Şimdi Ara

Sınıftaki gıcık kız(bi bakın beyler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınıfta bi kız var sürekli bana hakaret edip duruyo. Bende karşılık vermiyorum fazla he he diyip geçiştiriyorum ama daha çok damarıma basıyo bu sefer bende başlıyorum hakaret etmeye en son arkadaşlarla konuşurken çok argolu bi söz söyledim onun hakkında, yani bi kızın yüzüne söylenmeyecek birşey. Bunu devam ettirirse sizce neler yapmalıyım, kız olmasa bi tane vurucam gitcek ama olmuyo. Ve sizce doğru olanı mı yaptım. Ciddi cevaplar verin lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Soğuk su iç

• Seni istiyor hep strateji bunlar.

Yapman gereken tenhaya çekip neden böyle yapıyorsun diyip dudaklarına yapışmak

• Ve Kızın dikkat ini çekmek istediği hiç aklına gelmedi
    İşte bu yüzden sap ölecek sin

• MERHABA, KIZ NERELİ ACABA?
  • quote:

Orijinalden alıntı: True Story

Seni istiyor hep strateji bunlar.

Yapman gereken tenhaya çekip neden böyle yapıyorsun diyip dudaklarına yapışmak

lan olum :ASDŞAKLSDKTLF

• Ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğundan bahset.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kız/kadın güzel oluyo ya
    4 yıl önce açıldı
    BU KIZDAN GÜZEL KIZ VAR MI
    10 yıl önce açıldı
    Beyler Bu Kızlar Niye Böyle
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı şey benim de başıma geldi hocam.7 ye mi ne gidiyordum.Kezbanlığından kendini üstün gördü sürekli beni ezip durdu.Bir gün bir şey daha dedi ailene acıyorum gibi.Benim de gözüm döndü ağzını burnunu dağıttım.Sınıfta düşmanlarım oldu.Csb gibi duruyor ama gerçekten böyle.Yaşınız daha büyükse doğru dürüst konuşun.

• O seni seviyor,seninde hoşuna gidiyor bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: lagaviotta

Aynı şey benim de başıma geldi hocam.7 ye mi ne gidiyordum.Kezbanlığından kendini üstün gördü sürekli beni ezip durdu.Bir gün bir şey daha dedi ailene acıyorum gibi.Benim de gözüm döndü ağzını burnunu dağıttım.Sınıfta düşmanlarım oldu.Csb gibi duruyor ama gerçekten böyle.Yaşınız daha büyükse doğru dürüst konuşun.

Kız olmasa zaten bende öyle yapacağım ama kız işte. Onun dışında ne önerirsiniz.

@True Story güldürdün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sensei İtachi -- 3 Kasım 2014; 19:40:50 >
  • Em onu

• Up

Beyler ciddi cevaplar verin lütfen. Seni seviyo felan yazmışsınız ama durum öyle değil. Dediğiniz gibi bir durum olsa bu kadar çok hakaret etmez. Her gün tipsiz olduğumu söyleyip durmaz. Ben onu takmıyorum ama her gün bu salakla uğraşmak istemiyorum. Hem öyle olsa bile ben başkasını seviyorum.

• kizin yuzune (kufretmeden) oyle seyler soyle ki, derinden kır. ben olsam cok rahat yapardim bunu. emin ol kiz tekrar yapamaz aynisini. acima sadece. onca yasadigim seyden sonra kizlara acimamayi az da olsa ogrenebildim. heoimizin ogrenmesi gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: KristalMeth

kizin yuzune (kufretmeden) oyle seyler soyle ki, derinden kır. ben olsam cok rahat yapardim bunu. emin ol kiz tekrar yapamaz aynisini. acima sadece. onca yasadigim seyden sonra kizlara acimamayi az da olsa ogrenebildim. heoimizin ogrenmesi gerek

O kezbana neden acıyayım ki. Ona senin seviyene inmicem gibisinden bişey söylesem anlar mı yoksa daha sert mi konuşmam lazım

• lisede olur herkesin başına gelir bu..

kıza sınıfın ortasında argo olmadan bi laf sok onu bi rezil et bak bakalım daha ağzını açabiliyomu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.