Şimdi Ara

Sinirden Ağlayacağım Yeter Artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar gerçekten bıktım. Bu gün eve sinirli bir şekilde geldim. Bilirsiniz bir şeyler ters gidince her şey ters gitmeye başlar. Neyse açtım bilgisayarı girdim oyuna ama ilk şampiyon seçimi ekranında adam top top top yazdı. Bende mecburen bıraktım topu. Top istiyordum ama adam çok iyi oynuyorum falan dedi. Zorlamadım bıraktım. Sup oldum. Neyse girdik oyuna. Dakika 1 adam karşısındaki fioraya öldü. Dedi lag var. Sonra baseden geldi bir daha öldü. Bir daha öldü. Karşısındaki fiora 5 kill almıştı ve diğer lanelere de gelip kill aldı. Bizde mecburen sur verdik.

    Yine bir başka oyuna girdim adamın teki trolleyeceğim yazdı çıktım. 5 dakika bekledim girdim bu seferde top pre yazdılar. Israr ettim top pre gideceğiz dediler. Yine çıktım. Şimdi de 13 dakika bekletiyor.
    Artık gerçekten bıktım bu olaylardan. 28 lvl oldum. 30 olmaya çabalıyorum. Ama sürekli bunun gibi insanlar yüzünden bozgun yemekten bıktım.
    TR serverı mı böyle yoksa diğer serverlarda mı böyle?
    Napabiliriz? Artık yeter gerçekten ekrana kafa atacaktım nerdeyse.







  • Sen bi de dereceli atınca gör..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qrznBot -- 12 Şubat 2014; 20:27:47 >
  • 30 ol kendine pre bul ve iyi bir lige yerlesmeye cabala.Er gec ligler oturacak iyi bir lige dusersen cok sıkıntı yasamazsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Etni'Que

    Sen bi de dereceli atınca gör..

    o daha mı beter? Gerçekten bıktım artık ya. Oyundan zevk almıyorum artık.
    Keşke oyuna girerken şöyle olsa. Örneğin solo top olmak istiyorum. Solo top seçeceğim. Başka bir adam mid seçecek, başka bir adam jungle seçecek diğeri adc ve sup seçecek. Sonra sistem hepimizi toplayıp bir oyuna atacak.
  • Bronz daha beter Bi rolde ustalaş. Zor şampiyonlardan birini seç ve mekaniklerine hakim ol. Gerisi kolay.
  • hic gerek yok artik 3 gunde bir el oynuyorum. cs go ve hearthstone ile idare ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daraldım Ulan Artık
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.