Şimdi Ara

Sınavdan sonra arkadaşlarla tatile gitmek..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bunaldık sıkıldık, sınavlardan sonra temmuz ağustos gibi arkadaşlarla otele gidilir mi sizce mezunlar tecrübelerini paylaşabilir mi ? Mesela kötü yaparsak tatile gidecek hal kalmaz mı acaba yoksa tam tersi rahatlamak için gitmek mi isteriz ?
    Mezunlar o donemin psikolojisi nasıl ? Kötü de gelse iyi de gelse tatil ister mi canınız ?
    Diyelim ki Şimdi ayırttık parayı verdik sonra sınav kötü gelirse gidecek halimiz olmazsa diye korkuyorum
    Ne dersiniz
    Sormamın sebebi erken rezervasyon yaptıracağız öbir türlü aşırı pahalı. Şimdiden ayırtmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtayd -- 7 Şubat 2017; 20:1:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne diyorsunuz hocalarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtayd -- 7 Şubat 2017; 20:0:50 >
  • Kötü gelse de git, iyi gelse de git. Ben geçen yıl 100k idim. Gittim valla 2 hafta :D kimseye eyvallahım bile olmadı. Mezuna kalırsan boş kafayla başlaman lazım. Her şeye yeniden. Dinlenmek her zaman iyidir.
  • Sınav kötü ya da iyi geçsin tatile ihtiyacın olacak. Kötü geçerse kafa dağıtmaya iyi geçerse kutlamaya gidersin

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Ne diyorsunuz hocalarım

Bence kesinlikle gidilmeli.Yer ayırttınca bana da link at benim de tatil planım var da
  • barajı geçemesen bile gidilmeli. stresin beyinde açtığı hasar yokedilmeli. ben ablamla bodruma gidecem allah izin verirse.
  • büyük konuşma derim mezuna kalınca konuş bunları, hiç öyle olmuyor o işler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Son sene okula gitmemek
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet benim.

Yalnız ben arkadaşlarımla tatile gitmiyordum. Ailemle gidiyorum.Ki gittiğimizde otel de kalmıyoruz.Apart veya pansiyon da kalıyoruz genelde.Hem daha hesaplı oluyor aile ile gidince.

Tabi baya plan yapıp bol para biriktirmişsin , villa bile kiralayabiliyorsun.Genelde akrabalarla gidenler öyle yapıyor.

Mesela benim ailem moralim bozuk diye götürmüştü ,moral olsun diye.Ki oldu da.Rahatlıyorsun.Denize giriyorsun.Akşam dışarıdasın. Hava desen müthiş.Ortam desen çok güzel.
    Her yer cıvıl cıvıl yaz.Akşamları da demokrasi nöbeti

Yani içinde ukte kalıyor ama insan kazanamazsa düşünüyor da yine de kendin rejenarasyon geçiyorsun.Çünkü eve dönünce tatil sendromu denen lanet bir şey var.Hayat sevinci olmuyor eve dönünce.Ama sınavdan uzaklaşıyorsun baya.Kafan rahatlıyor nede olsada.Düşünüyorum evde olsam boş boş lol oynardım muhtemelen.
    Pişman değilim git kafa dağıt.Kazansan da ,kazanamazsan da.
    Yani mesela bu sene natural veya historical tatil planlıyorum. Bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: rider_33

Mezuna kalırsam ailemin parasını harcamaya vicdanım elvermez...

Ailenle tatile git ?
  • Beyler gidecekler için Bodrum -Turgutreis öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: certokar.

quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Ne diyorsunuz hocalarım

Bence kesinlikle gidilmeli.Yer ayırttınca bana da link at benim de tatil planım var da

İzinleri bi koparalım aileden hallederiz hocam :D

• 4 kişi falansanız aparta gidin

didim,marmaris güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarhana ve Rocknroll

4 kişi falansanız aparta gidin

didim,marmaris güzel olur

Hocam afedersin yiyip içip mıçmak istiyoruz. Lüks istiyoruz biraz açık büfe sınırsız 100 çeşit yemek falan...

Apartı da yaparız tabii ama otel özel olarak istiyoruz

• Up beyler yorumları alalım

• Sıkıcı oluyor reis.Benzinde 5bucuk oldu ama sınavdan sonra şöyle güzel bir Akdeniz yada Ege turu farz oldu motosikletle bel fıtığı olmazsam iyi yazin

• guneslievren G kullanıcısına yanıt
    Cool

• Millet rahattt biz çalışıyoruz anasını satayım

Knk git bence inan deşarj olursun bence.

• ilk bine girip tarlada amelelik yapacağım. eyv adalet kardeş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.