Şimdi Ara

Sınıfı İlk defa güldürdüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler, okulda veya dershane de hiç espri yapmamış biri olarak ilk defa bugün sınıfı güldürdüm

Dersane de hoca geldi ve ben sınava girmeden önce şu kadar soru çözmüştüm, şunu yapmıştım. Hiç gezmemiştim falan uzun uzun soluksuz anlattı.

Tam sustuğunda "Yinede bir Alex değilsin" dedim sınıf dakikalarca güldü. Sizce sosyalleşiyor muyum?

• senin durum ciddi
  • ne güzeel
  • quote:

Orijinalden alıntı: pan-river

Beyler, okulda veya dershane de hiç espri yapmamış biri olarak ilk defa bugün sınıfı güldürdüm

Dersane de hoca geldi ve ben sınava girmeden önce şu kadar soru çözmüştüm, şunu yapmıştım. Hiç gezmemiştim falan uzun uzun soluksuz anlattı.

Tam sustuğunda "Yinede bir Alex değilsin" dedim sınıf dakikalarca güldü. Sizce sosyalleşiyor muyum?

• quote:

Beyler, okulda veya dershane de hiç espri yapmamış biri olarak ilk defa bugün sınıfı güldürdüm

• O lafı burdan öğrendiğine göre HAYIR
  • Aferin böyle devam et sınıfın şaklabanı ol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlk defa kaza yaptım..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yinede bir Alex değilsin
  • Ben güldüm lan anten .)
  • sınıfı güldüren bi çocuk vardı eskiden şimdi haber alamıyoruz
  • ya
  • Bugün Sınıfta çocuklarla yeni gelen bi elemanın esprisiyle çok güldük
  • sınıfı güldüren çocukların popisi o sınıfta kalıyo kanka boşwer uraşma böle şeylerle.
  • quote:

Ben hayır diyorum..

• De ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

Yinede bir Alex değilsin

'-de' ayrı
  • O kadar sıkıcı şey üstüne eşek gibi anırsan yine gülerler. Dersane psikolojisini hepimiz biliyoruz genç.
  • yine de bir alex değilsin komikmiş
  • dikkat et bağımlılık yapmasın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.