Şimdi Ara

Sınıf Öğretmenliği Yazacaklar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar baktım da mesela rize 2010 da 45 binle kapatırken 2011de 70 bin ile kapatmış bu sene 74 bin olur mu :)

sizce sınıf öğretmenliğini sıralamaları ne olur

• allah rızası için biri baksın yaaa offf sizce düşer mi bi 4 bin daha bu 4+4+4 den sonra
  • up
  • kimse istemiyor mu bu bölümü
  • yukarı

• İş olanağı nasıl acba sözelci olarka düşünebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • koca forumda yazacak olan kimse yok mu
  • anlaşıldı bu bölümün fişi çekilmiş
  • diğer açtığın konuyada yazdım burayada yazıyorum.Kotenjan düşmesi puanları artırır ama 4+4+4 puanları düşürür bu iki durum birleşirse şöyle tahmin ediyorum 3k falan artar bu bölüm..
    Bir de şunu söyleyim..Eğer Pdr'nin kontenjanı arttıysa bu sınıf öğretmenliği puanlarının gerilemesi için bir avantajdır.ben araştırmadım bilmiyorum bi bak istersen pdr ve TM-2 ile alan sınıf öğretmenliğinin puan olarak önündeki bölümlere..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 71matador71

diğer açtığın konuyada yazdım burayada yazıyorum.Kotenjan düşmesi puanları artırır ama 4+4+4 puanları düşürür bu iki durum birleşirse şöyle tahmin ediyorum 3k falan artar bu bölüm..
    Bir de şunu söyleyim..Eğer Pdr'nin kontenjanı arttıysa bu sınıf öğretmenliği puanlarının gerilemesi için bir avantajdır.ben araştırmadım bilmiyorum bi bak istersen pdr ve TM-2 ile alan sınıf öğretmenliğinin puan olarak önündeki bölümlere..

pdr'nin kontenjanları arttı önündeki psikilojinin kontenjanlarında bi değişiklik yok tm2 ile tm1 birbiri ile aynı puanı getiriyor hemen hemen yani tm1'ide önmde sayabilirim. tm1 deki tüm bölümlerin kontenjanları arttı genel olarak işletme kamu yönetimi vs. şimdi tüm bu durumlarda ne olur? ikinci öğretimlerin kapatılması 1.öğretimleri çok etkiler mi?

• benim tm 2 başarı sıram 64.000 sınıf öğretmenliği nereler gelir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Sitemkar

benim tm 2 başarı sıram 64.000 sınıf öğretmenliği nereler gelir acaba

dostum sana gelen yerler bi hayli var şu doğru tercihin sitesinden bakarsan yardımı dokunur ama sinopu tercih etmezsen çok sevinirim daha güzel yerler var gelen zaten boşver orayı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

quote:

dostum sana gelen yerler bi hayli var şu doğru tercihin sitesinden bakarsan yardımı dokunur ama sinopu tercih etmezsen çok sevinirim daha güzel yerler var gelen zaten boşver orayı :D

yorumun için tşk ederim sınıf öğretmenliğinde ikinci öğrenim kalktığını duydum o konunun aslı nedir ? bir de
    başarı sırası nekadar geriler tahiminen?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

quote:

yorumun için tşk ederim sınıf öğretmenliğinde ikinci öğrenim kalktığını duydum o konunun aslı nedir ? bir de
    başarı sırası nekadar geriler tahiminen?

bilmiyoruz ki işte onu tartışıyoruz evet kapatıldı

• yukarı
  • evet arkadaşlar yok mu artıran???
  • kimler tercih listesine ekledi
  • cevap alana kadar uppppp
  • yukarııı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.