Şimdi Ara

SİNCAN-ANKARA (AYAŞ) YOLU FELÇ. DİKKAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Batikente yapilacak koprulu kavsak sebebi ile ayas yolundan batikentte giris cikis kapali. Osb deb carrefourun oraya kadar kuyruk var. Eryaman tum etaplarda asiri araç trafigi mevcut. Osb den batikentte 1bucuk saatt geldim. En son havalani otobanina ciktim oradan batikente giris yaptim. Melih basgan sagolsun!!!!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam esimin sabah ulusa gidememe sorunu bu anlasilan, 1.5 saatte ankamall a gelebilmis ben de anlam verememistim... neyse calisiyor diyip basarlar oylarini... karayalcin batti ciktilar sehir icin cozum olamaz esas cozum rayli sistem derken hakliydi. bakiniz taurusun oradaki batti cikti...

• Metropollerde metronun tek çözüm olduğu daha yeni anlaşıldı ve tüm dünyaya ilan edildi sağolsun. Elin japonyası, rusyası köstebek yuvası gibi kazmış şehrin altını metroyu inşa etmiş zamanında ama bizde yeni anlaşıldı malesef.

Ben bile gülverenden-sincana giderken hayranlıkla izleyip aldanıyorum bazen altgeçitlerden geçerken. Ulan helal olsun, hizmetse hizmet işte, tek bir kırmızı ışık bile yok, basıp gidiyorum diyorum ama halbuki o paralarla yollara dokunmayıp toplu taşımaya harcansaydı bundan çok daha makbule geçerdi. Maymun iştahlı milletimizin meşhur araba ile yolculuk sevdası ve "balık istifi toplu taşıma" korkusu da tarihe karışırdı.

İstediğin kadar yol aç, en fazla 10 seneye o yollar da yetmeyecek.
  • istanbul hardcore felç, Allah sabır versin hepsine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

istanbul hardcore felç, Allah sabır versin hepsine

son 10 gündür anlamsız bir trafik var istanbulda.. anlamadım gitti.
  • Hemde ne felç gıcık ediyor , sabah daha da kötü. Tam da Bayram öncesi
  • Erzurum'dayım rahatım valla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.