Şimdi Ara

Sınıfı geçtim mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 tane sıfır 2 tane 1 var düz lisedeyim 2.50 ortalama tutuyor geçtim mi yardımcı olacak var mı ?

• 2.50 üstü olduğu ve dil anlatımında 1 olmadığı için geçmişsin. Ancak uç uca geçtin haberin ola. Ayrıca tüm sayısalların 1 veya 0. Sen başka alana yönel istersen. Sözel tm falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: puslu.kıtalar.atlası

2.50 üstü olduğu ve dil anlatımında 1 olmadığı için geçmişsin. Ancak uç uca geçtin haberin ola. Ayrıca tüm sayısalların 1 veya 0. Sen başka alana yönel istersen. Sözel tm falan

Dil bölümü seçicem hocam ortalamam 2.77 ama daha girilmemişler var ort 3 olur sanırım

2 tane 0 var genede geçtim değil mi ?

Başka alana yönel derken ? 9. sınıfım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mentollü Kurşun -- 7 Haziran 2013; 13:51:02 >
  • Benimde edibiyat 0 gelicek ortalama 4.00 falan ama edebiyattan kalmıyorum dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawloo

Benimde edibiyat 0 gelicek ortalama 4.00 falan ama edebiyattan kalmıyorum dimi?

Geçersin ama edebiyatı 0 getirmekte ayrı bir beceri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

quote:

Orijinalden alıntı: hawloo

Benimde edibiyat 0 gelicek ortalama 4.00 falan ama edebiyattan kalmıyorum dimi?

Geçersin ama edebiyatı 0 getirmekte ayrı bir beceri

Edebiyat dersi diyince çıldırıyorum. Son sene yırttım allahtan. Geçen sene aynı kadın dil anlatıma giriyordu o derstende geçemedim onun yüzünden alttan bir dersim var. Özel 0 vermek içinden elinden geleni yapıyor ilk dönem 23,5 ortalama idi sözlülerle dedim aynı sözlü notunu alırsam 40,40 bu sefer 1 gelicek 35,35 sözlü vermiş. yine 23 falan geliyor. Diplomayı geç alıcam bir ders için. Gerçi o dersten sınıfta 2 alanda yok. edit: bi kaç kişi almıştı galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hawloo -- 7 Haziran 2013; 14:04:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.