Şimdi Ara

Sinir Krizi Geçirdiğim Bir Oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

LoL'de yüzlerce oyun oynadım. Yenmeme rağmen konu açıyorum düşünün, paylaşmak istiyorum sizle. Bu kadar mal adamlarla ilk kez oynadım heralde ya, elo hellin bir gururu vardı adamlar bilmiyor veya bilerek yapıyor diyip geçiyordum

Yani skora bakıp aldanmayın, hayatımda oynadığım en kolay early game oyunuydu. Skorum late için iyi olmamasına rağmen takımı resmen ben taşıdım.Early game harikaydı. Yahu bir insan bu kadar mı useless olur, Katarina ve Caitlyn sayesinde 1 saat sürdü oyun. 1 Saatlik oyun içerisinde bir kere bile 5v5 teamfight girmedik, yok arkadaş yok ya. Adam gidiyor kendi kendine rakip jungleda geziyor ölüyor, baron yakınında geziyor ölüyor, dragonda geziyor ölüyor. Yani artık yalvardım adamlara, yaptıkları tek şey var. Gragas-Hecarim-Warwick teamfight giriyoruz. Early gamede beşini birden alıyorduk ama iş late uzayınca işler değişti. 5v3 girip 3 kişi alabiliyoruz, arkadan geliyorlar 1kişiyi alıyorlar sonra ikisi ölüyor tekrar doğuyorlar ölmezlerse yine aynı. Koskoca 60dakikada bir tane 5v5 girmedi takım. Dakika olmuş 50, öldükten sonra 70 saniye doğamıyorsun bir tane ace versen oyun gidecek adamlar tın. Yani bıraktım kill almayı damage vurmayı, dfg yi Singede atınca erittim öyle öyle tf kazandık. Ultiyle ayırıyorum takımıda anca. Uğraşsam kill alırdım ama resmen oyunda elim ayağım kesildi. Akşam akşam canımı sıktılar içimi döküyorum of.. GG konusu demeyin kazandık oyunu Dakika 45 gibi elixirler dahil fullbuild çıktım katarinanın 3item eksiği vardı

Edit : Normal game win-lose farkı 35 fazlaydı ama heroları deneye deneye 3günde düşürdüm. Terledim oynarken.. AD Carry build zaten fail, çok yanlış değil ama yinede fail.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eegekoc -- 2 Ağustos 2012; 23:15:12 >

• Hecarimin buildi çok iyiymiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet cok iyi
  • Nidaleenin nasıl bir oyun tarzı olduğunu anlamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki nasıl olması gerekiyor ad carry nin buildi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

peki nasıl olması gerekiyor ad carry nin buildi?

O koca balyozu çıkmaması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

peki nasıl olması gerekiyor ad carry nin buildi?

Last Whisper, Guardian Angel veya QSS ? Frozen Mallet yerine alacaksın Redi, hp istiyorsan Warmog var. Hiçbir türlü alınmaz o.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bizdede garenla mundo salaktı geçen el adamlar 4 kişinin üstüne tek iken atlıyolar garenla 13 mundoyla 15 kere ölmeyi başardılar
  • Oyundan zevk alamıyorsan oynama bence. Bu kadar dert etmene gerek yok, üstelik normal game.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalMania7x

Oyundan zevk alamıyorsan oynama bence. Bu kadar dert etmene gerek yok, üstelik normal game.

Sen ne kadar iyi oynuyorsan takımından bir kişi o kadar kötü oynuyor.13-8 bitirdim az önce girdik premade xin sağolsun maçı kaybettirdi.

• bende son oyunu kaybettim!! abi sen hangi mantikla garene ap kasiyorsun? 3 tane troll vardi skarner iyiydi bizde ben ww ile oyle bir kastim ki 4v1 aliyorum adamlari buna ragmen verdik oyunu yani sunlara bi el atsalar 30 lw olmussun 30 30 garen e ap kasiyorsun!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @goldwar12
    bu forumda oyunlarının resmını atıp en cok aglayan adam secildin tebrikler her gun en az 1-2 oyun atıosun:D(yada sennle aynı resme sahıp diger bir kiside senn pesinden acıo bole bi konu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasmettt

@goldwar12
    bu forumda oyunlarının resmını atıp en cok aglayan adam secildin tebrikler her gun en az 1-2 oyun atıosun:D(yada sennle aynı resme sahıp diger bir kiside senn pesinden acıo bole bi konu)

Güzel bir fikrim var, kimin fakeisin bilmiyorum.

Şimdi proiflime gir, son açılan konulara bak. Sonrada son yazılan mesajlara bak. Kaç tane troll mesaj ve ağlama konusu gördüğünü söyle.

Sonra tekrar bir fikrim var, bak bakayım maçın sonucu ne olmuş. Win aldığım oyunda ağlama konusu mu açtım sence foruma ?

Sonuç : Beyin Şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasmettt

@goldwar12

Ağlanmayacak oyunlar atmıyoruz ama.Az önce attığımız oyunda maçı bitirecek kadar feed almış olmamıza rağmen 2 gerizekalı yüzünden oyun verdik.

• hep başkaları feedler zaten. hepiniz harika, op oyuncularsınız. bütün turnuvalara katılıyorsunuz, hepsini kazanıyorsunuz. hiç feedlediğiniz/kötü oynadığınız oyun olmaz. o yüzden sürekli başkalarını eleştirme hakkını kendinizde görüyorsunuz. tebrik ederim hepinizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodelero75

hep başkaları feedler zaten. hepiniz harika, op oyuncularsınız. bütün turnuvalara katılıyorsunuz, hepsini kazanıyorsunuz. hiç feedlediğiniz/kötü oynadığınız oyun olmaz. o yüzden sürekli başkalarını eleştirme hakkını kendinizde görüyorsunuz. tebrik ederim hepinizi

atalarımızın bi laf vardırya dinine küfreden müslüman olsa gerek tam oturuyo ramazan ramazan feederler adamın asabını bozuyo o kadar rahatım ki jungle oynuorum :D
  • quote:

hep başkaları feedler zaten. hepiniz harika, op oyuncularsınız. bütün turnuvalara katılıyorsunuz, hepsini kazanıyorsunuz. hiç feedlediğiniz/kötü oynadığınız oyun olmaz. o yüzden sürekli başkalarını eleştirme hakkını kendinizde görüyorsunuz. tebrik ederim hepinizi

Yani gece gece sayıyla mı veriyolar ? Ben bu oyunda süperim, harikayım, muhteşemim, tek başıma 500 kill alıyorum mu dedim ? Yani bundan nasıl gocunabiliyorsun anlamıyorum, yaran var diyeceğim bu söz bu duruma uymuyor. Saçma saçma işler, 4kişi midde geziyoruz dakika olmuş 45 bir kişi gidiyor counter jungle yapıyor sonra ölüyor 60 saniye 4v5, bunu söylüyorum al hepiniz OP hepiniz şöyle böyle. Bir git işine ya
  • quote:

ve bu arkadaş da feedleyen kişi sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 24google

quote:

Oyundan zevk alamıyorsan oynama bence. Bu kadar dert etmene gerek yok, üstelik normal game.

Sen ne kadar iyi oynuyorsan takımından bir kişi o kadar kötü oynuyor.13-8 bitirdim az önce girdik premade xin sağolsun maçı kaybettirdi.

moba oyunları dünyasına hoşgeldin. her zaman böyle oyunlar olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lien-

quote:

Orijinalden alıntı: 24google

quote:

moba oyunları dünyasına hoşgeldin. her zaman böyle oyunlar olucak

Dostum benim şöyle bir sıkıntım oluştu.Bugün kazandığım ve kaybettiğim oyunlarda bizden bir adam uzaylı çıkıyor. Yani biz 4kişi midin ortasında fight yaparken adam wraith veya wolf kesiyor anlıyor musun ? QQ konusu değildi ama ona döndü mesajlarla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eegekoc -- 3 Ağustos 2012; 3:16:55 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.