Şimdi Ara

Sınavda Tuvalet Stratejisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
6.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YGS'de evden çıkmadan önce çok fazla su yüklemesi yapmıştım,su ve soda ile. Okula 9:15'e girdiğimde hemen tuvalete gittim. Sonra da su içmek ile su içmemek arasında kaldım. Çünkü içtiğim su sınav esnasında tuvaletimin gelmesini geerektirecekti, içmesem de sinir stres. En sonunda bir iki yudum suyu yavaşça içtim. Sonra 9:45'te bi daha tuvalete gittim ve çokça boşaltım yaptım. Şimdi bir daha o stresi yaşamak istemiyorum. Az su içerek okula gitmeyi düşünüyorum. Sizin planlarınız var mı, tuvalet ile ilgili.

• 135 dakika için tutamıyormusunuz ya tuvalet stratejisi de nedir çocuk muyuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selenimm

135 dakika için tutamıyormusunuz ya tuvalet stratejisi de nedir çocuk muyuz

Tutmak sıkıntı değil. Sıkıntı sınav boyunca ayaklarınla twin pedal yapmak...
  • Siz aynısını tekrar yapın bence hocam en azından garantili olur :) Bende öyle yapıyorum :D
  • O sabah hic su icme. Dudaklarin kurursa sinav esnasinda 1-2 yudum al. Sussuzluk katlanilabilir, ama MAT GEO sinavinda cisin gelirse kotu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olmazsa pet şişeye işersin
  • Sınav anında tuvaletin gelmesi su içmeyle pek alakalı değil heyecan ve stres durumunda idrar torbaları gevşer sorun bundandır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: conrade

YGS'de evden çıkmadan önce çok fazla su yüklemesi yapmıştım,su ve soda ile. Okula 9:15'e girdiğimde hemen tuvalete gittim. Sonra da su içmek ile su içmemek arasında kaldım. Çünkü içtiğim su sınav esnasında tuvaletimin gelmesini geerektirecekti, içmesem de sinir stres. En sonunda bir iki yudum suyu yavaşça içtim. Sonra 9:45'te bi daha tuvalete gittim ve çokça boşaltım yaptım. Şimdi bir daha o stresi yaşamak istemiyorum. Az su içerek okula gitmeyi düşünüyorum. Sizin planlarınız var mı, tuvalet ile ilgili.

Sinav gunu ve onceki gun cok fazla su icme

• hocam bunlar sorun olmamalı bence eger sağlık probleminiz yoksa 160 dk tutamıyor musunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: tylerdurden04

hocam bunlar sorun olmamalı bence eger sağlık probleminiz yoksa 160 dk tutamıyor musunuz

mesele tutup tutamamak değil adam açıklamış hala aynı soruyu soruyosunuz elemana..

takip
  • ygsden önce de vardı buna benzer bir konu herkes pet şişeye işerim duvara sıçarım felan diyordu ne oldu elemanlara dediklerini yaptılar mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meSutPiskin

Sınav anında tuvaletin gelmesi su içmeyle pek alakalı değil heyecan ve stres durumunda idrar torbaları gevşer sorun bundandır

İdrar torbası gevşerse idrar birikir. Kasılması problem. Bkz.sempatik sinirler

• quote:

Orijinalden alıntı: sarkoplazma

quote:

Sınav anında tuvaletin gelmesi su içmeyle pek alakalı değil heyecan ve stres durumunda idrar torbaları gevşer sorun bundandır

idrar torbası gevşerken idrar torbasının ağzındaki halkasal kaslar gevşer. istemsiz alta kaçırma olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr_gölge

quote:

quote:

idrar torbası gevşerken idrar torbasının ağzındaki halkasal kaslar gevşer. istemsiz alta kaçırma olur.

Allah MF4 öğrencilerini biyolojiden korusun

• quote:

Orijinalden alıntı: makinamüh

quote:

Orijinalden alıntı: mr_gölge

quote:

quote:

Allah MF4 öğrencilerini biyolojiden korusun

ben mf3 çüyüm ama ben bile en çok biodan tırsıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kralYD

ygsden önce de vardı buna benzer bir konu herkes pet şişeye işerim duvara sıçarım felan diyordu ne oldu elemanlara dediklerini yaptılar mı acaba ?

harbiden la adam algoritmik olarak planlamıştı herşeyi
  • Bundan 30 sene önce sınava giriyoruz, ÖYS ye...

3 saatten fazla sürüyor yanlış hatırlamıyorsam 210 dk...

Bütün sene boyunca bu "çiş" sorununu nasıl halledeceğimizi düşünmüştük...

Yetişkin hastalar için bezler vardı, kimi arkadaşlarım ondan takıp girdilerdi, prima baby nin büyüğü...

Kendi adıma komik olur diye düşünmedim, tuvaletimde gelmedi ama "çiş" başka türlü kapımı çaldı...

Sınava ilkokulda giriyordum ve eski tip kalın tahta sıralar, kütüklü birbirine geçme...

Zaten sıraya zar zor sığıyorum, önümdeki kız 10 dk sonra wc ye gidebilir miyim diye sordu, tabi izin verilmedi...

Tüm sınav boyunca başladı ayağını sallamaya, haliyle komple benim sıramda sallanıyor...

Çıkabilirsiniz denene kadar sınav boyunca zangır zangır sallana sallana soruları yapmıştım...

Kızı sorarsanız, izin çıkınca paldır küldür kalemleri falan saçarak sınıftan fırladı ve doğru wc ye ayak seslerini duyuyorduk koştururken...

Sizler gene şanslısınız, sınavlar süre olarak kısa...

Neyse, hepinize sınavda bol şanslar, umarım hedeflediğiniz yerleri kazanırsınız...

• "Çiş" fikrini aklından çıkarırsan çişin gelmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.