Şimdi Ara

Sinerji bilgisayar YARDIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben birşey soracagım bu sinerji bilgisayardan topladıgımız pc yi montajlatıp öylece kargoya koymaları gibi bi durum warmı yoksa parca parcamı gonderiyorlar

Yanlış yere actıysam affola

• forumdaki bazı arkadaşlar aramış
    eğer yoğun değillerse montajlayıp gönderiyorlarmış
    yoğunlarsa parça parça gönderiyorlarmış

bi ara sor
  • mulobbo kullanıcısına yanıt
    ilgin için teşekkür ederim
  • KUNJ K kullanıcısına yanıt
    Montaj yapıyorlar ama parayla sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer kendin montaj yapmayı bilmiyorsan bence profesyonel montaj yapan yerlenrden almalısın.
    örn. Nova bilgisayar, inventus vs.
  • Inventus'tan şaşmamanı öneririm. Ücretsiz montaj ve 12 saatlik profesyonel test süreci pahabiçilemez.

Modüler olmayan OCZ ZS 750W PSU'yu, kablo saklama yeri olmayan Silencio 352 MATX kasaya tertemiz montajlayan bir firma Inventus.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2000TL PC TOPLAMA YARDIM LÜTFEN
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sinerjiden aldığım ürünleri inanılmaz özensiz karga tulumba içine tıktıkları modem kolisinin içinde gönderdiler. kutuyu açtığımda içindekiler darmadağın olmuştu. HDD, işlemci, ram, psu falan içinde yer değiştirmiş... Çamaşır makinasına atsam bu kadar dağılmaz yani... çok pis bir patpata sarılı HDD vardı... patpat dediğim hava kabarcıkları olan şey. zaten hava kabarcığı diye bir şey kalmamıştı hepsi patlamış... Parçaların sağ çıkmasına şaşırdım gerçekten o derece...

Kurulumu kendin yaparsın. Zaten her şey kartın üzerinde yazıyor. Girişler farklı hata yapman imkansıza yakın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.