Şimdi Ara

sınavdan önceki gece uyku

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Var mi ben yattigim gibi uyurum diyen :D

• 1 de yatsam yattığım gibi uyurum ama erken yatınca yatakta debeleniyorum. (Yani evet sınav heyecanı falan olmuyor)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl basarıyorsun bunu ya?
  • Ya ben şimdi uyuyamıyorum ama sınavda heyecanlanmam herhalde ondan değil gelecekte napacam düşünüyorum az evvel en kötü hiç bir şey olamasam asgari ücretle nasıl ev geçindiririm diye düşündüm (geçindiremedim) Allah geçindirenlere yardım etsin ben işin içinden çıkamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teslamotors

Nasıl basarıyorsun bunu ya?

Hocam geçen sene kuzen sınava gircekti akşam heyecandan yerinde duramıyo felan Sonra abim (dalga geçer gibi gülerek) çalıştıysan zaten yapıcan çalışmadıysan bu saatten sonra yapacağın bi .. yok dedi. O günden beri böyleyim.Herşey olucağına varıyor sen elinden geleni yap sonra dön arkanı yat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • heyecan olmuyor bende son gün ama oram buram ağrıyo yatakta.ygsye 4 saat uykuyla gitmişim ben uykumu aldım sanıyodum o gün. bugün babam söyledi yine 4 saatle gitme emeklerine yazık diye
  • lys uykusuz bile girsen aynısını yaparsın topla cıkar çarp böl ama ygs okuma problemi var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. eneox

lys uykusuz bile girsen aynısını yaparsın topla cıkar çarp böl ama ygs okuma problemi var

Yanlış topla çıkar çarp böl

• Valla ben ygs önceside fosur fosur uyudum lys önceside uyurum kardeş uykumdan taviz veremicim

• Kardeş uykuyu fazla dert etme ben gece 4 te yatip 7 de kalkmıştım bi sıkıntı olmuyo cozen her türlü çözüyo merak etme.

• Ygs ye 2 saatlik uykuyla gitmiştim. Sınav sabahı gözümü açınca gözüm yanıyor bilen bilir. Sınav başlayacak biraz gözümü dinlendireyim dedim 10 dk ayakta uyumuşum herhalde bi baktım saat 9.59 herkes sayfa çeviriyor. Bende başladım sınava sınavda gözümü kırpmayı bile düşünmedim.

Yani kısacası uyumadan da girsen sınav seni uyanık tutuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turaciokan -- 9 Haziran 2017; 3:59:51 >
  • kardeşim geçen sene mattan önceki akşam yattım sabah 6 da uyudum .(TIP OKUYORUM)
  • Ygs de 4 e geliyordu uyuduğumda amq pek etkisi olmadı kalktığımda sanki 8 saat uyumuştum.

Gecen sene fen lys de uyuyamamıştım.yine pek bi etkisi olmadı.

• 2 sefer uykusuz girdim ikisinde de matematikte ucuz hatalar yaptım geçen sene LYS mat 3 saat uykuyla gittim sorunsuz bir şekilde uyandım ama sınavın sonlarına doğru çarpma bile yapamaz hale geldim bu sene YGS'de de böyle oldu 3-4 saatlik uykuyla girdim sınava matematikte problemleri anlamakta zorlandım bazı yerleri 5-6 kez okudum yani siz siz olun 8-10 saatlik bir uyku alın alarmdan ziyade kendi kendinize uyanmanız da önemli alarm çalınca zoraki bir şekilde uyanıyorsunuz uykunuzu tam alamıyorsunuz, ancak 30-40 dakika içersinde toparlıyorsunuz tabii sınava o gece yatmayarak girmek de bir seçenek onu da düşünebilirsiniz

• geçen sene ygs ye 3 saatlik uykuyla girdim çok etkilemedi, bu sene ygs ye 3-5 saatlik uykuyla girdim hiç etkilemedi.
  • 4 saat civarı uyku uyunup kalkıldığında dinç olunuyormuş ağır uyku evresine geçilmediğinden.Bunu ben de birçok kez tecrübeledim ama yine de bi 8 saat falan uyumaya çalışacağım.Sana önerim yatmadan önce 2 kase yoğurt ye bu benim vücut geliştirme zamanından alışkanlığım kafamı yastığa koyduktan 10 saniye sonra uykuya daldığım zamanlar oldu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.