Şimdi Ara

Sinemada Alınan 2Tl Ücretli 3d Gözlüklerin İadesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
8.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OldWolF3

Eve götürüpü mapıcan ki?
    O gözlükler sadece sinema için evdeki 3D TV'de çalışmaz if]

İşe yarasın veya yaramasın, satın aldığım bir ürünü neden iade edeyim ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

Hangi teknoloji olduguna bagli.

Biri akıllıca bir cevap vermiş sonunda. Karı kız meselesi olsa araştırıp öğrenmiştiniz iki.dakikada. gözlük var gözlük var...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErnoNemecek

Dostum benim evde rahat 8-9 tane gözlük var , isterlerse verme zorla alamazlar. Hatta 3d bir filme gittiğimde gözlük satın almıyorum evden getiriyorum.

Bir daha ki sefere öyle yapacağım. Her 3d ye gittiğimiz de 2 lira mı vereceğiz. Yanımda götürür kullanırım, hem daha sağlıklı olur.
  • Bustoll kullanıcısına yanıt
    Belki adamın evinde var o cihazdan

• AnkaMall'da Man of Steel'i izlemiştim. Gözlükler veriliyormu diye sordum çıkışta gerek yok sizde kalabilir demişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: percy444loraine

Adana cinemaximumda 3d thora gitmiştim eve getirdim gözlüğü

Aynen bende film bitince ışıklar açılmadan direk koydum cebime çıktım kimsede çakmadı
  • Samsun yeşilyurt avm vermedik istemediler.
  • ben eve goturmuştum. istemediler. cepa da izlemiştim galiba
  • koy cebide çık bi daha 3d filme giderkende gözlük alma onu kullan biz arkadaşlarla hep öyle yapıyoruz
  • bizim sinemada 2 lira karşılığında satılıyor alıp eve götürebiliyorsun bir sonraki 3d filme girmek istediğinde soruyor gözlüğünüz var mı daha önce aldınız mı o gözlük ile girip bi daha gözlük parası vermeden izleyebiliyoruz zaten ucuz gözlükler al götür kardeş. sen zaten satın alma parasını veriyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: aRŞ-ı aZaM

quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

Hayır normal olarak zorunlu değil ama adamlar istiyor. Sonuçta ben ona para verdim ve karşılığında fiş kesti artık o benimdir yani. İstediklerinde vermiyorum fiş para verdik fiş kestiniz neden gözlüğü vereyim diyorum

2. fişteki hizmet bedeli kafamı karıştırıyor. Bu konular hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim. Dediğim olay Konya Kent Plaza Cinemaximum da gerçekleşti.

Kentplaza'da ben çordum iade falan etmedim hacı.Her gelişimizde plastik gözlüğe 2 saat için 2.5 tl veriyoruz ayıp.Hiç affetmedim ben de Hobbit'e gittiğimde yeter artık dedim cepledim.

• cinemaximum, avşar, prestige sinemalarında böyle bir durum yok. 3 lira gözlük. 1 kere alırsan senin olur. sonraki filme getirebilirsin yanında. şehir gaziantep.
    bana denk gelseydi şayet böyleleri vermezdim ne pahasına olursa olsun. en son çare iş büyürse gözlüğü kırar üstlerine atarım
  • Normal 2 liralık gözlükler sizde kalır, diğer IMAX 3d veya xpand gözlükleri dışarıda işinize yaramaz. Zaten IMAX de gözlük girişte verilir, çıkışta bırakılır,

• Gözlükleri satın alıyorsun hocam. O adamlar şeytanlık yapiyorlar tezgah açıp toplayıp tekrar satıyorlar. Vermeyin geri alın lazım olur.
  • Ben. Güneş gözlüğü kullandığım için sorun olmuyor

• Eskiden kiralama bedeli olarak geçiyordu ve sonunda topluyorlardi, şimdi gozluk bedeli olarak geçiyor isteyen verir ama vermeyin bir sonraki filmde lazim olur yine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu gozluklerle evdeki 3dtv izlenir mi ?
    lg tv
    tvnin orj. gozlukleri de pilsiz ,pasif gozluk.

• İzmir optimum 3 tl bayıldım kimse geri iade talep etmedi hatta ilk alırken gözluğunuz var mı diye sordular yani almak zorundada değilsin 1 tane gözluğum oldu artık almam

• aRŞ-ı aZaM kullanıcısına yanıt
    ben vermiyorum geri kimsede birşey diyemiyor.

Zaten artık kendi gözlüğüm ile gidiyorum sinemada gözlük almıyorum birdaha.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.