Şimdi Ara

Sınavda verilen Pelikan silgi hakkında? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
9.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O silgiyi vereceklerine hiç vermeselerdi en azından ilk başta silgi sanıp kullanmazdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi ben kaydirdim rahat 20 soru degistirdim bir de o pelikanla siz düşünün Insallah degismistir degismediysw resmen 3.sene incomin allahim kafayi yiyeceğim ya

• Sınav kolay olsa kimse silgiyi bahane etmezdi

• Imam hatipte girdim sinava oturdugum sirada arapça kopya yazmislar ya da belkide benim icin dua yazmislardir diye duayi okudum sonra hoca geldi sildirdi duayi silginin o tarafi çöp oldu

• Sınavın ilk dk larinda ösym ye kufürlerimin baslama sebebiydi lan 60tl veriyoruz bi faber silgi 1.50 tl soyleselerdi yanimda gelirken ben getirirdim

• https://eksisozluk.com/12-subat-2017-ygs-pelikan-silgi-dagitimi-rezaleti--5319400 ekşiye taşıdık beyler hesabı olan destek atsın

• Milyon tl lerin başı çektiği. Faber castelden menun ken kalkıp da birileri kar etsin diye kalitezizlige yönelen caaanim osym

• 1m kişi sınava girse 60milyon tl bu para nereye gidiyo

• yüzeydeki kurşun kalem izlerini siliyor mu bilmem ama optiktekini silmediği kesin
  • silgi sılmıyor kı 2 saat ugrasıyon kalem de farklı

en azından 15-20 tl fazla ısteseydınız de faber sılgı verseymıslerdı

silgi bile kabından cıkmıyordu
  • cebe gıttı tabıkı de paralar sınavlar onlar ıcın kazanc yazık ya tabıkı yenı nesıl bunları goruyor onba gore hareket eder
  • cheerfulmind kullanıcısına yanıt
    tüm kurşun kalem yazılarını siliyor demişler bide telefon numaralarını bulabilsem arayıp ne güzel silgi yapmışsınız diyecemde
  • Yalayarak silsek daha verimli olurdu sanki

Optikte bazı sorular çift cevap işaretlemişim gibi duruyordu ne kadar silmeye uğraşsam da

• Ben istanbulda girdim. ikinci sefer girdim ygsye pelikan verdiler bize.

• Yahu faber silgi 1 tl be ÖSYM. Zaten milyonlarca aliyosun 1 tl yede almiyosundur, pelikan alinca maksimum 10 kuruş kar ediyorsundur. Ayıptır günahtır, bi ülkenin her seyindemi bi rezillik olur.

• parayı cebe ındırıyorlar ancak
  • 2 gündür lys'ye dışardan silgi soksam ne olur hesabı yapıyorum böyle rezalet olmaz
  • Bana da mavi Faber verilmişti. Diyorum ben de millet niye silgiye laf ediyor diye, meğersem millete Pelikan'ın adi silgisini vermişler.
  • Sınava giren arkadaşlar işaretleme sayılarını da kontrol etsin, kpss de milletin bayağı hakkını yediler.

60 lira alınan sınavda kurşun yerine uçlu kalem vermeleri lazım, kurşun verdiklerine eminim gerçi.

Sanarsın sınav sorularını hazırlayan adamlar soru başı binlerce lira alıyor da toplam maliyet ona gidiyor.

Faber alanlara geçen seneden fazla kalan silgileri vermişlerdir diyorsunuz da, geçen sene sadece ygs yapılmadı, diğer sınavlardan da artmıştır.

Gerçi suriyelinin sınavsız girdiği ünilere siz sınavla yerleşeceksiniz, silgiyi sonra tartışmanız lazım.

• ayakkabımın tabanıyla silsem daha güzel silerdi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.