Beyler, okulda veya dershane de hiç espri yapmamış biri olarak ilk defa bugün sınıfı güldürdüm Dersane de hoca geldi ve ben sınava girmeden önce şu kadar soru çözmüştüm, şunu yapmıştım. Hiç gezmemiştim falan uzun uzun soluksuz anlattı. Tam sustuğunda "Yinede bir Alex değilsin" dedim sınıf dakikalarca güldü. Sizce sosyalleşiyor muyum?
quote:Orijinalden alıntı: pan-river Beyler, okulda veya dershane de hiç espri yapmamış biri olarak ilk defa bugün sınıfı güldürdüm Dersane de hoca geldi ve ben sınava girmeden önce şu kadar soru çözmüştüm, şunu yapmıştım. Hiç gezmemiştim falan uzun uzun soluksuz anlattı. Tam sustuğunda "Yinede bir Alex değilsin" dedim sınıf dakikalarca güldü. Sizce sosyalleşiyor muyum?
quote:Orijinalden alıntı: pan-river Beyler, okulda veya dershane de hiç espri yapmamış biri olarak ilk defa bugün sınıfı güldürdüm Dersane de hoca geldi ve ben sınava girmeden önce şu kadar soru çözmüştüm, şunu yapmıştım. Hiç gezmemiştim falan uzun uzun soluksuz anlattı. Tam sustuğunda "Yinede bir Alex değilsin" dedim sınıf dakikalarca güldü. Sizce sosyalleşiyor muyum?
quote:Orijinalden alıntı: pan-river Beyler, okulda veya dershane de hiç espri yapmamış biri olarak ilk defa bugün sınıfı güldürdüm Dersane de hoca geldi ve ben sınava girmeden önce şu kadar soru çözmüştüm, şunu yapmıştım. Hiç gezmemiştim falan uzun uzun soluksuz anlattı. Tam sustuğunda "Yinede bir Alex değilsin" dedim sınıf dakikalarca güldü. Sizce sosyalleşiyor muyum? Ben hayır diyorum..
O kadar sıkıcı şey üstüne eşek gibi anırsan yine gülerler. Dersane psikolojisini hepimiz biliyoruz genç.