1-) Çalışkanlar grubu çok çirkindirler,ders çalışmaktan kendilerine vakit ayırmazlar. genellikle şakirttirler. sınıflarda 3-4 tane mutlaka bulunur bunlardan.
2-) Orta halliler grubu notları fena değildir. kimine göre güzel,kimine göre çirkindirler. muhabbet konuları bazen erkekler,genellikle hocalar olur.
3-) Erkek gibi kızlar grubu notları berbattır,tenleri esmer ve sesleri çatal gibidir. erkeklerle kan dökücü kavgalara girebilirler. şopar diye de tabir edilebilir
4-) Cool kızlar Kantinde oturup erkek keserler,notları kötüdür. Her çarşıya indiğinde facebookta check-in yaparlar. En güzel kızlar bu gruptadır.
ve erkekler.. ;
1-) Ezikler grubu sınıfta 2-3 tane mutlaka bulunur,sürekli tartaklanırlar. asosyaldirler,sınıfta üzerlerinde denenmemiş fantezi yoktur.
2-) Kendi halindekiler grubu sınıfta 4-5 kişidirler,kendi kendilerine espri yapıp gülerler. pek yakışıklı oldukları söylenemez.
3-) Hınzırlar grubu derste paso espri yapıp sınıfı yararlar,sınıfça sevilirler. hocalar onlara kızsa da araları iyidir. 4-) Cool erkekler grubu çoğu kız onları yakışıklı bulur,bunlar okulun feymidir. bi ortama girdiğinde kendilerini farkettirirler. ilk milli olanlar bu gruptan çıkar genellikle,kendinden büyük kızlara bakma gibi bi alışkanlıkları vardır.
siz hangisisiniz la
Tüm gün hayatınız nasıl geçiyor şaşırıyorum. Şu saçma konulara bak ya.
Hepsi
sen gel burdaki öğretmen lisesini gör hepsi çalışken ve aynı zamanda cool
Bunu yazmak için uğraşdıysan gerçekten de boş adamışsın diyorum.
5-)Marjinaller..
quote:
Orijinalden alıntı: MuTLu.
Tüm gün hayatınız nasıl geçiyor şaşırıyorum. Şu saçma konulara bak ya.
1-) Çalışkanlar grubu çok çirkindirler,ders çalışmaktan kendilerine vakit ayırmazlar. genellikle şakirttirler. sınıflarda 3-4 tane mutlaka bulunur bunlardan.
2-) Orta halliler grubu notları fena değildir. kimine göre güzel,kimine göre çirkindirler. muhabbet konuları bazen erkekler,genellikle hocalar olur.
3-) Erkek gibi kızlar grubu notları berbattır,tenleri esmer ve sesleri çatal gibidir. erkeklerle kan dökücü kavgalara girebilirler. şopar diye de tabir edilebilir
4-) Cool kızlar Kantinde oturup erkek keserler,notları kötüdür. Her çarşıya indiğinde facebookta check-in yaparlar. En güzel kızlar bu gruptadır.
ve erkekler.. ;
1-) Ezikler grubu sınıfta 2-3 tane mutlaka bulunur,sürekli tartaklanırlar. asosyaldirler,sınıfta üzerlerinde denenmemiş fantezi yoktur.
2-) Kendi halindekiler grubu sınıfta 4-5 kişidirler,kendi kendilerine espri yapıp gülerler. pek yakışıklı oldukları söylenemez.
3-) Hınzırlar grubu derste paso espri yapıp sınıfı yararlar,sınıfça sevilirler. hocalar onlara kızsa da araları iyidir. 4-) Cool erkekler grubu çoğu kız onları yakışıklı bulur,bunlar okulun feymidir. bi ortama girdiğinde kendilerini farkettirirler. ilk milli olanlar bu gruptan çıkar genellikle,kendinden büyük kızlara bakma gibi bi alışkanlıkları vardır.
siz hangisisiniz la
2 ila 3 arasında gidip geliyorum tipsiz olduğum söylenemez . Hatta kızlar beni hoş bulur . Ama biz 4-5 kişi takılmayız en az 10 ortalama 15 kişiyizdir genelde
O zaman geliyorsun kardeş
Hınzırların babasıyım serin grubunda değilim 5 kişilik tayfamız var
quote:
Orijinalden alıntı: Maxib0sS
Ben grup sevmiyorum kiii
Cool erkekler grubundayım... Tip ve para olmasa Ezik olabilirdim
ders falan çalışın işiniz falan yokmu bende lisedeyken böyle şeylerle uğraşır dururdum karı kız falan filan,Al 6 yıl da bitti lise aklınızı başınıza toplayın
quote:
Orijinalden alıntı: HacıTaşlayanŞeytan
sen gel burdaki öğretmen lisesini gör hepsi çalışken ve aynı zamanda cool
Hangi il ?
ezikteyimm saygılar
Ben Çok Tipsizim Ezik Grubundaydım Hep Kızları Hayal Ederdim bir türlü emelime ulaşamadım keşke bizdede tip olsaydı ahhh keşkeeeeeeee
2 yim tamda 4 kişiyiz tuttu lan
arkadaş cuma geceleri forumun tadı tuzu kaçıyor.
hükümetle görüşmek lazım. şunların okul saatlerini haftanın 7 günü yapsınlar.
2 3 arasındayım söylediğim şeyleri kızların gulmesınden hoşlanmıyorum ama ders çok sıkıcı olursa ders işletmıyorum :)