonra kablosuz ağ bağlantılarında otomatik değil manuali seç ve kablo ile aldığın ipyi yaz sonra kabloyu sök gitsin :) gene anlamadım diyorsan pc'den anlayan birine başvur :)
arkadaşım kablonet mi kullanıyorsun,bendede dün saat 18-19 dan beri aynı sorun var nete giremiyorum,aynı uyarıyı veriyor.türksat müşteri hizmetlerini aradım bölgenizde genel bir problem var dediler bu sabah oldu hala düzelmedi..bölgem pangaltı
ben okula getirdim laptopu şburdan girebiliyorum. sorun bilgisayarda değil bunu anladım.böyle giderse o modemi kırarım. olamaz böyle bişi local connectivity nedir ya hu
arkadaşım kablonet mi kullanıyorsun,bendede dün saat 18-19 dan beri aynı sorun var nete giremiyorum,aynı uyarıyı veriyor.türksat müşteri hizmetlerini aradım bölgenizde genel bir problem var dediler bu sabah oldu hala düzelmedi..bölgem pangaltı
benim de şişli evet bu bölegede bir sorun olabilir:S:S:S: