beyler 8. sınıfa gidiyorum. sınıf bildiğin abilere giden cemaatçiler ile dolu. adama soruyorum hangı lıseye gıtmek ıstıyorsun dıye. imam hatıp dıyor. neden dıyorum. ((bilmem dua öğrenirim)) diyor.zaten diğer tiplerde bunlardan farkı yok. s. baska sınıfta hep ilkokul arkadaslarım var ve hepsi makara nasıl sınıf değişirim nasıl bahane bulurum beyler?
Yıl 2012 hala 8. sınıfa gidiliyor.
Yan yatır onları
Daha bu yaştan bu kadar bagnaz olma adamların dua ogrenmesı kotu bir şeymi ? illa sınıftaki arkadaşlarınla takılcak degılsın sonuçta seni zorla aralarına alıp bı yere çekmeye çalısmıolarsa kimseyi bu şekilde suçlama bence sana bi abi tavsiyesi olsun...
Sanane anası mısın babası mısın?
quote:
Orijinalden alıntı: İtalian Stallion*
öyle olmuyo ıste. benıde abılere cagırıyorlar
quote:
beyler 8. sınıfa gidiyorum. sınıf bildiğin abilere giden cemaatçiler ile dolu. adama soruyorum hangı lıseye gıtmek ıstıyorsun dıye. imam hatıp dıyor. neden dıyorum. ((bilmem dua öğrenirim)) diyor.zaten diğer tiplerde bunlardan farkı yok. s. baska sınıfta hep ilkokul arkadaslarım var ve hepsi makara nasıl sınıf değişirim nasıl bahane bulurum beyler?
abilere çagırdıklarında yok ben ablalara gidicem dersin ve kaşlarınla şu hareketi yaparsın
Rehberlikçiyle falan konuş sınıf değiştirebilirler ama siciline ne diye geçerler bilmem bide zaten 8. sınıfım diyorsun şurda 2-3 ay bişey kalmış otur SBS ye falan çalış tenefüslerde yaparsın makaranı
quote:
Orijinalden alıntı: egerasim
quote:
Orijinalden alıntı: İtalian Stallion*
öyle olmuyo ıste. benıde abılere cagırıyorlar
Ben üniversiteye gidiyorum benide çagirdilar...
Reddetmesini bil, 2-3 kez rahatsiz ederler sonra keserler...
cennete gitmek istemiyo musun? ne güzel ibadet ediyo arkadaşların orda.
İlkokul ortaOkul Lise Detected!!!
quote:
Orijinalden alıntı: Cixpanpa
İlkokul ortaOkul Lise Detected!!!
Cix
işi bilmiyosun adamım, gidicen abilere yemek falan ondan sonra satıcan bunları