Şimdi Ara

Sınıfımdaki Taş gibi Kız ama kaşını almıyor SS'Lİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kız taş gibi yani böyle anlatılmaz yaşanır yani çok çok çok güzel aramızda çok iyi ben teklifime bakar ama kızdan soğuyorum kaşları çooook güzel ama aşşağıdaki resimde gri renkte gördüğünüz yerler kaş değil yani alıncak kaş olur ya seyrek seyrek aynen öyle çok çirkin kıza gidip git bi kaşını alda denmiyor sizce ne yapmalıyım bi kaşını alsa çook güzel dişleri,dudakları,gözler,i her yeri ama kaşını almıyor kaşları ip ince çok güzel ama kaşının bittiği yerin altı seyrek seyrek kıl :( SİZCE NE YAPMALIYIM?

EDİT: SS Dediğim paintte çizdiğim resim.. ama paintteki resim atılmıyor galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whenifeelit -- 3 Kasım 2013; 21:46:42 >

• no ss yes kaş

I come to ss but their is no ss and no ss you are not help

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crimson -- 3 Kasım 2013; 21:46:15 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ss yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ss

• SS'liymiş kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhenIFeelIt

Arkadaşlar kız taş gibi yani böyle anlatılmaz yaşanır yani çok çok çok güzel aramızda çok iyi ben teklifime bakar ama kızdan soğuyorum kaşları çooook güzel ama aşşağıdaki resimde gri renkte gördüğünüz yerler kaş değil yani alıncak kaş olur ya seyrek seyrek aynen öyle çok çirkin kıza gidip git bi kaşını alda denmiyor sizce ne yapmalıyım bi kaşını alsa çook güzel dişleri,dudakları,gözler,i her yeri ama kaşını almıyor kaşları ip ince çok güzel ama kaşının bittiği yerin altı seyrek seyrek kıl :( SİZCE NE YAPMALIYIM?

hani la ss
  • Geleceği bir düşün derim.

YALARIN

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok mu Çirkinim [SS'li]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ss?

• Ss

• quote:

Arkadaşlar kız taş gibi yani böyle anlatılmaz yaşanır yani çok çok çok güzel aramızda çok iyi ben teklifime bakar ama kızdan soğuyorum kaşları çooook güzel ama aşşağıdaki resimde gri renkte gördüğünüz yerler kaş değil yani alıncak kaş olur ya seyrek seyrek aynen öyle çok çirkin kıza gidip git bi kaşını alda denmiyor sizce ne yapmalıyım bi kaşını alsa çook güzel dişleri,dudakları,gözler,i her yeri ama kaşını almıyor kaşları ip ince çok güzel ama kaşının bittiği yerin altı seyrek seyrek kıl :( SİZCE NE YAPMALIYIM?

ss yok boşa mı geldik konuya

• Al kızı birlikte Kaş'a tatile gidin. Kaş maş işi hemen hallet .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crimson

no ss yes kaş

I come to ss but their is no ss and no ss you are not help

ingilizcenin bittigi an

herşeyi geçtim bari come'nin ikinici halini kullansaydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lieutenant Dan Taylor

Geleceği bir düşün derim.

YALARIN

hocam lise2deyim daha ne geleceği lise2de ergenliğin doruklarını yaşayan kız kaşını almıyosa 20 yaşında hiç almaz
  • IDO WAS HERE
  • ss yoksa başlığa neden ss li yazdın beklentiyi karşıla
  • quote:

Paintle uğraşma facesinden buraya bir resim at
  •  Sınıfımdaki Taş gibi Kız ama kaşını almıyor SS'Lİ
  • No Ss No Güven Joe
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeodempp

ss yoksa başlığa neden ss li yazdın beklentiyi karşıla

editi okusana!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lieutenant Dan Taylor

Geleceği bir düşün derim.

YALARIN

hocam lise2deyim daha ne geleceği lise2de ergenliğin doruklarını yaşayan kız kaşını almıyosa 20 yaşında hiç almaz

Bak kardeşim, kızla çıkmaya başlarsan kız kendine bakmaya başlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.