Şimdi Ara

Sinema salonlarında çalışmış / çalışan var mı ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
20.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler gecen gün sinemaya gittigim de bizimle calismak ister misiniz diye ilanlarini gordum,anladigim kadariyla gayet rahat bir is yani ya bilet saticaksin oturdugun yerden ya da salon gostericeksin vb bosuna yol yapmayayim sormak icin die oncelikle buraya sorayim dedim : part time calisilabiliyor mu,maas durumlari nasil ? Bilen,kesin bilgisi olan cevaplarsa sevinirim. Teşekkürler .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sinema Salonlarında Çalışmak

Sinema salonlarında çalışmak, film tutkunları ve müşteri hizmetleri odaklı kişiler için ödüllendirici bir kariyer yolu olabilir. Sinema çalışanları, film deneyimini seyirciler için keyifli ve sorunsuz hale getirmekten sorumludur.

Sinema Çalışanlarının Görevleri

• Bilet satışı ve müşteri hizmetleri
    • Sinema salonlarının temizliği ve bakımı
    • Yiyecek ve içecek servisi
    • Projektörlerin ve ses sistemlerinin çalıştırılması
    • Acil durum prosedürlerinin uygulanması

Sinema Salonunda Çalışmanın Gereksinimleri

Sinema salonlarında çalışmak için genellikle resmi bir eğitim veya deneyim gerekmez. Ancak aşağıdaki nitelikler faydalı olabilir:

• Müşteri hizmetleri becerileri
    • Dikkat ve ayrıntılara odaklanma
    • Fiziksel dayanıklılık
    • Esnek çalışma saatlerine uyum sağlama yeteneği

Sinema Çalışanları Maaşları

Sinema çalışanlarının maaşları, deneyim seviyesi, konum ve iş sorumluluklarına göre değişir. Ancak ortalama olarak, sinema çalışanları saat başına asgari ücret veya biraz üzerinde kazanırlar.

Sinema Çalışmak İçin Uygun Mu?

Sinema salonlarında çalışmak, filmler ve müşteri hizmetlerine ilgi duyan kişiler için uygun olabilir. Esnek çalışma saatleri ve sosyal ortam, bu işi yarı zamanlı çalışma veya öğrenciler için çekici kılar.

Sonuç

Sinema salonlarında çalışmak, film meraklıları ve insanlarla çalışmayı sevenler için tatmin edici bir kariyer seçeneği olabilir. Görevler değişkendir ve maaşlar deneyim ve konuma göre değişir. Sinema çalışmak, öğrencilere veya yarı zamanlı iş arayanlara esnek ve sosyal bir ortam sunar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Part time olarak çalişiyor full timede öyle işin bi zorluğu yok gibi gözüküyor bende intrnette denk gelmiştim kariyet.net e felan bakarsanız eleman arayan yerleri görürsünüz yada direk gidin olumlu olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: BingolluKenan

Part time olarak çalişiyor full timede öyle işin bi zorluğu yok gibi gözüküyor bende intrnette denk gelmiştim kariyet.net e felan bakarsanız eleman arayan yerleri görürsünüz yada direk gidin olumlu olur

Gidecegim hocam en kisa zamanda da gidene kadar bi yazayim dedim :D maas konusunda bi bilginiz var mi ?

• fernandao kullanıcısına yanıt
    Asgari verirler diye düşünüyorum full time 'ya daha fazlada olabilir.
    + Sinema bileti felanda alirsiniz beleş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BingolluKenan

Asgari verirler diye düşünüyorum full time 'ya daha fazlada olabilir.
    + Sinema bileti felanda alirsiniz beleş :D

Haha aynen hocam

• şartları buraya yazarsan sevinirim mesajım bulunsun gidersen eğer
  • 4 ay kadar ıstanbulda bir avmnin sinemasinda çalıştım. Fuayede , büfede. 1000 lira maaş + sigorta+ yemek. Full time çalıştım. Tam öğrenci işi ama artik Fuaye elemani cok az alınıyor akilli turnikeler yapıldı vs. İş bulabilirsen gir rahat is, zevkli de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceess -- 11 Aralık 2014; 0:00:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben calistim bir ara... Eger dedigin cmaximum ise asgari ucret,ssk vs yapiyorlar. Ben cin.pinkteydim orasi ise alimda boy,pos,tipe.filan onem veriyor biraz cool olacaksin yani ama sartlari cok iyidir,1150 maas,ssk ve yemek,gunde 8 saat calisma ve muhtesem ortam... Is agir degil hep ayaktasin ama alisirsin yaptigin seyde zor degil yol,yer gostermek. Kizlar filan tip varsa yavsiyor,yuklu miktarda bahsis, avm de calisanlarla yakin iliskin oluyor sen cinemaya sokarsin onu o da sana yemek tarzi seyler ismarlar filan super istir.

• quote:

Orijinalden alıntı: *KaLeci "DD"

Ben calistim bir ara... Eger dedigin cmaximum ise asgari ucret,ssk vs yapiyorlar. Ben cin.pinkteydim orasi ise alimda boy,pos,tipe.filan onem veriyor biraz cool olacaksin yani ama sartlari cok iyidir,1150 maas,ssk ve yemek,gunde 8 saat calisma ve muhtesem ortam... Is agir degil hep ayaktasin ama alisirsin yaptigin seyde zor degil yol,yer gostermek. Kizlar filan tip varsa yavsiyor,yuklu miktarda bahsis, avm de calisanlarla yakin iliskin oluyor sen cinemaya sokarsin onu o da sana yemek tarzi seyler ismarlar filan super istir.

Pink mi ? :D hangi avm hocam , aynı yerde çalışmis olmayalim ?

• quote:

Ben calistim bir ara... Eger dedigin cmaximum ise asgari ucret,ssk vs yapiyorlar. Ben cin.pinkteydim orasi ise alimda boy,pos,tipe.filan onem veriyor biraz cool olacaksin yani ama sartlari cok iyidir,1150 maas,ssk ve yemek,gunde 8 saat calisma ve muhtesem ortam... Is agir degil hep ayaktasin ama alisirsin yaptigin seyde zor degil yol,yer gostermek. Kizlar filan tip varsa yavsiyor,yuklu miktarda bahsis, avm de calisanlarla yakin iliskin oluyor sen cinemaya sokarsin onu o da sana yemek tarzi seyler ismarlar filan super istir.

Cinemapink mis hocam bu da bilete bakinca farkettim,soylediginiz sartlarla kosa kosa giderim oraya calismaya yalniz part time calisilabiliyor mu yoksa sadece full mu aliyolar ? Part oluyorsa onun maas durumu nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernandao -- 11 Aralık 2014; 10:54:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ceess

4 ay kadar ıstanbulda bir avmnin sinemasinda çalıştım. Fuayede , büfede. 1000 lira maaş + sigorta+ yemek. Full time çalıştım. Tam öğrenci işi ama artik Fuaye elemani cok az alınıyor akilli turnikeler yapıldı vs. İş bulabilirsen gir rahat is, zevkli de.

Saolun hocam ilgi gosterip cevap yazdiginiz icin,part time calisilabiliyor mu eger oyleyse maas durumu nasil oluyor ? Bir de siz cinemaximum da miydiniz cinemapink de mi ?

• fernandao kullanıcısına yanıt
    Cinemapink kardeşim. Part time olmuyordu benim bildiğim. Zaten günde 8 saat. Vardiya sistemi oldugu için part time olayı yoktu benim bildiğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceess

Cinemapink kardeşim. Part time olmuyordu benim bildiğim. Zaten günde 8 saat. Vardiya sistemi oldugu için part time olayı yoktu benim bildiğim.

Haftalik kac saat doldurmak gerekio hocam,ogrenci oldugum icin part time oluo mu die sordum. Ve sizin hangi yil calistiniz orda ?

• Parttime cinemada pek olmaz kardeşim zaten 8 saat çalışıyorsun ve 3 vardiyalı sistem var parttime a ihtiyaç kalmıyor anlayacağın...Şartları iyi dediğim gibi fakat işte adam seçiciliği vardı gelip başvurup eli boş gideni çok gördüm...Netten başvuru yapmayın bizzat direk gidip başvurun şubelerinde ve kibar güleryüzlü şekilde çok konuşun susmadan cess kardeşim özelden yazdım sana
  • quote:

Parttime cinemada pek olmaz kardeşim zaten 8 saat çalışıyorsun ve 3 vardiyalı sistem var parttime a ihtiyaç kalmıyor anlayacağın...Şartları iyi dediğim gibi fakat işte adam seçiciliği vardı gelip başvurup eli boş gideni çok gördüm...Netten başvuru yapmayın bizzat direk gidip başvurun şubelerinde ve kibar güleryüzlü şekilde çok konuşun susmadan cess kardeşim özelden yazdım sana

Haftalik kac saati doldurmak gerekio peki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dedeli28

Parttime cinemada pek olmaz kardeşim zaten 8 saat çalışıyorsun ve 3 vardiyalı sistem var parttime a ihtiyaç kalmıyor anlayacağın...Şartları iyi dediğim gibi fakat işte adam seçiciliği vardı gelip başvurup eli boş gideni çok gördüm...Netten başvuru yapmayın bizzat direk gidip başvurun şubelerinde ve kibar güleryüzlü şekilde çok konuşun susmadan cess kardeşim özelden yazdım sana
    Hocam ben de çalışmayı düşünüyorum sinemada, hala forumdaysan bikaç sorum olacak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.