Şimdi Ara

Sinema yasası yürürlükte: Sinemia kapanacak mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
3.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kardeşim birisi 18 yaşından büyük olmasına rağmen tv de ya da sinemada birşey gördükten sonra bunu eyleme döküyorsa o adam beyinsizdir. İleri seviye gerizekalıdır, yetişkin ehliyetini hak etmiyordur buna göre doktora sevk edilir, rapor yazılıp ilaç verilir. Yetişkinlik ehliyeti elinden alınır. Silahta verilmez arabada kullanmasına izin verilmez.. Sen sansür koyarak bu varlıkların aramızda "insan" sıfatıyla gezmesine olanak sağlıyorsun. Sonrada bidona tecavüz ediyor, sağa sola hakaret ediyor.... Kardeşim bırak desin ki "ben izlediğim şeyden etkilendim" sende kurtul devlet olarak bizde kurtulalım bu tiplerden. Bir yetişkin izlediği şeyden etkilenmez sadece ne olduğunu analiz eder. Kendince yorumlar. Çocukla yetişkin kavramını artık ayırın birbirinden.

    -Çıplak insan çocuğa ilginç gelir yetişkin adamın umurunda olmaz
    -Alkol ve tütün ürünlerine yönelim çocuklar için özenti meselesidir. Yetişkinler zararlarını bilir buna rağmen tüketiyorsa bu kişiyi ilgilendirir.
    -Kan ve şiddet olayları çocukları etkiler. Yetişkinler vahşetin doğru bir şey olmadığını bilir
    -...

    Say say bitmez. Ne diyeyim ya Allah akıl fikir versin herkese. Düşünsene fifa da nasıl maç oynanacağı ve kurallarını süt ve süt ürünleri derneği başkanı karar veriyor. Bunun gibi bir şey işte bu ülkede alından kararlar.





  • Ya mısır yiyeceksiniz ya da sansür, mısır yemezseniz olacağı buydu ne bekliyordunuz!

  • Uzun süredir sinemaya gitmiyorum zaten. Bilet fiyatından önce filmin ortasında telefonunu son parlaklıkta açanlara, haşur huşur mısır yiyenlere, öndeki koltuğa ayağını dayayıp sallayan öküzlere bir çare bulsunlar. Yoksa daha çook müşteri kaybederler.

  • Adamsin ayni kanaatteyim👏👏👏

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ula bu kadar gerizekali sinamacilarimiz varmis demek kendi elleriyle sinamaya sansur uygulanacak yonetmeligi imzaladilar bir komisyon kurulup tvlerde hangi dizinin oynatilip oynatilmayacagina sinemada girecek filmelrin uygun olup olmadigina karar verecek bu uygulamaya imza attilar bu kadar aptallik olur.

  • yıl oldu 2019 hala saçma sapan işler, sansür nedir, isteyen izler istemeyen izlemez, komisyon korku filmi seven biri değilse korku filmleri yayınlanmayacak mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı büyük filmler hariç sinemaya gitmem. Lanet olası görgüsüzlerden bıktım bu ülkede sinemaya gitmek bile sabır istiyor. Filmin ortasında telefonla konuşan mı dersin, nette takılan mı dersin, arkadaşıyla sohbet eden mi dersin, bazı çok bilmişlerin yanındakine filmi anlatması mj dersin herkes bencil davranıyor görgü sıfır. En son infinity war filmine gittim sinir hastası olarak çıktım filmden. Salak çocuğun birisi bir halt bilmediği halde bir dışkı biliyormuş gibi kahramanları falan arkadaşına yalan yanlış anlatmaya çalışıyordu lanet olası ahmağa dediğinde biraz durup yine aynı hareketi yapıyordu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyide sansür yeni bir şey değil ki! Haluk Bilginer'in oynadığı kısa filme bile Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından sansür uygulandı. Ki filmi yabancı bir siteden izledim (sofy.tv) ve sansürlenecek herhangi bir şey göremedim. Artık kime ne dokunduysa! Neyse konumuza dönecek olursak sansür yeni bir şey değil, pek uygulanmıyordu evet ama arada olmuyor da değildi. Bu yeni yasa ile kapsamı genişletildiyse bilemiyorum ancak sansür var olan bir şeydi.http://bianet.org/bianet/sanat/183708-son-snitzel-e-sansur

  • Yine ahmet, mehmet yani halkın sözü dinlenmedi birileri ceplerine daha fazla para indirecek yine olan bize olacak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • -Başkanım sinema sektörünün böyle böyle bir talebi var.

    --Bize faydası var mı?

    -Yok.

    -Şu film yayınına denetleme ekleyelim. Yarın bir gün bizi eleştiren filmler çıkarsa ucınu alamayız. Düşünsene "Fetö devleti nasıl ele geçirdi" diye bir film çıktığını. Fetönün yanına kimi koyacaklarını düşünsene. Buna müsaade edilebilinir mi?

  • Salon işletmecilerinin ülke genelinde %20'den fazla pazar payına sahip olması yasaklanmalıydı. Bir de sinema bileti gelirlerinin işletmeciler ile yapımcılar arası paylaşımında standart bir oran belirlenmeliydi. Bunlar olmadığı sürece söz konusu yasa eksik ve işlevsiz kalacaktır.
  • Gelsin biletlere zamlar, ne seçilirse onu izleyeceğimiz filmler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Netflix al 4 kişi bölüşün işte evde sinema keyfi gibisi var mı ya!
    Uzan evinde ,patlat mısırı göm birayla ohh mis gibi :)

  • Dijital çağda sinema fanteziye doğru kayıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ee yani promosyonlu bilet internetten alacağız ama filmin yapımcısı kabul ederse geçerli olacak öyle mi? Bu ne saçma bir uygulama!
  • Lanet olsun mısırınıza da bilet fiyatınıza da. Herkes bunu tartışırken sessiz sedasız sansürü de geçirdiler bu yasayla. Geçmiş olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tobepeople kullanıcısına yanıt
    Her film yok netflix de. Mesela bu aralar 3 filmi vizyona girecek olan bir animasyon filminin 1 filmi varken Netflix de 2 film yok. Bazı 4 sezonluk dizilerin de 3 ve 4 sezonları yok. Mesela 12Monkeys dizisinin son 2 sezonu yok ve gelmeyeceği de söyleniyor çünkü 3 ve 4 sezonu alamamışlar. amazon'un elindeymiş yayın hakları ve oda vermiyor. Ayrıca sinema da film izlemenin tadını evde izlerken alamıyorsun.

  • IPTV diyorum. Sinemaya en son gideli yıllar oldu. Bu sektör yerin dibine batsın ve idiot filmlerini alsınlar çok güzelde sanki birde sitem ediyorlardı filmlerimizden kazanamıyoruz diye. Sanırsın oscarlık filmler... :D Yav hehe.....

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yılan Serdar

    Millet nekadar da sansür karşıtcısı olmuş. Geçen bi filme gittim porno filmlerde bile böyle sahne yoktu bi salonda peçete tutmadıkları kalmıştı o derece. Sansüre madem karşısınız açın evinizde izleyin o pis sahneleri.

    girme o seansa gittiğin filmde ne içerdiği yazıyor. korku filmine gidip bu niye korkunç lan cok sacma demek gibi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.