Şimdi Ara

Sinekkaydı Tıraş İçin Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim ten rengim beyaz ve suratımda babyface gibi sayılır neyse şimdi Gillette Fusion Power jiletinden almıştım. Kesimi felan güzel. Ben yüzüme yakından bakınca tıraş olduktan sonra sakal izlerini görebiliyorum biraz uzaklaşınca pek fazla belli olmuyor. Azıcık bir yeri tersten keseyim dedim o kısımda sakal izi felan kalmadı ama kıl dönmesi yapar diye bir daha denemedim. Benim sakallarım biraz seyrek. Yabancılara baktığımda onlarun yüzleri pürüzsüz oluyor. Ben nasıl böyle tıraş olabilirim?

• sinekkaydi yapabilen bir tras makinesi al, istedigin dogrultuda kes kil donmesi yapmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuvarlak üç başlı tıraş makineleri var onların iyilerin sinek kaydı yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: UcanTospa

sinekkaydi yapabilen bir tras makinesi al, istedigin dogrultuda kes kil donmesi yapmaz

Hocam onların çalışma mantığı nasıl? Hiç kullanmadığım için makinanın sıfır alması biraz garip geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: ForumUyesiYako

quote:

Orijinalden alıntı: UcanTospa

sinekkaydi yapabilen bir tras makinesi al, istedigin dogrultuda kes kil donmesi yapmaz

Hocam onların çalışma mantığı nasıl? Hiç kullanmadığım için makinanın sıfır alması biraz garip geldi

ben de hic kullanmadim, bilmiyorum :D

• Hocam peki sizin bilginiz var mı?
  • Yaprak jilet kullanicaksin sinek kaydi için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sakal traşı makine önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Merhabalar,
    Benim ten rengim beyaz ve suratımda babyface gibi sayılır neyse şimdi Gillette Fusion Power jiletinden almıştım. Kesimi felan güzel. Ben yüzüme yakından bakınca tıraş olduktan sonra sakal izlerini görebiliyorum biraz uzaklaşınca pek fazla belli olmuyor. Azıcık bir yeri tersten keseyim dedim o kısımda sakal izi felan kalmadı ama kıl dönmesi yapar diye bir daha denemedim. Benim sakallarım biraz seyrek. Yabancılara baktığımda onlarun yüzleri pürüzsüz oluyor. Ben nasıl böyle tıraş olabilirim?

sakalları ters kesersen eğer, uzadıkça dik çıkmaya başlar
  • Yabancilar kose sen degilsin turk erkegisin killi oluyosun mantiken.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enrique Iglesias07

quote:

Merhabalar,

sakalları ters kesersen eğer, uzadıkça dik çıkmaya başlar

hocam ben tüm yüzümde kullanmadım çok ufak bir yerde denedim tersten almayı ama kıl dönmesi yapmaz umarım ondan korktum biraz ek olarak şu alt dudağın altındaki kısmı ben hep ters alıyorum acaba yanlış mı tıraş oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thetimer -- 29 Ekim 2015; 23:52:02 >

• çene altı boyun kısmını bende ters alıyorum. o alışkanlık olmuş artık. artık fazla traş olmuyorum. traş makinesi ile arada bir kesiyorum.
  • Enrique Iglesias07 kullanıcısına yanıt
    hocam benim dediğim yer dudağın alt kısmı ile çene arasında olan bölge tam anlatamadım şimdi düz kessem kıl dönmesi ihtimali var galiba nasıl alıştıysa öyle devem makinaya geçmeyi düşünüyorum zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thetimer -- 30 Ekim 2015; 0:05:30 >
  • tamam şimdi oldu. cücük sakal bırakılan yer
  • Enrique Iglesias07 kullanıcısına yanıt
    doğru dediniz valla hocam cücük sakalın olduğu kısım ters kesmenin sakıncası yok heralde
  • Valla ben de kimi zaman ters kesiyorum. Sadcee duz kesince düzgün tras olunmuyor. Sonucta jilet degil bu makine. Jiletle ters alsan sıkıntı ama makinede sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Ama ben de her tras olurken ulan ters kesmesek mi ki diyom.

• obmann O kullanıcısına yanıt
    Hocam sonra sakallar ters çıkmasın şaka bi yana makinada sıkıntı olmuyor cilt alıştımı bide tamam 0 kesen makina bulursam alacağım bende
  • Ek olarak önerileriniz Media Markt, Teknosa gibi mağazalarda kolay bulunabilen olursa sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.