Şimdi Ara

Sınıfı Geçermiyim ? Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene liseye başladım.Anadolu lisesine gidiyorum.Fakat daha ilk matematik sınavından 19 aldım :( ve çok korktum sınıfta kalırmıyım diye arkadaşlar ortalama olarak bu sene alabileceğim notları yazarsam sizce sınıfta kalırmıyım yardım ederseniz çok sevinirim

Fizik-2 saat-3
    İngilizce-6 saat - 4
    Almanca-2 saat - 3
    Kimya - 2 saat - 1
    Din - 1 saat - 5
    Matematik - 4 saat - 2
    Biyoloji - 2 saat - 3
    Coğrafya - 2saat- 3
    Edebiyat - 3 saat- 3
    Tarih - 2 saat- 3
    Dil Anlatım - 2 saat - 4
    Geometri - 2 saat- 2
    Resim - 1 saat - 4
    Sağlık B. - 1 saat- 4
    Beden - 2 saat - 5

Arkadaşlar yardım ederseniz çok sevinirim ben bir türlü hesaplayamadım.

• Dostum ony bunu bilmemde daha cok calismak zorundasin...
  • Doğru diyorsun anadolu lisesini kazanınca kurtulucam sanmıştım meğersem herşey yeni başlıyormuş
  • yıl 1996da 5.sınıftan anadolu lisesine girmistim baya iyi puanla hazırlıkta 5ders vardı 3'ü 1 gelmişti ilk dönem gectiklerim resim ve bedendi
    artık sınavlar o ortaokulda bulundugun kötü sınıfa göre değil, iyi öğrencilerin bulundugu sınıfa göre oluyor ve evet daha cok calısmalısın cünkü sınıfta kötü öğrenci pek yoktur
    hocalar da sınav sorularını ona göre hazırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fod

yıl 1996da 5.sınıftan anadolu lisesine girmistim baya iyi puanla hazırlıkta 5ders vardı 3'ü 1 gelmişti ilk dönem gectiklerim resim ve bedendi
    artık sınavlar o ortaokulda bulundugun kötü sınıfa göre değil, iyi öğrencilerin bulundugu sınıfa göre oluyor ve evet daha cok calısmalısın cünkü sınıfta kötü öğrenci pek yoktur
    hocalar da sınav sorularını ona göre hazırlar

Sınıfta herkes 400-415 puan arası fakat bu 19 almama rağmen sınıfta 7-8 kişinin önüne geçtim.Hocalar oldukça zor soruyorlar.Sözel derslerde iyiyim fakat sayısalda malesef çok kötüyüm.İçimde berbat bir oyun oynama sevgisi var ki kurtulamıyorum.Sırf bunun yüzünden notlarım kötü.Peki o listediki notlarla sınıfı geçmem mümkün mü bide geometri 1 olsa

• Calis. Bilgisayarı kaldır. Kendini tutamıyorsan. Lise 1 önemli ama aldanma ilk sınavlar zor olur. Düzeltmeye Calis notlarını.
  • Çalışmasına çalışırımda ne yaparsam yapayım kafam şu sayısal dersleri almıyor.Tek sorun onlar.Ayrıca oyun oynamayı oldukça azaltcam bundan sonra işin ciddiyetini anladım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yıl sonu yükseltme sınavları oluyor, borclu gecme gibi bir sey de var galiba
    hic bir sey icin gec değil, defterini tam tut sınavdan 1 hafta-10gün önce calısmaya basla yaparsın
    kendim de su an 9.sınıfların geometri derslerine giriyorum, vektörler biraz ters geliyor en iyi öğrencilere bile
    sonraki konularda daha rahat edebilirsin, ayrıca sınıf ortalaması baya düsükse 2.sınav daha kolay yapar gibi geliyor bana
  • Ben de bir anadolu lisesindeyim ve gerçekten çok zorlayıcı sınavlarımız var. 9. sınıftayken her sınav dönemi sonrası notlarımı hesaplar geçip geçemiyceğimi düşünmekten ders çalışamazdım. İlk dönem karnemde 0 bile vardı. Okulda olduğum ilk sınavdan 20 almıştım, sonra alışıyorsun. Bizim zamanımızda İngilizce 10 saatti yani kredisi çok yüksekti ve ben ortalamayı tutturup geçmiştim bu sayede. Sana diyeceğim dandik dediğin derslere bile çalış, ortalamanı yüksek tutmaya bak. Düzenli çalışmak ve derslere katılmak yararına olucaktır, sonra sene sonunda hocam noolur şu 43'ü 45 yapın diye yalvarırken çalışkan uslu öğrenciler daha şanslı olur. Geçersin kalmazsın çok korkma. Başarılar.

Düzeltme: 9. sınıfta çoğu öğrenci bocalar, 9. sınıfta aldığım 15-20ler bir yana, şuan okul birinciliğine oynuyorum diyebilirim. Aslolan kendin için doğru alanı seçmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonwarrior -- 17 Kasım 2011; 11:45:34 >
  • İlginiz için çok sağolun.Dediklerinizi dikkate aldım.Aklım başıma geldi :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.