Şimdi Ara

Sinemada en çok neye güldünüz-Film hariç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sinemada en çok neye güldünüz-Film hariç
    Bu güne kadar birçok kere film değil, sinemada başımıza gelen komik olaylar aklımda daha kalıcı olmuştur. Eminim sizin de başınıza gelmiştir...

Büyümeyecektik itiraf et hadi.
  • güldüğüm olaylardan biri..:)
    sinemadayız,yanımıza bir çift geldi,ışıklar söndü, film başladı,ama sanırım yer konusunda bir karışıklık çıkmış olacak ki yer gösteren amcamız çocuğa doğru yaklaşıp"pardon bir karışıklık var biletinize bakabilir miyim?" dedi..
    Çocuk hay hay deyip cebinden bileti çıkardı..kısa bir an süren şaşkınlıktan sonra yer gösterici,çocuğun kız arkadaşı ve biz topluca gülmeye başladık..çünkü cebinden çıkan bilet,bildiğimiz otobüs biletiydi..:))
    çocuk utandı kızardı ve sonra şöyle dedi" pardon siz sinema biletini sormuştunuz değil mi?"
    T.C.
    İstanbul Üniversitesi
    Hukuk Fakültesi
  • arada elemanın biri ellerinde kola ve mısırla gelirken ayağı takılmıştı ellerindekiyle birlikte yeri öpmüştü 2-3 basamak aşağı yuvarlanmıştı o zaman izmir çınar sinemasıydı ismi şimdi oldu ykm bonus :p

çınar forever

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582
  • Beowulf'a gitmiştim, yanımda iki adet dallama oturuyor ellerindeki telefonlara bluetooth aracılıyla dosya aktararak mutlu olmaya çalışıyorlardı. neyse film başladı, kralın ziyafet verdiği sahneler felan hep geçti herkes pürdikkat filmi izliyor, ne zaman ki grendel göründü bunların 8gen jeton anca düştü; yanımdaki eleman:'la bu film animasyon muydu?' diğeri:'harbi la çizgi filme mi geldik ag.' ve bu pişmanlık dolu laflar yerini mecburi bir sessizliğie bıraktı... derken ara girdi bizimkiler filme söverek hararetli bir konuşma başlattılar misal; 'A:insan afişe yazar animasyon diye!! B:hakkaten ha kazıkçı herifler!!' ve çekip gittiler... gerilerinde şok olmuş beni bırakarak...

• Gülmek denemez ama garibime giden bi olay var.Sinemada film başlamadan yayınlanan tv reklamlarına gülüp yanındakilere açıklama yapan tipler oluyo.Onları çok garipsiyorum açıkçası
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: CelticDaima

Beowulf'a gitmiştim, yanımda iki adet dallama oturuyor ellerindeki telefonlara bluetooth aracılıyla dosya aktararak mutlu olmaya çalışıyorlardı. neyse film başladı, kralın ziyafet verdiği sahneler felan hep geçti herkes pürdikkat filmi izliyor, ne zaman ki grendel göründü bunların 8gen jeton anca düştü; yanımdaki eleman:'la bu film animasyon muydu?' diğeri:'harbi la çizgi filme mi geldik ag.' ve bu pişmanlık dolu laflar yerini mecburi bir sessizliğie bıraktı... derken ara girdi bizimkiler filme söverek hararetli bir konuşma başlattılar misal; 'A:insan afişe yazar animasyon diye!! B:hakkaten ha kazıkçı herifler!!' ve çekip gittiler... gerilerinde şok olmuş beni bırakarak...

o filme ben de gitmiştim ve yanımda 4-5 tane adam vardı(20-25 arası).birisi dedi ki:''olum ismail animasyon oldugunu biliyomuydun lan erkeksen söyle '' ona cok gülmüştüm gerçi bende filme giderken animasyon oldugunu bilmiyordum,cok gercekci yapmıslar

• Yanımda bir ufaklık oturuyor.. Benım koltuğuma elini dayıyor ben dayıyamıyordum ufak diye bişi diyemedim tabi.
    Sonra ara oldu bu kutu kola almış. benım koltuk dayadığım yere koymuş onun ki boş tabi neyse bende dedim senmisin bunu yapan çocugun kolasını aldım bi dikişte içtim sonra yerine koydum. Çocuk aldı eline baktı boş bana baktı ben görmemzlikten geldim sonra çocuk ağlamaya başladı bende sus len dedim böyle dudaklarını büzdü felan gözler ağlamaklı filmi seyretti..

bikeresinde de en üst tarafta mısır yiyodum arkadaşlar laf atışına başladı sonra el şakaları derken benım mısıra yanlışıkla birinin eli denk geldi mısır tüm salona yayıldı millet şoka uğradı gökden mısır yağıyor diye bizde gülmekten öldük zaten

• quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

bikeresinde de en üst tarafta mısır yiyodum arkadaşlar laf atışına başladı sonra el şakaları derken benım mısıra yanlışıkla birinin eli denk geldi mısır tüm salona yayıldı millet şoka uğradı gökden mısır yağıyor diye bizde gülmekten öldük zaten

Sinema magandasıymış arkadaş

Orjinalden alıntı: knotaqram34

güldüğüm olaylardan biri..:)
    sinemadayız,yanımıza bir çift geldi,ışıklar söndü, film başladı,ama sanırım yer konusunda bir karışıklık çıkmış olacak ki yer gösteren amcamız çocuğa doğru yaklaşıp"pardon bir karışıklık var biletinize bakabilir miyim?" dedi..
    Çocuk hay hay deyip cebinden bileti çıkardı..kısa bir an süren şaşkınlıktan sonra yer gösterici,çocuğun kız arkadaşı ve biz topluca gülmeye başladık..çünkü cebinden çıkan bilet,bildiğimiz otobüs biletiydi..:))
    çocuk utandı kızardı ve sonra şöyle dedi" pardon siz sinema biletini sormuştunuz değil mi?"

• quote:

Orjinalden alıntı: semtex960

quote:

he he öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciudad de México -- 1 Temmuz 2008; 0:18:02 >

güldüğüm olaylardan biri..:)

• quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 1 Temmuz 2008; 6:22:52 >

Orjinalden alıntı: semtex960

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: Magical Zero

Beni daha cok sinir ediyorlar

quote:

Orjinalden alıntı: Magical Zero

Beni daha cok sinir ediyorlar

Valla öyle testere izliyorum kızlar gelmis ay cok korkunc ay bakamam diyorlar.O zaman ne geliyon

• Üç arkadaş Dabbe'yi izlemeye gitmiştik.

Ahmet diye bir arkadaş vardı yanımdada , üç kızda önde oturuyor.

Birisi gerçekten çok güzeldi , ortada oturuyordu.

Bizim artist Ahmet kıza '' çok güzelsin'' dedi.

Güzel kız alınmadı yanında şişko cevap verdi '' Saol canım ''.

• quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

Üç arkadaş Dabbe'yi izlemeye gitmiştik.

Ahmet diye bir arkadaş vardı yanımdada , üç kızda önde oturuyor.

Birisi gerçekten çok güzeldi , ortada oturuyordu.

Bizim artist Ahmet kıza '' çok güzelsin'' dedi.

Güzel kız alınmadı yanında şişko cevap verdi '' Saol canım ''.

Ahahah arkadaşının suratını düşünemiyorum o an.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.