Şimdi Ara

Sınıftaki erkek ve kız grupları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1-) Çalışkanlar grubu
    çok çirkindirler,ders çalışmaktan kendilerine vakit ayırmazlar. genellikle şakirttirler. sınıflarda 3-4 tane mutlaka bulunur bunlardan.

2-) Orta halliler grubu
    notları fena değildir. kimine göre güzel,kimine göre çirkindirler. muhabbet konuları bazen erkekler,genellikle hocalar olur.

3-) Erkek gibi kızlar grubu
    notları berbattır,tenleri esmer ve sesleri çatal gibidir. erkeklerle kan dökücü kavgalara girebilirler. şopar diye de tabir edilebilir

4-) Cool kızlar
    Kantinde oturup erkek keserler,notları kötüdür. Her çarşıya indiğinde facebookta check-in yaparlar. En güzel kızlar bu gruptadır.

ve erkekler.. ;

1-) Ezikler grubu
    sınıfta 2-3 tane mutlaka bulunur,sürekli tartaklanırlar. asosyaldirler,sınıfta üzerlerinde denenmemiş fantezi yoktur.

2-) Kendi halindekiler grubu
    sınıfta 4-5 kişidirler,kendi kendilerine espri yapıp gülerler. pek yakışıklı oldukları söylenemez.

3-) Hınzırlar grubu
    derste paso espri yapıp sınıfı yararlar,sınıfça sevilirler. hocalar onlara kızsa da araları iyidir.

4-) Cool erkekler grubu

çoğu kız onları yakışıklı bulur,bunlar okulun feymidir. bi ortama girdiğinde kendilerini farkettirirler. ilk milli olanlar bu gruptan çıkar genellikle,kendinden büyük kızlara bakma gibi bi alışkanlıkları vardır.

siz hangisisiniz la

• Tüm gün hayatınız nasıl geçiyor şaşırıyorum. Şu saçma konulara bak ya.
  • Hepsi
  • sen gel burdaki öğretmen lisesini gör hepsi çalışken ve aynı zamanda cool
  • Bunu yazmak için uğraşdıysan gerçekten de boş adamışsın diyorum.
  • 5-)Marjinaller..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

Tüm gün hayatınız nasıl geçiyor şaşırıyorum. Şu saçma konulara bak ya.

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pastafaryan

İlk olarak kızlardan başlayayım ;

1-) Çalışkanlar grubu
    çok çirkindirler,ders çalışmaktan kendilerine vakit ayırmazlar. genellikle şakirttirler. sınıflarda 3-4 tane mutlaka bulunur bunlardan.

2-) Orta halliler grubu
    notları fena değildir. kimine göre güzel,kimine göre çirkindirler. muhabbet konuları bazen erkekler,genellikle hocalar olur.

3-) Erkek gibi kızlar grubu
    notları berbattır,tenleri esmer ve sesleri çatal gibidir. erkeklerle kan dökücü kavgalara girebilirler. şopar diye de tabir edilebilir

4-) Cool kızlar
    Kantinde oturup erkek keserler,notları kötüdür. Her çarşıya indiğinde facebookta check-in yaparlar. En güzel kızlar bu gruptadır.

ve erkekler.. ;

1-) Ezikler grubu
    sınıfta 2-3 tane mutlaka bulunur,sürekli tartaklanırlar. asosyaldirler,sınıfta üzerlerinde denenmemiş fantezi yoktur.

2-) Kendi halindekiler grubu
    sınıfta 4-5 kişidirler,kendi kendilerine espri yapıp gülerler. pek yakışıklı oldukları söylenemez.

3-) Hınzırlar grubu
    derste paso espri yapıp sınıfı yararlar,sınıfça sevilirler. hocalar onlara kızsa da araları iyidir.

4-) Cool erkekler grubu

çoğu kız onları yakışıklı bulur,bunlar okulun feymidir. bi ortama girdiğinde kendilerini farkettirirler. ilk milli olanlar bu gruptan çıkar genellikle,kendinden büyük kızlara bakma gibi bi alışkanlıkları vardır.

siz hangisisiniz la

2 ila 3 arasında gidip geliyorum tipsiz olduğum söylenemez . Hatta kızlar beni hoş bulur . Ama biz 4-5 kişi takılmayız en az 10 ortalama 15 kişiyizdir genelde

•  Sınıftaki erkek ve kız grupları

O zaman geliyorsun kardeş
  • Hınzırların babasıyım serin grubunda değilim 5 kişilik tayfamız var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxib0sS

Ben grup sevmiyorum kiii

• Cool erkekler grubundayım... Tip ve para olmasa Ezik olabilirdim
  • ders falan çalışın işiniz falan yokmu bende lisedeyken böyle şeylerle uğraşır dururdum karı kız falan filan,Al 6 yıl da bitti lise aklınızı başınıza toplayın

• quote:

Orijinalden alıntı: HacıTaşlayanŞeytan

sen gel burdaki öğretmen lisesini gör hepsi çalışken ve aynı zamanda cool

Hangi il ?
  • ezikteyimm saygılar
  • Ben Çok Tipsizim Ezik Grubundaydım Hep Kızları Hayal Ederdim bir türlü emelime ulaşamadım keşke bizdede tip olsaydı ahhh keşkeeeeeeee
  • 2 yim tamda 4 kişiyiz tuttu lan
  • arkadaş cuma geceleri forumun tadı tuzu kaçıyor.

hükümetle görüşmek lazım. şunların okul saatlerini haftanın 7 günü yapsınlar.
  • 2 3 arasındayım söylediğim şeyleri kızların gulmesınden hoşlanmıyorum ama ders çok sıkıcı olursa ders işletmıyorum :)
  • kural ihlali var lütfen konuyu silin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.