Şimdi Ara

Sınavdan sonra olanlar ve mezuna kalmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıralamam 70k geldi. En kötü 50k diyordum. EN KÖTÜ! Sınıfımda 4k lık insan var. Sene boyunca gezip tozan, üstelik ses yapıp bize de ders çalıştırmayan insan bile 30k olmuş. Ben kendimi nerelere vurayım? Annemin babamın yüzüne bakamıyorum. Sene boyunca türkçeyi matematiği fulle yakın getirdim. İkisinden de, 25 netim bile yok. 70 dk Matematik çözmüşüm lan ben. Bir insan 70 dk Matematik çözüp nasıl bu kadar mal olabilir? Muhtemelen uyumuşum sınavda. Ya da sene boyu ben uyumuşum, birileri soruları çözmüş. Ailem 10k diyordu. Hocaların hepsi şoka girdi zaten. Okula gidemiyorum. benim kadar çalışmayan insanın bana 30 bin 40 bin fark attığını görmek beni bitiriyor. Çalışasım yok. Zaten bu derece bu moralle 10k'nın altına çekilmez. Hocalar diyor yok yapılır yok yapan var. Kimseyi kandırmanın anlamı yok. Realist olalım. Bir sayısalcı bu moralle o sıralamayı o kadar çekemez. Hepsini full de yapamayacağıma göre? Dün rehberlikçi telefonda konuşuyor kızın biriyle. Sakin ol canım. Çekeriz ağlama diyor. Hocam kaç binmiş dedim. Iki bin dedi ya. Yeminle uçan tekme atasım var millete. Hayat amacım kalmadı resmen. Resmen mezuna kaldım. Sınavda ne yaptığım belli değil. Bu sınava ben girmiş olamam! Sonuca baktıkça oha diyorum. Hani olur da 10k beklenen adamdan 70k olur mu? Bir de sınava elimden geleni yaptım diyerek girdim. Elimden gelen buysa seneye ne olur Allah bilir Ailem baskı yapıyor zaten sürekli. Şunun çocuğu bunu yapmış, bunun oğlu kadar olamadın. Sınıfında en kötü sensin. Bu mu senin çalışman. Saygıdan ses de çıkaramıyorum, zaten haklılar. Ne yapsam ne etsem bilmiyorum. Arayan arayana. Hadi söyle bakalım 6 bin mi 7 bin mi diyor. 70 bin diyemiyorum abi ben. Resmen utanıyorum.

Ne yapacağımı şaşırdım. Bir yol gösterin bir şey söyleyin. Telefonla muhattap olmamak, ailemin yüzüne bakmamak için ergen ergen uyuyorum sürekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ashotinthedark -- 20 Mart 2015; 14:46:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ashotinthedark kullanıcısına yanıt
    bu sınav gerçekten çookk tuhaftı bende şok geçırdım o yata yata yuksek sıralamada olanlar lysde batacak merak etme şu sonuca bakta bozma moralını emeğimizin karşılığını alacağız inşşsllah https://store.donanimhaber.com/e4/9a/11/E49A111CFC73125E0D1A49F232058148.png

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çare mezuna kalmak

• quote:

Orijinalden alıntı: RealPlayer09

Çare mezuna kalmak

Şu saatten sonra evet. LYS'ye alt yapı olsun diye çalışacağım, tercih de yapmayacağım. 5k olamayacağına göre boş yere puanım kırılmasın diyorum.

Yaşadıkların için üzüldüm bunun benzeri de benim başıma lysde gelmişti az biraz anlayabiliyorum. Aslında suçlu sen değilsin senin üstünde o baskıyı oluşturanlarda. Kendi elde edemedikleri başarıyı senden bekliyorlar, senin başarını olmanı bekleyip ileride gururlanmak,ihtiyaçlarını görmek senin etinden sütünden faydalanmak istiyorlar lafın gelişi. 1 sene daha kalırsan baskıyı daha fazla hissedebilirsin üstünde. eğer ailen en ufak şeyde başına kakacaksa mezuna kalmanı ben bu yıl lysye bi gayret asıl ve bir yerlere git. Ama yapmaman gereken tek şey şimdiden pes etmemek olsun. Sen yeniden elinden geleni yap, tercih yaparken de sadece çıkarsa gideceğin yerleri yaz bu tutmaz yüksek de deme (geçen yıl tutmaz dediğim tam burslu yer 24 puan düştü ve yazsaydım gidiyordum hiç istemediğim bir yere) tercihlerini dediğim şekilde yaparsın sonra sonucu beklersin zaten hiçbir yere yerleşemezsen puanın da düşmeyecek seneye çünkü sadece yerleştiysen düşüyor. Eğer illa mezuna kalacaksan bari böyle yap

• Hocam zaten elimden gelenin en iyisini yapacağım ancak şu an için elimden gelenin en iyisi bile istediğim yer için yeterli değil. Elbet çalışacağım. En kötü ihtimalle seneye alt yapım olur. Bir de ben tercih yapınca puan düşüyor diye duydum ama? Yanlış mı biliyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ashotinthedark -- 20 Mart 2015; 12:09:47 >
    Hayır bak puanın şu durumda düşer: tercih yaparsın bir yerler tutar sonra oraya kayıt yaptırmayıp mezuna kalırsın, işte bu durumda düşer. ama atıyorum puanın 400 sen 500le alan 2 yeri yazıp bıraktın ve ikisine de yerleşemedin o zaman okul puanın yarıya düşmüyor. Ösymnin diyor ki öğrenci yerleşmesine rağmen kayıt yaptırmayacaksa başkasının hakkını yemiş oldu biz de ona bir ceza verelim okul puanı yarıya düşsün.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. Kez mezuna kalmak
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aquarius man A kullanıcısına yanıt
    Evet mantıklı hocam. En iyisi gerçekten de öyle yapmak. Bir bakalım LYS durumuna falan. Benim hedefim çok yüksek. Olmayacağı açık zaten ama bu sene ortalık karmakarışık. LYS'de neyle karşılaşacağımız belli olmaz tabi.

İşte hedefinde ısrar edip 1 yıl feda etmekle biraz daha düşüğüne gitmek arasında kararı sen vereceksin ama ailen üzerinde daha da baskı kuracaksa işin zor. umarım sonucunda mutlu olacağın bir karar verirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aquarius man -- 20 Mart 2015; 12:41:57 >
  • aquarius man A kullanıcısına yanıt
    Kararlı olduğumu görürlerse pek ses çıkaracaklarını düşünmüyorum. Umarım hocam, çok sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ashotinthedark -- 20 Mart 2015; 12:44:02 >
  • Rica ederim ne demek :)

• La daha ilk senen ne zirliyorsun arkadas ya yapamadiysan kal iste.

• Up

• Doğru söylüyorsun hocam. Ben de çalışıp çekebildiğim kadar çekeceğim. Ha 10k olur ya da olmaz orası önemli değil. Benim planım seneye LYS'ye hazırlanırken ben bunları çoktan biliyorum diyerek direk soru çözmeye başlamak. Sırf bu rahatlık için bile çalışılır. Bir de gram çalışmayıp bana sıralamasıyla hava atmaya çalışan tipler için tabi. En azından ben burdan buraya çektim de sizden naber demek istiyorum. Hak eden hak ettiğini almalı artık. Ben istediğim yere girene kadar bitmez bu çalışma. En güzeli elinden geleni yapıp akışına bırakmak. Bu sene olmaz öbür sene olur. 8 ay hayatımdan çok da şey kaybettirmez diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: JaweL7

quote:

Orijinalden alıntı: ashotinthedark

Doğru söylüyorsun hocam. Ben de çalışıp çekebildiğim kadar çekeceğim. Ha 10k olur ya da olmaz orası önemli değil. Benim planım seneye LYS'ye hazırlanırken ben bunları çoktan biliyorum diyerek direk soru çözmeye başlamak. Sırf bu rahatlık için bile çalışılır. Bir de gram çalışmayıp bana sıralamasıyla hava atmaya çalışan tipler için tabi. En azından ben burdan buraya çektim de sizden naber demek istiyorum. Hak eden hak ettiğini almalı artık. Ben istediğim yere girene kadar bitmez bu çalışma. En güzeli elinden geleni yapıp akışına bırakmak. Bu sene olmaz öbür sene olur. 8 ay hayatımdan çok da şey kaybettirmez diye düşünüyorum

Aynen öyle hocam. 3 ay kısa bir süre değil. İstediğimize yaklaşırız, tercihimizi yaparız. Gelirse gideriz. Gelmedi mi? Hiç bir problem yok. Seneye daha da dişli rakip olarak, savaşmaya devam ederiz. Hiç bir problem yok.

Aynen hocam. Umarım hedefine ulaşmak isteyen herkes ulaşır ve yaptığı her şey için iyi ki der

• insanlarını küçümsemeye devam et sen
  • Hocam ben 500 bin oldum ailemin beklentisi vardı ama genede ses çıkarmadılar.

• Çevrende ki insanları küçük görmeden önce aileni küçük gör ve yargıla.Ben böyle zihniyet görmedim çok şükür ailem senin ki gibi değil.

• Beyni benim kadar calismayan adamlar dan sonrasini okumayin beyler

Ciddi asagilik komplekslerin var

• Hedefim seninki kadar olmasa da tam içindekileri yansitmisin.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.