|
| _____________________________ |

|
|
|
|
|
AMD Ryzen 7 3700X 3.60GHz//MSI B450 Tomahawk Max//MSI RX 5600 XT GAMING X 8G//Corsair Vengeance RGB Pro 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz // Xpg SX8100 ASX8100 512 GB M.2 PCIe NVMe SSD Disk//Corsair iCUE 220T RGB Airflow USB 3.0//Corsair CV550 CP-9020210-EU 550W 80+ Plus Bronze//AOC 21.5" G2260VWQ6 1 ms 75Hz FreeSync Gaming Monitör //Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard//Logitech G502 Spectrum RGB Gaming Mouse Origin ID : mrhusnu |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bseeek -- 8 Kasım 2017; 21:44:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
Sorunlar üründe sorun çıktıktan başlıyor, 6 ay önce aldığım Asus anakartın usb portları aşırı ısınma ve kopma sorunları ile bana ulaştı, aynı anakarttan bir tane daha satın aldım ve üründe sorun olduğunu tespit ettim, satın alma tarihimden 10 gün sonra cayma hakkım dolmadan üründe arıza var cayma hakkımı kullanmak istiyorum dedim, üründen cayamazmışım servise gidecekmiş vb... açıklamalar, tüketici hakem heyetine verdim ve davayı kazandım, ürünü gönderin paranızı ödeyelim diye mail attılar ürünü ve evrakları göndermeme rağmen 8 gündür paramı iade etmediler, müşteri hizmetlerini arıyorum hiç kimsenin hiçbir şeyden haberi yok, biz buna bakalım sizi arayalım dediler hiçbir zaman arayan olmadı, pazartesi günü icra yoluna gideceğim, bu saatten sonra Sinerji gen.tr nin önünden bile geçmem. |
|