Şimdi Ara

Sinemada Alınan 2Tl Ücretli 3d Gözlüklerin İadesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
0
Favori
8.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

3D sinemaya gittiğimiz zaman 2 lira karşılığında 3d gözlük veriyorlar. Bunların iadesi zorunlu mudur? Bazı yerlerde zorunlu olmadığına dair yazılar okudum. Kafama takılan şöyle bir durum var. Bilet alırken gözlüğe ayrı fiş kesiyorlar. Bu fiş ile büfeye gidip gözlük alıyorsunuz ve sizden o fişi alıp başka bir fiş kesiyorlar. Bu fişte 3D gözlük hizmeti %18 olarak bir ibare mevcut. Bana oldukça saçma geldi. Çünkü başta gözlüğü sattıklarına dair bir fiş kesiyorlar (onu tam olarak okumadım) ve gözlüğü almaya gittiğinizde 2. bir fişi kesiyorlar. Filmin sonunda ise bu gözlükleri topluyorlar. (Gönüllü olarak değil, vermeyeni uyarıyorlar.) 2. fişte hizmet bedeli dediği için kiralandığını anlıyorum. Acaba yanlış mı anlıyorum? 1. fişi kesmelerinin amacı nedir? Gidip büfeden alın deseler yine herkes alır. 1. fişi vermeden o gözlüğü alamıyor muyuz? İade etmeyeceğim dediğimiz de ne gibi bir hak talep edebiliriz. Çünkü o gözlükler kiralık diyeceklerdir. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa çok memnun olurum.
    Not: Bahsettiğim olay Cinemaximum da gerçekleşti.

• Hayır normal olarak zorunlu değil ama adamlar istiyor. Sonuçta ben ona para verdim ve karşılığında fiş kesti artık o benimdir yani. İstediklerinde vermiyorum para verdik fiş kestiniz neden gözlüğü vereyim diyorum

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EzoBride -- 14 Aralık 2013; 9:39:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

Hayır normal olarak zorunlu değil ama adamlar istiyor. Sonuçta ben ona para verdim ve karşılığında fiş kesti artık o benimdir yani. İstediklerinde vermiyorum fiş para verdik fiş kestiniz neden gözlüğü vereyim diyorum

2. fişteki hizmet bedeli kafamı karıştırıyor. Bu konular hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim. Dediğim olay Konya Kent Plaza Cinemaximum da gerçekleşti.
  • 2 tane sinemadan eve getirdiğim gözlük var 1'i john carter'dan diğeri gravity'den bugün de hobbit'ten getirecem hatira :)

• Adana cinemaximumda 3d thora gitmiştim eve getirdim gözlüğü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eve getirebilirsin rahat ol
  • Oha gozluge paramu veriyonuz la bide

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    film için IMAX gözlüğü
    2 yıl önce açıldı
    Imax bilet gözlük dahil 15 tl
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lothlórien

2 tane sinemadan eve getirdiğim gözlük var 1'i john carter'dan diğeri gravity'den bugün de hobbit'ten getirecem hatira :)

quote:

Orijinalden alıntı: percy444loraine

Adana cinemaximumda 3d thora gitmiştim eve getirdim gözlüğü

quote:

Orijinalden alıntı: Unfaithfull

eve getirebilirsin rahat ol

Çıkışta iade etmenizi talep etmiyorlar mı?
  • Bizim burada 3TL'ye satın alıyorsun geri falan iade etmiyorsun , istemiyorlarda zaten.

Verme dostum cazgırlık yap bu devirde öyle olacaksın yoksa koyun gibi şey ediyorlar adamı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wraths Trap -- 14 Aralık 2013; 10:03:17 >
  • Konya Kent Plaza daki gozlukler Fiyati pahAli plan gozlukler. Kiralamis oluyorsun sanirim.

• geri vermem,verdirmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speedy-Step

Konya Kent Plaza daki gozlukler Fiyati pahAli plan gozlukler. Kiralamis oluyorsun sanirim.

Bu konu hakkında net bit bilgisi olan yok mu? Orada çalışan falan
  • Sabah gitmiştim 5-6 kişi vardı. Aldım attım cebe kimse sormadı. Her defasında iki lira verilir mi canım? Paketleyip paketleyip veriyorlar aynısını.

• O tamamen sizde kalmasi icin ayri bir ucret vermeniz gerekli. Film izlerken sadece size kira parasi aliyor o yuzden geri vermeniz gerekli.

• Herkes farklı bir şeyler söylüyor. Kafam iyice karıştı.
  • Verme kardeşim koy cebine.

• quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Verme kardeşim koy cebine.

Çıkarken önünü kesip gözlük diyorlar
  • aRŞ-ı aZaM kullanıcısına yanıt
    Sende fişi göster olmadı koltukta unuttum de git getir derse sen git de bas çık ordan.

• Gozlugn satis fiyat iki lira olabilrmi hic

• quote:

Orijinalden alıntı: ln5

Gozlugn satis fiyat iki lira olabilrmi hic

Gözlüğün satış fiyatı 2,5 Dolar. Toptan aldığını düşünürsek 2 lira makul bir fiyat.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.