Şimdi Ara

Sınıfta nasıl kalabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim sizlere bi sorum olucak yardım ederseniz sevinirim benim için önemli birşey çünkü, sorunum ben şuan bi anadolu lisesinde 9 dan 10. sınıfa 6 zafıyla 3 tanesini vererek sorumlu geçtim yani bu yaz ama şuan oturduğumuz ilçeye bir özel sağlık meslek lisesi açılıyo bildiğiniz gibi sağlık meslek liseleri 10 sınıf almıyolar ve şuan ben 10 geçmiş gözüküyorum benim notlarım aşağıdaki ss de
    müdüre ailem ile gidip konuşursak benim sınıfta kalmış olarak ayarlıyabilirmi yani ben sağlık meslek lisesine gidip 9dan başlamak istiyorum
     Sınıfta nasıl kalabilirim

• kardeşim sınıfta kalkmaktan kolay ne var, okula gitme yat evde devamsızlıktan kalırsın zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

kardeşim sınıfta kalkmaktan kolay ne var, okula gitme yat evde devamsızlıktan kalırsın zaten

hocam benim anlatmak istediğim o değil ben şuan yaz tatilindeyim ya yazın başında yukarda link attığım sınavlara girdim ya ben şuan 10. sınıfa geçmiş gözüküyorum o nasıl 9 olurki ben sağlık meslek lisesine gidebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: PerfectBlue

quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

kardeşim sınıfta kalkmaktan kolay ne var, okula gitme yat evde devamsızlıktan kalırsın zaten

hocam benim anlatmak istediğim o değil ben şuan yaz tatilindeyim ya yazın başında yukarda link attığım sınavlara girdim ya ben şuan 10. sınıfa geçmiş gözüküyorum o nasıl 9 olurki ben sağlık meslek lisesine gidebilirim

10'ncu sınıfa geçerken yatay geçiş vardı bi' aralar
  • ama benim şuan sınıf geçmiş olmama rağmen tekrar 9 okumak istiyorum o mümkün mü acaba
  • Sağlık mesleğe gitme bence okulunda devam et
  • Anadolu varken meslek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben geleceğim açısından düşünüyorum yoksa burda yani anadoluda benden birşey olmıyıcak
  • şuanda 9. sınıf gözüküyorsun bende nakil oldum bi okula müdür dedi 9-F desin dedi bende allah allah 10 olması gerekmiyomu dedim hayır daha dönem başlamadı dedi
  • Meslektekiler buranın eğitimi ve ortamı kötü diye anadoluya geçmeye çalışır sen ise anadoludan mesleğe geçmeye çalışıyorsun

• quote:

Sınıfta nasıl kalabilirim?

Sınıftan çıkmayarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: woozer

Meslektekiler buranın eğitimi ve ortamı kötü diye anadoluya geçmeye çalışır sen ise anadoludan mesleğe geçmeye çalışıyorsun

normal meslek değil özel sağlık meslek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şeytan'

şuanda 9. sınıf gözüküyorsun bende nakil oldum bi okula müdür dedi 9-F desin dedi bende allah allah 10 olması gerekmiyomu dedim hayır daha dönem başlamadı dedi

nasıl yani rica etsem detaylı anlata bilirmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: PerfectBlue

quote:

Orijinalden alıntı: woozer

Meslektekiler buranın eğitimi ve ortamı kötü diye anadoluya geçmeye çalışır sen ise anadoludan mesleğe geçmeye çalışıyorsun

normal meslek değil özel sağlık meslek

Tüm meslek liseleri için söylemiştim ama neyse karar senin hangisini istiyorsan ona git hayat sen hayatın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.