Şimdi Ara

Sınıftaki kız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle anlatacaklarım hikaye vs. değil hepsi gerçek. Nazlıcan adında bir kız var sınıfımızda ve kız "Erkek arkadaşımla birlikte oldum." gibi şeyler dedi, özel şeylerini paylaştı. Elimde anahtarı sallarken aldı ve göğsünün içine biyerlere koydu. Sütyeninin içine koymuş meğer ve belli oluyodu göğüsünün üstünde. Uzun çabalar sonucu vermesi için ikna ettim, "ben alabilirim" gibi tekliflerde de bulundum. Sonunda kendisi verdi, verirken sütyenini gördüm. Kırmızıydı . Bu kız yollu mudur ? Atack yapayım mı nedir bunun olayı hacı ?

Not: Tamamen gerçektir. Bu forumda aynı okulda olduğum kişilerinde referansı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wto -- 25 Ekim 2010; 16:08:21 >

• Evet sana sana sana hepinize be. Rezil iğrenç yaratıklar. Hiç mi insanlık yok sizde ha? Nedir bunlar ha nedir? Nasıl yollarsınız bu pislikleri o tertemiz insanlara? Onlar kitap istiyor, kalem istiyor, okul istiyor, okumak istiyor. Onlara yardım elinizi uzatacağınıza birde utanmadan, sıkılmadan alay ediyor küçük görüyorsunuz. Aslında alay edilecek küçük görülecek birileri varsa o da sizlersiniz. Hiç bir işe yaramayan asalak gibi yaşayan sizler. Utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wto

Öncelikle anlatacaklarım hikaye vs. değil hepsi gerçek. Nazlıcan adında bir kız var sınıfımızda ve kız "Erkek arkadaşımla birlikte oldum." gibi falan dedi özel şeylerini paylaştı. Elimde anahtarı sallarken aldı ve göğsünün içine biyerlere koydu. Sütyeninin içine koymuş meğer, ve belli oluyodu göğüsünün üstünde. Uzun çabalar sonucu vermesi için ikna ettim, "ben alabilirim" gibi tekliflerde de bulundum. Sonunda kendisi verdi, verirken sütyenini gördüm. Kırmızıydı . Bu kız yollu mudur ? Atack yapayım mı nedir bunun olayı hacı ?

Not: Tamamen gerçektir. Bu forumda aynı okulda olduğum kişilerinde referansı var.

okurken ıslaklık hissetim.

• kaça gidiyon ona göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: HababamAhmet

Evet sana sana sana hepinize be. Rezil iğrenç yaratıklar. Hiç mi insanlık yok sizde ha? Nedir bunlar ha nedir? Nasıl yollarsınız bu pislikleri o tertemiz insanlara? Onlar kitap istiyor, kalem istiyor, okul istiyor, okumak istiyor. Onlara yardım elinizi uzatacağınıza birde utanmadan, sıkılmadan alay ediyor küçük görüyorsunuz. Aslında alay edilecek küçük görülecek birileri varsa o da sizlersiniz. Hiç bir işe yaramayan asalak gibi yaşayan sizler. Utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz...

Şimdi, çok sakin ol ve sakince ama sakince klavyeyi yere bırakmalısın bize yardımcı olmalısın.
  • aferin şampiyon hadi o kıza p..ini göster.
  •  Sınıftaki kız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dershanedeki kız
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jentin

kaça gidiyon ona göre

Lise 2.
  • quote:

Evet sana sana sana hepinize be. Rezil iğrenç yaratıklar. Hiç mi insanlık yok sizde ha? Nedir bunlar ha nedir? Nasıl yollarsınız bu pislikleri o tertemiz insanlara? Onlar kitap istiyor, kalem istiyor, okul istiyor, okumak istiyor. Onlara yardım elinizi uzatacağınıza birde utanmadan, sıkılmadan alay ediyor küçük görüyorsunuz. Aslında alay edilecek küçük görülecek birileri varsa o da sizlersiniz. Hiç bir işe yaramayan asalak gibi yaşayan sizler. Utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz...

• quote:

Orijinalden alıntı: m3chladon

quote:

Sınıftaki kız.

• Malmısın birader ?
  • quote:

Önüne versek parçalarsın ?..
  • quote:

Öncelikle anlatacaklarım hikaye vs. değil hepsi gerçek. Nazlıcan adında bir kız var sınıfımızda ve kız "Erkek arkadaşımla birlikte oldum." gibi falan dedi özel şeylerini paylaştı. Elimde anahtarı sallarken aldı ve göğsünün içine biyerlere koydu. Sütyeninin içine koymuş meğer, ve belli oluyodu göğüsünün üstünde. Uzun çabalar sonucu vermesi için ikna ettim, "ben alabilirim" gibi tekliflerde de bulundum. Sonunda kendisi verdi, verirken sütyenini gördüm. Kırmızıydı . Bu kız yollu mudur ? Atack yapayım mı nedir bunun olayı hacı ?

Sınıftaki kız.

• hangi okul
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

hangi okul

O kadar ayrıntıya giremem.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: denixex

hangi okul

O kadar ayrıntıya giremem.

bari hangi ilçede onu söle. (merak)
  • Kızı sinemaya götür orda halledersin artık.
  • sinemaya ne gerek var parka götür sen
  • kesin anadolu lisesi dimi ? Çünkü and. lisesi kızları zamanında sınava çalışmaktan kafayı yiyo ve lisede abazalık yapmaya başlıyolar Malesef düz lisedeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dean_Winchester

kesin anadolu lisesi dimi ? Çünkü and. lisesi kızları zamanında sınava çalışmaktan kafayı yiyo ve lisede abazalık yapmaya başlıyolar Malesef düz lisedeyim

fen lisesine giden kızlara ne oluyo acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.