Şimdi Ara

Sınıfımdan nefret ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanımdaki erkek Justin Bieber dinliyor + konserine gitmiş. Kalkıp bana justin'i savunuyor. Sınıftaki erkekler telefonlarının ön kamerasıyla kendilerini çekiyorlar (dillerini dışarı çıkarıp kezban gibi pozlar vererek) twitter'a atıyorlar. Profesyonel kamerayla fotoğraf çekilip kenidini cool zannedenler var. İşleri güçleri kız, sabahtan akşama kadar oturup şu kıza bak vs. diyorlar. Kızdan başka birşey bildikleri yok. Boş boşuna yaşıyorlar. Bi müzik aleti çalsalar, resim çizseler hiç olmazsa bi sporla ilgilensinler, yok illa kız olacak.

Justin dinleyen kişi profil resmimi görmüş (bandanayla çekilmiştim), gelip bana terörist misin diyor, photoshop kullan anca diyor (Arkaplanı siyah yaptım o kadar). Kendisi dudakları büküp fotoğraf çekiliyor. Nedir bu türkiyenin hali

• Hangi kolej
  • Kolej değil Anadolu Lisesi
  • Hepsini teker teker zehirleyebilirsin
  • Ayrıntılı bilgi verir misin? Nasıl mesela?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaidax

Kolej değil Anadolu Lisesi

Hangi anadolu? 380 puanla alan anadolu da var 490la alan da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

quote:

Hangi anadolu? 380 puanla alan anadolu da var 490la alan da

Geçen sene 451'di puanı, bu sene 415-430'a düştü. MEB sağolsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burnumdan nefret ediyorum.
    5 yıl önce açıldı
    Okuldan nefret ediyorum
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ayrıntılı bilgi verir misin? Nasıl mesela?

ellerini kirletmeye niyetin varsa yöntemi çok
  • Durum çok vahim bizde de var onlardan ama sabrediyoruz, hangi il ve hangi okul bu arada?
  • quote:

• Trabzon Tevfik Serdar Anadolu Lisesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: La*Volpe

quote:

• Aynı benim sınıf olm sürekli kız konuşan giysi kas yapma derdinde olan erkekler kızlarda atarlı tripli justin dinleyendende var ama 1 kaç arkadaş var yoksa kafayı yerdim
  • Yüksek sesle 'Drop It' dinlet onlara
  • Wjéasz kullanıcısına yanıt
    Babamın dolmuşundan levyeyi alıp dalasım var onlara
  • Kızlardan konuşanlara yapabileceğin birşey yok yani güzel yoldan ama justin dinleyeni dubstep e alıştırabilirsin ben çok yaptım önce justinin şarkılarının dubstep remixlerini bul yada yaparsın kendin dinlet falan yavaştan arttır o da alışır ben kendi müzik öğretmenimi alıştırdım klasik müzik gerçek müziktir bu yol yapım çalışması gibi diyordu dediğim gibi yaptım klasik müziğin dubstep remixlerini dinlettim artık benden alt sınıflara ders vermemi istiyor dubstep konusunda yavaştan al yani diğerleri dediğim gibi düzelmez ama yemeklerine zehir atabilirsin kolay olur
  • quote:

Boyle tipler genelde kolejlerde oluyor da ondan soyledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alienparty

Kızlardan konuşanlara yapabileceğin birşey yok yani güzel yoldan ama justin dinleyeni dubstep e alıştırabilirsin ben çok yaptım önce justinin şarkılarının dubstep remixlerini bul yada yaparsın kendin dinlet falan yavaştan arttır o da alışır ben kendi müzik öğretmenimi alıştırdım klasik müzik gerçek müziktir bu yol yapım çalışması gibi diyordu dediğim gibi yaptım klasik müziğin dubstep remixlerini dinlettim artık benden alt sınıflara ders vermemi istiyor dubstep konusunda yavaştan al yani diğerleri dediğim gibi düzelmez ama yemeklerine zehir atabilirsin kolay olur

Yok dinlemesinler daha iyi, böyle iyi dubstep

• arkadaş justin dinliyorsa dinler sanane. te allam ya insanların bari müzik zevklerine bari karışmayın la
  • bendede bu çalıyodu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.