Şimdi Ara

Sınavım İptal Edilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bugün TYT'ye girdim. En ön sırada oturuyordum. Sınav anında arkamdaki çocuk uyumak için sıraya eğilirken kolu arkama çarptı ve ben de refleks olarak arkama döndüm, daha sonra hemen önüme döndüm. O an bu olay kafama bile takılmadı bozuntuya vermeden sınava devam ettim ama sınav sonrasında bir anda bu olay aklıma oturdu.

Sizce gözetmenler kopya çekmeye çalıştığımı zannetmiş olabilir mi? Yarın sınav salonunda aynı gözetmenler görev alırsa onlara bu olayı sormalı mıyım?

• muhtemelen edilir. 2 sene hiçbir ösym sınavına kayıt yaptıramıyorsun edilirse.

geçmiş olsun. çok talihsiz olmuş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zannetmiyorum

ama sor gözetmene

• Bir şey olmaz , moralini bozmaya çalışan muhakeme özürlü akılsız et parçası insan artıklarını takma

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oha kanka bir de kitapcığı alıp geçirseymişsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hic bisey olmaz amk endiselenme sorma bile

• cok gereksiz bir kuruntu sonuclar aciklandiktan sonra neleri dusunmusum la deyip guluceksin muhtemelen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS İPTAL OLUR MU
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bugün farklı gözetmenler vardı, onlara sordum. "1 saniyelik hareketten bir şey olmaz" ve "senin de haberin olurdu" dediler, cevap verenlere teşekkürler.

• Edilebilir. Edildiğinde sadece bu seneki sınavın yanmıyor önümüzdeki yıllar da zannediyorum birkaç yıl sınava giremiyorsun.

• pastacii kullanıcısına yanıt

Sorduğum gözetmenler bir şey yapmamışlardır dedi, bakalım gerisi kısmet.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.