Şimdi Ara

Sinifta Arkadaslarla Fazla Samimi Olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler muhabbet filan var ama samimi olamiyoruz neden ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lise ise kendiliğinden olur üniversite ise cafeye felan git gez toz
  • Ben de samimi değilim. Benim kafada değiller pek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadasinin telini al ve watsapptan ona kucuk suprizler yolla cok sevinirler ve cok samimi olursunuz

• Samimi oluyorsun, sonra ilerde saçma sapan bir neden ile çocuk gibi davranarak muhabbeti kesiyorlar. Olgun düşüncelere sahip insanlar bul bulabilirsen yoksa gerisi tırt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elyssium

Lise ise kendiliğinden olur üniversite ise cafeye felan git gez toz

hayatım boyunca gördüğüm en gereksiz blog açık ara senin. "bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak" cümlesinin blog olmuş hali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUCAH1T

Arkadasinin telini al ve watsapptan ona kucuk suprizler yolla cok sevinirler ve cok samimi olursunuz

çok komik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önyargının hası ben de önyargılı olayım. Baba parası sayesinde bilkente gidip asosyalim diye konu açan özgüven arttırıcı film tavsiyesi isteyen ve ailesinin bu kadar yardımına rağmen okulu bırakmak isteyen kişi. Hakkında fazla şey bilmiyorum. Ama şunu unutma. Sakın bu ülkede bilim gelişmiyor, yazar çıkmıyor, araba tasarlayan bir kişi çıkmıyor, gökdelen inşa edecek bir kişi çıkmıyor deme. Çünkü bu alıntıladığım mesajı özgüveni eksik birine söyleseydin bir daha o bloga yazı yazmazdı. Ve bir yazar çıkmazdı. Geleceğini belirlemiş kişinin hayallerini yıkma kardeş. Sen gereksizsin anladık ama onları kendine benzetme. Her başarının ardında bir engel vardır. Ve benim için bu engel sensin. Umarım iyi işler çıkarırsın. Daha da mesajlarımı alıntılama.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elyssium

Önyargının hası ben de önyargılı olayım. Baba parası sayesinde bilkente gidip asosyalim diye konu açan özgüven arttırıcı film tavsiyesi isteyen ve ailesinin bu kadar yardımına rağmen okulu bırakmak isteyen kişi. Hakkında fazla şey bilmiyorum. Ama şunu unutma. Sakın bu ülkede bilim gelişmiyor, yazar çıkmıyor, araba tasarlayan bir kişi çıkmıyor, gökdelen inşa edecek bir kişi çıkmıyor deme. Çünkü bu alıntıladığım mesajı özgüveni eksik birine söyleseydin bir daha o bloga yazı yazmazdı. Ve bir yazar çıkmazdı. Geleceğini belirlemiş kişinin hayallerini yıkma kardeş. Sen gereksizsin anladık ama onları kendine benzetme. Her başarının ardında bir engel vardır. Ve benim için bu engel sensin. Umarım iyi işler çıkarırsın. Daha da mesajlarımı alıntılama.

çocuk tek ders almadığın üniversiteler hakkında bilgi vermeye çalışıyorsun. senin bilgin yok ki, fikrini niye belirtyon?

edit: özgüven arttırıcı film tavsiyesi ne istedim ne de google'a öyle bir şey yazdım. saçmalama. ulan babamın parasıyla bilkent'e gidiyorum, onun parasıyla son model bmw'ye biniyorum bundan sana ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A5D1A0F50 -- 7 Ekim 2016; 19:16:16 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.