Şimdi Ara

Sınavda verilen Pelikan silgi hakkında? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
9.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya stok yetiştiremediler ya ellerinde kalan faberleri iteklemişler. Yani LYS de hepinize pelikan gelecek bir ihtimal. Ve şunu da ekleyeyim kaç senedir ösym aynı ösym (gözümü ye olan) hadi başka bir kurum yapsa bu kadar şaşırsanız anlarım da ösym işte ne bekliyorsunuz? Benim dönemimde sorular peşkeş çekilmiş işte. Gıkımızı bile çıkaramıyoruz (dava açtık kazanamadık). Siz bi silgi geyiğidir yardırıyorsunuz, anlamadım gitti. Burası repüblik banana.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hey gidi, biz zamanında kendi arı maya desenli kokulu silgimizle girmiştik. Formülü hatırlayamayınca bi fırt çekiyodum silgiden anında görüntü geliyodu. Çok güzel bi abimizdi arı maya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk defa dandik bir Alman malı görüyorm

• çok küçük bir kısma verilmiş faber, sanırım geçen seneden artan
  • Bence sonuçlar açıklanınca sınavda çoğu kişinin bu silgi yüzünden optiğinde hatalar olucak.

• Adana'da Faber verdiler Allah'tan.

• Allah belasını versin o silginin optigi yanlış kodladim aceleden silmeden daha iyi olurdu.

• bana zımpara verdiler silgi değil
  • Kabul etmiyorum arkadaş az kalsa da vermeyeceksin hepsine pelikan vereceksin. Niye İzmir Ankara da Trabzon Van değil? Elde kalan her türlü değerlendirilebilirdi bundan başka.

• Az önce Fox'a canlı yayında bir öğrenci bağlandı o da şikayetçi. Fakat haklı olması mağduriyetinizin giderilmeyeceği de ortada. Geçmiş olsun.

• Hadi hep birlikte bimer'e

Cidden şikayet edelim bi yere, sonuç geleceğini düşünmüyorum sadece verdiğim paranın o kısmını h... ediyorum. Allah'ından bulsunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alonen

Aynen adanada sanırım faber castel verilmiş şu mavi uyduruk olandan ama yine de daha iyidir sanırım diğerinden

Hocam mavi olan sınav silgisidir normal olana göre daha iyi ve narin siler

• Allah bilir küme yaptırdılar da hakkını veremedi

• Ankara/Çankaya'da girdim faber verdiler.

Pelikan verilenlerin adına üzüldüm. Keşke ayakkabıya falan soksaydınız bişeyler.

• Bize dikdörtgen prizması şeklinde bi cisim verdiler silgi mi o bende sıraların altına destek verdiler zannettim

• quote:

Orijinalden alıntı: KapıcıHamza

Antalya pelikan kullandım arkadaşlarda pelikan kullandı. Antalyada faber duymadım daha

Hocam imzandaki söze birşey eklemek istiyorum. Cehennemde hükmetmek, cennette hizmet etmekten iyidir.

• İzmir dokuz eylül üni de. girdim. Benim girdiğim yerde bütün sınıfın silgisi faber di valla şansıma o da O rezalet sınavın üstüne bir de pelikan gelse ölürdüm

edit: lys de pelikan falan gelir diye mavi faberi ayakkabıya falan mı sokarak gitsem sınava rezalet ya bari adam gibi silen bir silgi koysalarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cornucopia. -- 13 Mart 2017; 10:22:27 >
  • Silmeye kalksan silmiyor tam hızlı silmeye başladım kağıt tutuşacak diye korktum. Kaldırım taşı koysalar daha çok işe yararmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 kere girdim ikisinde de faber verdiler. (2 sini de kaybettim gerci....)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ankara da girdim faber vardı. Çok saçma uygulama .

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.