Bildirim
Sınavlar Ertelenmeli midir?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Dedikleri doğru olsa da hükümet sınavı yapma konusunda ısrarlı , geri adım atmazlar bence -
Yeter ! Artık hazırlandık bu sınava. Ertelenirse çalışanlar olarak dağılırız. Ayrıca bir yerlerinizden element uydurmayı bırakın. Erteleneceği falan yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Erteleme falan geçti artık o işler, kardeşim öğretmen, sınavlarda duracak gözetmen öğretmen listeleri bile belli oldu
Haklısın kardeşim en fazla senin ve sınava katılan öğretmenlerin aileleri covid olur,Yaşlılığa ve kronik hastalığa bağlı olarak can çekişe çekişe ölebilirler sen haklısın tabi sınava çalıştın senin sınavın daha önemli millet gebersin ama sen sınava gir. -
Bu dakikadan sonra erteleneceğini zannetmiyorum. Verdikleri bu kararın sonuçlarını da göreceğiz. -
Bir ağabeyiniz/arkadaşınız olarak tavsiyem artık bu ertelenme haberlerine kulaklarınızı tıkayın, bu konuda sosyal medyada oluşturulan başlıklara konulara enerjinizi harcamayın...Sınav tarihine odaklanın, sınavınız bitince konu hakkındaki tepkinizi yasal her türlü mecradan dile getirebilirsiniz.
Mevcut tarihe göre çalışın, ertelenirse ekstra süre kazanmış olursunuz. Sınava çalışırken birde üstüne buna kafa yormayın... -
Ekim durum kötüde olabilir. Virüsle yaşamayı öğreneceğiz, uzun.süre hayatı bitirerek yaşanmaz. Sınav tedbirler alıınarak yapılacak. Dışarıda sosyal.mesafeye dikkat etmeyen kişiler.tehlikeli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FthAntikor -- 12 Haziran 2020; 14:48:26 >
Artık çok geç. Bu kadar normalleştik adımı attıktan sonra kolay kolay geri dönmezler. Ekonomik kaygı herşeyden önemli artık. İş yok işçiler maaş alamıyor vs.
Önce Can tamam ama işsiz adam parasız da çile çekiyor zaten. -
Bu adamın twitter'ını bulamadım ben google'a adını soyadını yazınca başka şeyler çıkıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jutdxx -- 12 Haziran 2020; 15:4:15 > -
Kardeş sınavlardaki gözetmen listesini nereden öğrenirizquote:
Orijinalden alıntı: zepharoth
Erteleme falan geçti artık o işler, kardeşim öğretmen, sınavlarda duracak gözetmen öğretmen listeleri bile belli oldu -
Erteleme olacağını düşünmüyorum.
Bu noktadan sonra sınavlarınıza odaklanın gençler. -
Bu saatten sonra ertelenmez heleki vaka sayısının yeniden 4 haneli sayılara ulaşmaya yaklaştığı bu zamanda
napalım seneye mi yapalım sınavı ? ne zaman geçecek bu biliyor musun ?quote:
Orijinalden alıntı: TulparHAN
Haklısın kardeşim en fazla senin ve sınava katılan öğretmenlerin aileleri covid olur,Yaşlılığa ve kronik hastalığa bağlı olarak can çekişe çekişe ölebilirler sen haklısın tabi sınava çalıştın senin sınavın daha önemli millet gebersin ama sen sınava gir.
Öğrenemezsin kardeş, listeler milli eğitim müdürlüklerinde, sadece okul müdür / müdür yardımcıları ile paylaşılıyor
Sınavlar ertelenmeyecek güzelcene çalışın başarılar hepinize. En büyük tavsiyem heyecan yapmayın sakin olun inanın çalışırsanız çok kolay bir sınav. -
hocam sen ne bölüm okuyosunquote:
Orijinalden alıntı: Akineton_
Sınavlar ertelenmeyecek güzelcene çalışın başarılar hepinize. En büyük tavsiyem heyecan yapmayın sakin olun inanın çalışırsanız çok kolay bir sınav. -
Eem
Sınavı geçtim virüsü sanki yok etmişiz gibi bir hava var şuan ki yönetimde, normalleşme adımları çok hızlı atılıyor halbuki halen günlük 900 küsür vaka çıkıyor. Ertelenmesi konusunu ben de destekliyorum bu arada.. Yüz binlerce genç kardeşimizin hayatını riske atıyorlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deuschziger -- 12 Haziran 2020; 19:54:42 > -
gönlüm el vermedi erteliyorum...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Haklısın kardeşim en fazla senin ve sınava katılan öğretmenlerin aileleri covid olur,Yaşlılığa ve kronik hastalığa bağlı olarak can çekişe çekişe ölebilirler sen haklısın tabi sınava çalıştın senin sınavın daha önemli millet gebersin ama sen sınava gir.
|
Dedikleri doğru olsa da hükümet sınavı yapma konusunda ısrarlı , geri adım atmazlar bence
|
Bir ağabeyiniz/arkadaşınız olarak tavsiyem artık bu ertelenme haberlerine kulaklarınızı tıkayın, bu konuda sosyal medyada oluşturulan başlıklara konulara enerjinizi harcamayın...Sınav tarihine odaklanın, sınavınız bitince konu hakkındaki tepkinizi yasal her türlü mecradan dile getirebilirsiniz.
Mevcut tarihe göre çalışın, ertelenirse ekstra süre kazanmış olursunuz. Sınava çalışırken birde üstüne buna kafa yormayın... |
Benzer içerikler
- plaquenil 200 mg kullananlar yorumları
- cetryn 10 mg kortizonlu mu
- grafen nedir vücuttan nasıl atılır
- ecopirin pro 81 mg kullanıcı yorumları
- tanımlanmamış ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X