Şimdi Ara

Sınıf arkadaşlarımdan nefret ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise 3'e gidiyorum.Klasik bir endüstri meslek vakası.Ben sessiz,sakin gerekmedikçe etliye sütlüye karışmayan biriyim.Ama onlar öyle değil.Sınıfta çoğu kişinin saç modeli önler uzun perçem var önde arkalar kısa.Hepsi ama.Tek sigara içmeyen benim içmiyorum diye alay ediyorlar akıllarınca.Hepsinde bir abilik tavırları.Adam okula çakı getiriyor ya.Sınıfta kız var mı yok mu hiç bakmadan ana avrat küfür ediyorlar.Hatta sadece kız değil,hoca olsa bile küfür ediyorlar.Beden dersleri olduğunda hepsi çakma fosforlu adidasları giyip en üste kadar çekiyorlar.Haşır huşur ses çıkararak dolaşıyorlar.Adam bu yıl 23 gün devamsızlığı var hala okula geliyor umurunda bile değil.Hala mutlu sınavlara giriyor.Geçen girdim sınıfa sol en arkada toplanmışlar
    https://www.youtube.com/watch?v=BfcWzcAI-Ck
    bunu dinliyorlardı.Şok oldum ya.Bir tripler hepsinde.Derste hoca konuşma diyor adamlar 'sanane lan' diyor.Kapansa da kurtulsam

• dışlanıyorsun belli ki. asosyal olmaktan kurtulup mecburiyetten çekmen lazım.
  • Kendin gibi birisini bulacaksın. 2 kişi takılacaksınız olay bu. Zaten çoğunu unutmak isteyeceksin herkes gibi.
  • kardes sende ortaokukda calisip daha iyi bir liseye gitseydin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı benim sınıf la gerçi bunlar beni dışlamıyor beni de kekomangus yapmaya çalışıyorlar ben kendi halimde takılıyorum,tabii kavga etmek isteyenler karışanlar oluyor yapacak bi şey yok.bu arada isyanqar26'nın bu kliplerinde yaptığı hareketleri,tavırları çözebilmiş değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 25 Mayıs 2014; 22:34:16 >
  • Klasik asosyal diyecektim ama endüstriymiş hak veriyorum 1 sene daha çekeceksin artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mew The Legend

dışlanıyorsun belli ki. asosyal olmaktan kurtulup mecburiyetten çekmen lazım.

dışlanmak değil ya şarkıyı bana da gösteriyorlar bak hareketlere ovv yeee diyorlar bende güzelmiş diyip geçiyorum.Beni de yapmaya çalışıyorlar üstte bir arkadaşın söylediği gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JensenAckles -- 25 Mayıs 2014; 22:50:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • +1 bende bizimkilerden bıktım anadolu öğretmen benimki de. Hepsi yapmacık insanlar nefret ettim hepsinden. Keşke son sene olmasa da okul değiştirsem.

• nesli tükenmedi mi bunların daha yaw ya da okulla alakalı birşey ben de endüstriden mezunum ama hiç böyleleriyle karşılaşmadım olsa olsa bir iki tane o da koca okulda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.