Şimdi Ara

Sinavdan sonra çözümleri izleyecekler!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kontrol etmek hiçbirşeyi değiştirmeyeceği için. Etmeyeceğim dağılın şimdi
  • Sanırım edicem ama çok heyecanlı olur heralde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • etmicem banane yaptığım yanlışlardan aaa bunu böyle mi yapmışım tüh neyse yanlışımı görmüş oldum diyemiyeceğime göre banane yaaa
  • Bu arada dershanenize uğrayın derim zevkli oluyor ama ordaki tv'den izlemeyin millet sinirinizi bozuyor yo bo soro yonloş yoooo falan diyen tipler olur birileri en basit soruyu yanlış yapmıştır diretir kendi cevabını tv'de görünce doğrusunu yov nasi oldu bu yaoov falan der en iyisi biraz uğrayın sonra takılın arkadaşlarla eve geçin izleyebildiğinizi izleyin geri kalanını internetten bakın
  • Zaten tv den izlersen her 5 soruda bir reklam çekilmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok zor olacak ama izlicem sonra 2 şık arasında kaldıklarımdan seçmediğim şık çıkıcak ve ben kafamı duvarlara vurucam
  • izleyecez tabi laaaaa

• tivibu var bizde iyi hatırlattın
  • quote:

Orijinalden alıntı: berbatov224

sınavdan çıkıp saat 1de yemek yiyip 2de sinemaya girerim . 4de çıkıp bağdat caddesine giderim sonra fenerbahçenin maçı vardır kesin ona giderim . 10 da biter biraz caddede takılıp eve gitmem 2yi 3ü bulur. sonra da bi foruma girerim . konuları görürüm " zaman lys 21 cevap anahtarı varmı " , " arkamdaki üzerime kustu yarısında çıktım yardımcı olun lütfen " , " arkadaşlar varmı benim gibi 500 bekleyen (konuyu açan ankyer ) " , falan filan girer 1-2 yorum yazarım 2 ban yerim . sabah 5te kalkıp gazetebayiine ordan da eve gelip soruları cevaplarım herkese de taktiğimi öneririm.

• Ben sınavım iyi geçsede izlemicem kötü geçse de. Sürpriz olmasını bekliyorum.
  • Bakmayacagim ama illa dershaneye gazete getirirler

• Ygs açıklanana kadar tek soruya bile bakmayacağım.(totem)
  • Sorular yayinlanmayacak diye birsey duyduydum ama ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AudreyTautou

beyler sinav cikisi televizyondan cozumleri izlerken soyle bir sorun olabilir:

adam hemen cevabi soyler siz de o siradaa "hee tamam ben de boyle yapmisimdir" falan dersiniz, etki altinda kalirsiniz; halbuki yanlis yapmis olabilirsiniz..

cozumu soyluyorum: tivibuya uye olun.. orda soruyu gorur gormez yayini durdurup once kendiniz cevabi verin, sonra izleyin.. :D

bu ozellik galiba bazi televizyonlarda da var ama bizimkinde yok :(

Digiturk + aldırdım sırf bunun ıcın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mersata

Izliyip moonwalk yaparak evden kacmayi planliyorum

usta sende herşeyde moonwalk bu nedir yaa ?

Totem falan mı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wake Me Up When I Care

Sorular yayinlanmayacak diye birsey duyduydum ama ...

trtde yayınlanacak açıkladı başkan
  • Umarım saçma sapan yanlışlar yapmam öyle olursa tvyi parçalarım. 2 şık arasında kalıp işaretlediğim yanlış çıkarsa o zaman da parçalarım. Ben en iyisi izlemeyim
  • internette kitapcik uzerinden gorebilme imkanimiz veya guvender sinavindaki gibi bi sistemle cevaplari gorebilecek miyiz reklamlar falan yazilanlar epey soguttu beni tv den

• izlemeye dayanabileceğimi pek sanmıyorum ama izlemek de isteyeceğimdir. bilmiyorum ya :D
  • izlemem ya pazartesi günü gazeteden cevaplarımı işaretlerim sonra kontrol ederim aynı denemeyi kontrol eder gibi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.