Şimdi Ara

Sınıf ortamı dikkatimi dağıtıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her tarafta bir uğultu. Kızların dedikodularını mu dersiniz ,arkalarda oturan erkeklerin saçma sapan muhabbetlerini mi dersiniz bildiğiniz ahır. ''ygs yş ne yaptın bitirdin mi? Ben bitirdim şöyle böyle'' gibi saçma sapan konuşmalar da cabası. Açık öğretime geçecektim ama okul hocalarımız çok iyi ve anlayışlı. Soru falan soruyorum. Ama sınıf ortamı işi olmuyor. Ne tavsiye edersiniz? Ne yapmak lazım? 12. Sınıfta benden başka böyle sıkıntıları olanlar var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avasl -- 15 Eylül 2014; 15:51:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sizinkiler yine iyi bizimkiler yanda vine izliyor biz test cozerken...

• Bizim okul Allah'tan iyi ama sende kulak tıkacı falan kullanabilirsin onlara takılmak ya da takilmamak düşüncede biter.

İmla için özür dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: dahamutlucurtma

Bizim okul Allah'tan iyi ama sende kulak tıkacı falan kullanabilirsin onlara takılmak ya da takilmamak düşüncede biter.

İmla için özür dilerim.

Hocam tıkaç falan taksam bu sefer ona laf ederler kafa bulurlar.

• Hocam hic düşünme düşününce o fikir büyümeye devam eder dahada hirslan.

• Yukarı dostlar

• Bugün anladım ki hiçbir arkadaşım hala büyümemiş, saçma sapan espri yapma çabaları, boş kafalar, okul sıkıntı...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocalarınız anlayışlıysa ileriki zamanlarda kütüphane için izin isteyebilirsin, henüz yolun başındasın ileride hepten çığrından çıkacaklar o yüzden gürültüde çalışmayı öğren yahut müzik dinle çünkü sen ne kadar susturmaya çalışsanda cıvıtacak hadsizden bolu yok
  • İlk günden okulda test çözmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pensilvanyalı Zat

İlk günden okulda test çözmek

O nick i gördükten sonra mesajı okuma ihtiyacı duymadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: garip bir insancik

quote:

Ne üzüldüm bilemezsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: garip bir insancik

quote:

Ne üzüldüm bilemezsin

Tamam ya. Eski nick i gördüm de bildiğimiz troll 'badem bıyık'. Şaşırmadım.

• quote:

İlk günden okulda hayvan gibi zıplamak
  • quote:

Orijinalden alıntı: delyruzgar94

quote:

İlk günden okulda hayvan gibi zıplamak

Benzetme edatı kullanmana gerek var mı ki hocam? Bildiğimiz hayvan işte. Gibisi yok.

• Her dönem olmuştur. Kimisi sonradan düzelir kimisi bozulur kimisi iyi veya kotu yönde hep aynı kalır. Sen çalışma çabandan vazgeçme. Ben vazgeçerlerdenim arkadaş kurbanı olanlardanım mezuna kaldım bu sene kazanacağım :) benden bi tavsiye

• mezunluk hayat ya şaka maka elinizden geleni yapın mat çözerken müzik dinleyin ders çalışırken müzik dinlemek zarar ama arkadaşlarınızın sesini keser
  • Dostum bence sesli ortamda çalışman iyi olur senin için yani dezavantajini avantaja donusturebilirsn olduda yol kenarındaki bir okulda sinava girersen(girersek) ne olacak? Bunlara alismamiz lazim yukaridaki arkadaslarin dediği gibi kafana takma sadece soruya odaklan bırak ahirdaki hayvanlar istediği kadar ses yapsın ;)

• Pek çalışıcak bi ortam olmuyo.sen çalışmak isterken arkadaşın istemiyo sen istemezken herkesin çalışacağı geliyo.Yapıcak hiçbi şey yok kimseyle kavga da edemezsin..boş derslerde kantine veya kütüphaneye kaç,tenefüslerde çalışma kafa dağıt zaten 12. Sınıf ağır derste dikkatin dağılmasın..

• Diyorum ki açık liseye geçip mezuna mı yazılsam ne dersiniz aynı dertten muzdaripim
  • ben ozel okulda okudum derslerde sinif kopuyodu bide ozel oldugu icin bisey yapamiyorlardi baktim olmuyor bende koptum derslerde evde calistim o ortami bilirim calisilmaz basini agritir adamin sende evde calis ben okulda calismanin faydasina inanmiyorum okulda tek soru sorarsin siralamam 9 k idi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.