Şimdi Ara

Sinavdan sonra çözümleri izleyecekler!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler sinav cikisi televizyondan cozumleri izlerken soyle bir sorun olabilir:

adam hemen cevabi soyler siz de o siradaa "hee tamam ben de boyle yapmisimdir" falan dersiniz, etki altinda kalirsiniz; halbuki yanlis yapmis olabilirsiniz..

cozumu soyluyorum: tivibuya uye olun.. orda soruyu gorur gormez yayini durdurup once kendiniz cevabi verin, sonra izleyin.. :D

bu ozellik galiba bazi televizyonlarda da var ama bizimkinde yok :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hem de reklamlari beklemezsiniz..

• Yanımıza çayımızı da aldık mı tamamdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler ama şahsen ben ygs harflerini sınavdan sonra hayatımdan nasıl çıkartabileceğimi düşünüyorum
  • Olm korkuyorum ben izlemeye ya

• Ertesi gün gazeteden kontrol edicem ben.

• internetten indirip çözelim sonra cevaplarla karşılaştıralım bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben bekleyemem 2 gun :D

• ben yalnız izliycem
  • sınavdan çıkıp saat 1de yemek yiyip 2de sinemaya girerim . 4de çıkıp bağdat caddesine giderim sonra fenerbahçenin maçı vardır kesin ona giderim . 10 da biter biraz caddede takılıp eve gitmem 2yi 3ü bulur. sonra da bi foruma girerim . konuları görürüm " zaman lys 21 cevap anahtarı varmı " , " arkamdaki üzerime kustu yarısında çıktım yardımcı olun lütfen " , " arkadaşlar varmı benim gibi 500 bekleyen (konuyu açan ankyer ) " , falan filan girer 1-2 yorum yazarım 2 ban yerim . sabah 5te kalkıp gazetebayiine ordan da eve gelip soruları cevaplarım herkese de taktiğimi öneririm.
  • Arkadaşla 4-5 saat ps atacağız rahat rahat.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış hatırlamıyorsam 8 aydır basketbol oynamıyorum geleneği bozmayacağım ve gene soruları izlemeyip direk baskete gitmeyi planlıyorum izleyince stres olurum çünkü okulda da çözümlere bakmazdım sınavdan sonra

• Valla ben de unutmaya çalışıcam ygs'yi fakat o yayınları izlemenin zevki de ayrı oluyor yav
    Gerçi çok da çalışmıyorum üzülcek bişey yok fakat yine de tribe giriyor insan. Ah bi 350 yapabilsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: berbatov224

sınavdan çıkıp saat 1de yemek yiyip 2de sinemaya girerim . 4de çıkıp bağdat caddesine giderim sonra fenerbahçenin maçı vardır kesin ona giderim . 10 da biter biraz caddede takılıp eve gitmem 2yi 3ü bulur. sonra da bi foruma girerim . konuları görürüm " zaman lys 21 cevap anahtarı varmı " , " arkamdaki üzerime kustu yarısında çıktım yardımcı olun lütfen " , " arkadaşlar varmı benim gibi 500 bekleyen (konuyu açan ankyer ) " , falan filan girer 1-2 yorum yazarım 2 ban yerim . sabah 5te kalkıp gazetebayiine ordan da eve gelip soruları cevaplarım herkese de taktiğimi öneririm.
    bu adamın yorumlar

@ank_yer_6

• quote:

Orijinalden alıntı: AudreyTautou

quote:

sınavdan çıkıp saat 1de yemek yiyip 2de sinemaya girerim . 4de çıkıp bağdat caddesine giderim sonra fenerbahçenin maçı vardır kesin ona giderim . 10 da biter biraz caddede takılıp eve gitmem 2yi 3ü bulur. sonra da bi foruma girerim . konuları görürüm " zaman lys 21 cevap anahtarı varmı " , " arkamdaki üzerime kustu yarısında çıktım yardımcı olun lütfen " , " arkadaşlar varmı benim gibi 500 bekleyen (konuyu açan ankyer ) " , falan filan girer 1-2 yorum yazarım 2 ban yerim . sabah 5te kalkıp gazetebayiine ordan da eve gelip soruları cevaplarım herkese de taktiğimi öneririm.
    bu adamın yorumlar

@ank_yer_6

Adam kafayı benimle bozmuş

• Bilmıyorum izlesemmi yoksa heyecanlı olsun diye bakmasammı
  • quote:

akşam akşam iyi güldürdün

• quote:

kontrol etmeyecegim

• Burda kontrol etmeyecem diyenlerin tamami ekran basina yapisacak sinav sonrasi.

• Kesinlikle bakmam.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.