ikiside sata2 destekli anakartımda sata2 destekli asus m2n-mx win 7 7600 rtm kurdumn hani şu son çıkandan
1 gb ddr2 667 ramim var corsair
win7 7600 kurdum artı denetim masasından baktım sata sürücüleri yok hesapda win7 tanırdı ya fiyasko birrrrrrrrrrrr
nvidia sata dirver yükledim sata ya tıkladığımda şu değerleri alıyorum testde
screenshot kopyacaktım ama ekranı çek donanimhaberin keyfine göre düzenle ölmekten bin beter olduğu için sayıları elle yazıcam
sustained speed 70.9
burst speed 151.8
theoroticla limit 300
görünürde 70 mb veri okuyor hesapta ama bazen delirtiyor defrag felanda yaptıysamda
cidid bir artış olmuyor en son power suplyden şüpheleniyorum 350 watt 30 tl lik psu sanırım hdd ye besleme tanmm vermiyor yada ciddi şekilde sata2 felan gibi teknolojilerle kandırılmaktayız yani cebimizdne parayı almanın yeniyolu al yeni teknoloji diye bunları çıkarıyorlar bu arada 128 mb bellek video için onboard geforce 6100 yani amd 2.3ghz çift çekirdek
Acaba iyi kalite bir psu alsam bir artış olurmu hele exlplorerin felna açılış süresi saçları yoldurtacak düzeyde 2 dakka sonra açılıyor
veeeeeeeee gelelim windows7 ye bence vistanın makyajlanmış halinden öte birşey değil.
çok ram kullanımını frenlemişler o kadar bu rtm de de hatalar var
mesela usb belek felan gibi cihazlarda öönizleme yapmıyor bzen sil dediğin şeyleri silmiyor.
Hocam 1 gb ramle windows 7 kurmuşsun ve performans bekliyosun :)
hımm yazının tamamını bende okumuştum ama bu 1gb ram olayını kaçırmışım.. Gerçekten de win7 gibi güzel bir işletim sistemini hakkını vererek kullanmak istiyorsanız bu ram le zor..
2 gb rame çıkarırız bizde
kafam bozulursa 16gb ram takarımda 32 bit görmez adreslemiyor meret