Şimdi Ara

SİNEMA SALONUNDA 3-5 KİŞİYSENİZ FİLMİ YİNE DE SEYREDER MİSİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen gün "Teklif" filmini izlemeye eşimle gittik. Salonda sadece 6 kişiydik ancak filmin ilk 5 dakikasında bir çift salonu terketti hemen arından diğer iki kişide salondan ayrıldı, koca salonda film bitene kadar sadece 2 kişi seyrettik. Aynı şeyi terminator salvation filminde de yaşadık. Daha filmi anlamadan salon boş diye filmi izlemekten vazgeçip salonu terkeder misiniz yoksa ne olursa olsun filmi seyreder misiniz?

• sinemada ne kadar insan olduğu beni ilgilendirmez,

Hatta az kişi olması, daha iyidir, Daha az patlamış mısır yeme sesi duyarsın

Ve

İddalalı bir korku filmini büyük bir sinemada tek başıma izleme fırsatına sahip olmak isterdim...
  • ne terk edicem..evin bi parçası gibi düşün..evinde kocaman bi sinema salonu var ve sen ve arkadaşın izliyosunuz...korku filmlerinde genelde oluristediğin yere otur seyret
  • Twilightı merak edip ikizimle beraber gitmiştik. Filmi baştan sona 2 kişi izledik. Salondakiler beni ilgilendirmez, onları izlemeye değil filmi izlemeye gidiyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powermove -- 20 Temmuz 2009; 20:33:37 >
  • çok yaşadım bu olayı. edirnede kimi filmlere kimse gitmiyor. bazen tek bazen 2 veya 3 kişi salonda kaldığım oldu. daha zevkli oluyor. hele sevgilinle olunca daha güzel, sanki sırf onun için salonu kiralamışsın gibi
  • yanında sevgilin varsa ne güzel olur işte mercimeği bile verirsin fırına.
  • salon boşken daha iyi rastgele filme gitmediğim için yakındaki sinema da genelde boş olur bomboş salonda hiç ara vermeden izliyorum çok da keyifli oluyo hele sevgiliyle gelenlerin niyeti bozuksa tadından yenmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Izlerim istersem 1 kisi olayim icerde
    Ha para pislikse o baska
  • arklarla bi ara gitmiştik vip salondu 3 kişi biz vardık süper oluyo filmde indiana jones
  • Şahsen benim için daha güzel olur, gayet rahat bir şekilde izlerim.
    BU arada hani Teklifi anladımda Terminatörde niye o kadar az kişi vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dhqwer

sinemada ne kadar insan olduğu beni ilgilendirmez,

Hatta az kişi olması, daha iyidir, Daha az patlamış mısır yeme sesi duyarsın

Ve

İddalalı bir korku filmini büyük bir sinemada tek başıma izleme fırsatına sahip olmak isterdim...

tek istedigim
  • Tek izlediğimi bilirimHatta az kişi olsun diye hep 11 seansına girerim hep(sabah)
  • tövbe yarabbim , hocam kimse yok işte ne güzel sinemayı kapattırdım aslında diceksin yengeye buda bu akşamlık kıyağım diyeceksin .Diğerleri neydi diye sorarsa onlar bu oyunun bi parçası falan diyerek kurtulmaya urasırsın
  • yaklaşık daha 20 gün oluyor kız arkadaşımla melekler ve şeytanlara gittik kütahyada..

sadece ikimiz vardık çokta güzel oldu söyledik amcaya arada vermedi..

Ekleme: Üstteki mesajı okuyunca aklıma geldi.. sinemadan çıktıktan sonra kız arkadaşıma diyorum ulan senin için sinemayı bile kapattırdım diye oda hadi be kimse gelmedi filme diyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynoun -- 20 Temmuz 2009; 20:43:41 >
  • Ben tek başıma Kill Bill: Vol. 1 seyretmiştim koca salonda tek ben vardım Film arası vermemişlerdi.Ama tek başıma izledim için rahatsız olmuştum.Şimdi olsam yine çıkmam seyrederim niye çıkıyım ki birazdan transformers gidecez fazla kalabalık olmasa bari önüne uzun boylu biri oturdumu film zehir oluyo nefret ediyom.
  • yahu para vermişi o filme çıkarmıyım hiç. kafayı yemedim daha
    geçen aylarda x men wolwerine'e gittiğimde bi ben birde bi kız vardı
    sonuç : çıkmadım(o da) izledik xd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 20 Temmuz 2009; 20:53:44 >
  • Jackie Chan in Kanlı Hesaplaşma filminde hususi olarak salonu açtırdım kasiyer çok çalıştı kimse yok falan dedi ama inatla girdim Tek başıma izledim sonuna kadar
  • Tek başıma film izlemişdim.

Süper oluyor. VIP Salon

• mükemmel oluyor yaf. arkadaşla gitmiştik starsky & hutch a sadece 4 kişiydik
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynoun

yaklaşık daha 20 gün oluyor kız arkadaşımla melekler ve şeytanlara gittik kütahyada..

sadece ikimiz vardık çokta güzel oldu söyledik amcaya arada vermedi..

Ekleme: Üstteki mesajı okuyunca aklıma geldi.. sinemadan çıktıktan sonra kız arkadaşıma diyorum ulan senin için sinemayı bile kapattırdım diye oda hadi be kimse gelmedi filme diyor..

Aynı filme biz de gitmiştik. ya 11 seansıydı ya da 1.30 falan

edit: salon boştu bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@XWeLL -- 20 Temmuz 2009; 21:06:45 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.