Şimdi Ara

Sinerji' den Alışveriş Yapan Arkadaşlar Bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben pc bileşenlerimi vatandan alacaktım 2400tl falan tutuyor, aynı sistem hatta daha iyisi (zalman z5 kasa yerine z11 plus) 2040TL gibi bişey tutuyor. Ben daha önce alışveriş yapmadığım için bilmiyorum ama güvenilir bi yerse eğer enayilik yapmak istemem ya 400TL fark az değil kolay kazanmıyoruz malum. Alışveriş eden arkadaşlar yorum yapabilirse sevinirim sorun sıkıntı oldumu, olduysa nasıl ilgilendiler vs.

• eğer montaj sıkıntınız yoksa sinerjiden alabilirsiniz ama montajı kendim yapamam diyorsanız inventus veya ekseni tercih edin.
  • Takip, sitede 80 tl ücret karşılıği yapılıyor diyor ama bazılarıda toplamıyorlar diyor.Ucretli olması çok saçma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bomshack kullanıcısına yanıt
    sinerjide montaj konusu yılan hikayesine dönmüş durumda.montaj ücretleri başta alınıyor sonra geri iade ediliyor.
  • Hugues de Payen kullanıcısına yanıt
    Sinerji ucuz ama montajı nasıl iyimi bilmiyorum,Vatan hali ortada,Inventus çok pahalı,doların düşeceği yok,kendim monte ederim denesem ama korkuyorum

• Bomshack kullanıcısına yanıt
    o zaman geriye eksen kalıyor.biz kadıköy şubesinden geçen hafta 3 tane sistem aldık elden. montaj gayet başarılıydı.
  • montajı biliyorsanız, kutuları kendiniz açıp montaj yapmak çok zevkli oluyor. yavaş yavaş yapılır eğlencesi orda aslında..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendiniz toplayabilirim derseniz sinerjiden alın montaj için ücret istiyorlar,geçen hafta kasa topladım sinerjiden montajı evde kendim yaptım gayet de kolaydı motaj işlemi :) , sinerji güvenilir bir site baya alışveriş yapan var sitede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi token45 -- 7 Nisan 2015; 14:54:10 >
  • Arkadaşlar ben de sinerji'den almayı düşünüyoırum ama kargoyla bilgisayar parçası almak riskli geliyor, o kadar para veriyoruz. Kargoda ürünlere zarar gelme ihtimali ne kadar acaba?
  • hiç bi sıkıntı olmaz orj. ürünler zaten yurt dısından geliyor açarsın bakarsın sorun varsa beliritip degişirsin vs sinerjiden nakit ödeme ile alıcak arkadaslar havale ile ödesin ki kime ait hesap olduguna baksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bomshack

Sinerji ucuz ama montajı nasıl iyimi bilmiyorum,Vatan hali ortada,Inventus çok pahalı,doların düşeceği yok,kendim monte ederim denesem ama korkuyorum

Sinerjide montaj yapacak kişi yok, başkasına yaptırıyorlar diye biliyorum.Para almaları da o yüzden.

Montaj kafaya takılacak bir şey değil hiç bilmeseniz bile videolara bakarak halledersiniz.
  • 1 kişiden bile
    -Sinerji den sorunsuz bilgisayar topladım

Lafını duyamamak insanı kuşkuya düşürüyor :)

• kral-pc kullanıcısına yanıt
    Aynen konuyu açtım o mesajı bekliyorum usta

• Takip

• Bende sistem alıcam eksende nakit odemeye indirim var mı ? Şu dolarda bir düşse sinerji riskli iş abi

• So say we all kullanıcısına yanıt
    Hayatımda en çok istediğim şey,ama o kadar para verdikten sonra tek bir tornavida kayması,yanlış takma gibi olaylarla parçalara zarar vermek gibi bir yükü alamam

• forumda sinerjiden alışveriş yapıp sorunla karşılaşmayan insan çok gördüm.O yüzden bence çekinme al ne alacaksan.Montaj zor bir birşey değil.Youtube dan 2-3 video seyret yaparsın.Yapamayacak kadar aptal olduğunu sanmıyorum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral-pc

1 kişiden bile
    -Sinerji den sorunsuz bilgisayar topladım

Lafını duyamamak insanı kuşkuya düşürüyor :)

Harbiden ama ya ben de merak ediyorum. Ben 3 parçayı Sinerji'den 3 parçayı da Vatan'dan almayı düşünüyorum. Vatan'daki parçaları Topkapı mağazasından gidip elle alacağım da Sinerji'den de diğer parçaları kargoyla getirtteceğim. Kargo olunca içime kurt düşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bomshack

Hayatımda en çok istediğim şey,ama o kadar para verdikten sonra tek bir tornavida kayması,yanlış takma gibi olaylarla parçalara zarar vermek gibi bir yükü alamam

15 yıldır yapıyorum olmadı. inşalalh olmazda. yavaş yavaş acele etmeden zevkini ala ala yapıcaksın :)
  • Hocam montajdan korkmanıza gerek yok. ekonomik olanı alın dediğinz gibi 400 tl kolay kazanılmıyor. internettte bircok montaj klavuz videoları mevcut. ben ilk sistemimi internetten izleyerek kendim yapmıştım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.