Şimdi Ara

SİNERJİ 2950 TL ACİL-CEVAP LÜTFEN?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha önce inventustan tavsiye almıştım.ama sinerjinin fiyatları cazip geldi.bütçe sınırda 3000 tl-yorumunuzu bekliyorum?

• serseri_kalbim_80 S kullanıcısına yanıt
    O fiyata mükemmele yakin sistem olmuş.

SSD eklenirse tadından yenmez ilerde ekleyebilir sen iyi olur.

Belki işlemci arttırılabilir 4590 yada 4690.

Genel anlamda iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş yanlış gormussun galiba arkadaş 8 GB RAM koymuş zaten.

Mükemmel demedim. Mükemmele yakin dedim. İşlemciyi yükselt onerisini yaptım zaten

Tabiki 650w 80+ olsa daha iyi ama sinerjide şuan yok. 600w gayet yeterli.

SLİ ile bu sistemden tam verim alınmaz.SLİ yerine ileriki donemde donemin ekran kartini almak daha mantıklı.

SLİ dan tam verim almak için x99 anakart ve i7 5930k yada i7 5960x lazim. Onlarda astronomik fiyatlarda.

SLİ 3-4 sene sonra tam verimle kullanılabilir hale gelecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri_kalbim_80

daha önce inventustan tavsiye almıştım.ama sinerjinin fiyatları cazip geldi.bütçe sınırda 3000 tl-yorumunuzu bekliyorum?

Resimde diğer sekmedeki konu benim actigim konu. Herhalde oradan esinlenerek sinerjiden topladin.

Ayrıca sistemi son hale getirdikten sonra son olarak leon-x e danis. Tecrübeli ve güvenilir.

Sana iki sistem hazırladım sinerjiden.

1.sistem 120gb ssdli i5 4460 li ve corsair spec01 kasası olan sistem.

2.sistemde SSD yok i5 4690 var ve kasa super. ZALMAN z11 neo.

Bence 2.sistemi al ilerde para biriktirip 240gb adam gibi SSD alirsin. Zaten 120gb çok yeterli değil. İşlemci ve kasa öyle hemen degisen şeyler değil.

Rami tek modül 8gb yaptım. Şuan bazı oyunlar 8gb a yaklasti. Bikacsene sonra geçebilir. İlerde bi tane daha takip dual channel yaparsın.

İşlemci sogutucusu elzem değil. İ5ler için stok soğutucu yeterli.

SİNERJİ 2950 TL ACİL-CEVAP LÜTFEN? SİNERJİ 2950 TL ACİL-CEVAP LÜTFEN?

• Helal olsun. İnsanlık hali olabilir boyle hatalar.

Haklisin. SLİ düşüncesi yoksa 600w yeterli.

• fatihmete36 F kullanıcısına yanıt
    oyun için tek modül yerine 2x4 yazsanız daha iyi olmaz mıydı acaba 8 den fazlasına ilerde ihtiyaç duysa bile 2 slot zaten boşta olacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu işlemci dual channel çalışabiliyor.
    2*4 alisak 2 kanalda dolmuş olur.
    Tek 8 alırsak ilerde yükseltmek gerektiğinde 2*8 dual channel calistiriz.

Zaten tek 8 ile çift 4 arasında öyle dişe dokunur bir performans farkı yok.

ben hiç tek 8 kullanmadım herkes tek 8 2x4 den düşük der ondan dedim

• quote:

daha önce inventustan tavsiye almıştım.ama sinerjinin fiyatları cazip geldi.bütçe sınırda 3000 tl-yorumunuzu bekliyorum?

Topladığın sistem gayet iyi.
    İçinde sindiyse al gitsin, pişman olmazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihmete36

Helal olsun. İnsanlık hali olabilir boyle hatalar.

Haklisin. SLİ düşüncesi yoksa 600w yeterli.

sli düşüncem yok.psu güçkaybını düşünerek ileriye dönük seçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

quote:

Topladığın sistem gayet iyi.
    İçinde sindiyse al gitsin, pişman olmazsın.

tşkler hocam.sli,oc yapılmayak.ileride sadece ekran kartı,işlemci güncelleyeceğim bir sistem olsun istedim.

.anakart bu bütçe için iyi mi değiştirim mi?

• Aradaki fark his edilemeyecek derecede az. Single ve dual channel karşılaştırmalı testlerine bakabilirsiniz. 1 FPS anca kazandırır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sahte Kabadayı

yanlış görmüşüm evet :) 16 gb değilmiş hakkını helal et hocam :)

yalnız ben hala 4460la sistem kuran bir vatandaşın 650 watt güç kaynağına ihtiyaç duymasına anlam veremedim hemde 250 300 liralik 80 plus

100 lira fark arada git anakartı yükselt işlemci yükselt oc lanmış ekran kartı al kasanı daha düzgün al

kasa fanı al ne bilim al yani :D ama gelip boş yere 250 300 lira power a vermek nedir allasen :D

psu 600watt 80 plus seçtim çünkü performans kaybı bilmem ne yüzünden tekrar psu alamam.1000 tllik ekran kartı var sistemde ona kıyamam
    Anakart gayet yeterli. Benim sana yazdığım 2 sistemden hangisini uygun buldun.

Birkez daha söyleyeyim. 2. Sistem benim tercihim. Daha iyi işlemciye ve çok güzel kasaya sahip. 1.sistemin 2.sisteme gore artışı 120gb SSD var. Ama ilerde biraz para biriktirip. Rahatlıkla 240gb iyi bir SSD alırsın. Hem SSD fiyatları düşer. Ama işlemciyi kasayı ha deyince upragade edemezsin.

Psu ekran kartına öyle sandığın gibi etki etmeyecek dostum eskiden 7970lere 650 watt yetmiyordu kabul ama gtx 970 145 watt maximum düşün yani ve hatta ordaki 650 lik modelin de sesinden dolayı bayağı sıkıntı olduğunu forumda biraz araştırma yaparak görebilirsin illa 80 plus arıyorsan zalman 700 watt glx 80 plus var 210 tl 653 watt güç verir taş gibidir ama sistemine oda çok yinede para senin paran kardeşim

• ekran kartını msi yaptım.bu haliyle alıyorum.ileride önce işlemci sonra ekran kartı ugrade yapar yoluma ddevam ederim diye düşünüyorum.
  • Sistem bayağı iyi olmuş.

İşlemciyi upragede yapmak çok mantıklı değil çünkü 2-3 seneye çıkacak işlemcileri senin anakarti belki desteklemeyecek.

Seçtiğini kasa gayet iyi ama o kasada yanlış hatirlamiyosam 1 yada 2 fan var. Bir tane fan daha gerekebilir.
    Bu yüzden ZALMAN z11 neo alırsanız daha iyi olur. Aralaeindaki fiyat farkı çok az zaten. ZALMAN z11 neo da 5 fan var ve daha kaliteli bir kasa tasarimida super.

Son olarak ilerde SSD eklemenizi tavsiye ederim indiğinde bulduğunuz an alırsaniz bitane pişman olmazsiniz

Şimdiden hayırlı olsun resimleri bekliyoruz.

Nasıl fazla fark yok. Dual channel %15 civarında daha hızlı çalışır.

• Arkadaşlar bu sistemin hemen hemen aynisini toplamayi dusunuyorum topladigim ilk sistem olacak o yuzden biraz bilgisizim 600w tam olarak yeterli midir bu sisteme bir de anakart olayi var anakarti nasil iyi kotu diye ayirt ediyoruz?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.