Bildirim
Sınıfında en tipsiz seçilen reddit üyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

1 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
üzüldüm çocuğa, kızlar kendi aralarında konuşuyorsa şehmistan da aynı eşşeğe benziyooo diiimi, diye alay ediyorlardır biliyorum.Bi kere bişey konuşuorlardı yanlarına gidince birden sustular acaba benimle mi alay ettiler ki -
Ben de r/doomers da takılıyorum. -
of çok acımasızca ya -
Hocam ben 3 4 ay çıkıyorum sosyal mecralardan. Kendimle baş başa kalıp sorgulama yapmam lazım, hayatım hiç iyi gitmiyor. Sen de umarım youtube işini ciddiye alıp bir seyler öğrenirsin geldiğimde ben de başlarım belki
Allaha emanet@Kanatlandırmayan_Redbull
-
gucci gang nesli -
Kendine iyi bak hocamquote:
Orijinalden alıntı: Dr. Alfred Blalock
Hocam ben 3 4 ay çıkıyorum sosyal mecralardan. Kendimle baş başa kalıp sorgulama yapmam lazım, hayatım hiç iyi gitmiyor. Sen de umarım youtube işini ciddiye alıp bir seyler öğrenirsin geldiğimde ben de başlarım belki
Allaha emanet@Kanatlandırmayan_Redbull
Gorusuruz
Opuyorum yanaklarından kokulu kokulu
-
İğrenç insanlar, her yerdeler. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull
Kendine iyi bak hocam
Gorusuruz
Opuyorum yanaklarından kokulu kokulu
Alıntıları Göster
-
Çok kırıcı zaten onun farkında olmak dahada kırıcı -
erkeğin çirkini olmaz
özgüvenlisi olur -
En tipsiz ne kardeşim en güzelleri en yakışıklıları söylerler tamam da sonra neden school shooting yapılıyor... Biz de erkekler olarak aramızda güzelleri konuşuruz sıralarız ama çirkinlik yapmak nedir -
incel ne demek -
Incel, İngilizce istemsiz bekârlar anlamına gelen "involuntary celibate" kelimelerinin birleştirilmesi ile oluşturulmuş, kendilerini istemelerine rağmen romantik veya cinsel partner bulamamaları ile tanımlayan bir internet alt kültürünün üyelerini tanımlar. -
üzüldümquote:
Orijinalden alıntı: Change1
Incel, İngilizce istemsiz bekârlar anlamına gelen "involuntary celibate" kelimelerinin birleştirilmesi ile oluşturulmuş, kendilerini istemelerine rağmen romantik veya cinsel partner bulamamaları ile tanımlayan bir internet alt kültürünün üyelerini tanımlar. -
Resmen intihara teşvik. Niye böyle bişe yaparlar ki. Yapıyosanız bile en yakışıklı 3 erkeği seçin bitsin. -
HAHAHAHAHAH
zayıfların yüzde 99u pençesi olmayan zalimlerdir
eğer gerçekten "adam" olsa 5 10 tane peynirin dediğini umursamazdı
muhtemelen en tipsiz o seçilmese başkası seçilse böyle üzülmezdi
o halde gram acımam
önce adam olacaksınız ADAM
https://www.youtube.com/watch?v=24BuspUB0S8 -
Benimde bir tane böyle anım var.Mahalden bir kız erkekleri sıralıyor.Beni en sona koyuyor.Neyse ben kafaya takmadım çünkü kızın ailesiyle biz kavgalıyız zaten.Tabii bir tane aptal bir iki laf söyledi alaya amaçlı ama o kadar
1 yıl sonra benle alay eden çocuk gitti mahalecek sevmiyorduk çocuğu zaten, mutlu olmuştuk.Çocuğun yerine güzel biz kız taşınmıştı.Böyle bütün herkes merak etmişti kızı.Neyse işte o kızda benden hoşlanıyordu.Demek istediğim güzellik göreceli bir şey.Kafaya takmaya gerek yok böyle şeylerde.Ben takmadım çünkü fikirlerini önemsemediğim bir insandı.
En Beğenilen Yanıtlar

üzüldüm çocuğa, kızlar kendi aralarında konuşuyorsa şehmistan da aynı eşşeğe benziyooo diiimi, diye alay ediyorlardır biliyorum.Bi kere bişey konuşuorlardı yanlarına gidince birden sustular acaba benimle mi alay ettiler ki
![]() |
Benzer içerikler
- en zor mühendislik
- işten gelince uyumak
- kafaya sıkmak
- limitsiz amca
- doğalgaz sobası çok yakar mı
- vtouch nedir
- discord yapay zeka çizim
- çay emojisi
- prompt engineering nedir
- exxen filmleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X