Şimdi Ara

SINAVDA BAŞARISIZ OLMAK İÇİN YAPILMASI GEREKENLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
41
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1-) Net hesaplamalarını abartmak.
    2-) Bölümler hakkında sayfalarca yorum okumak.
    3-) Bundan sonra 12 saat çalışacağım demek.
    4-) Sıfır hata ile devam edeceğini zannetmek.
    5-) Bitirmek için bitirmek. Soru bankasını alıyorsunuz yapabildiklerinizi yapıyorsunuz yapamadıklarınızı doğal olarak boş bırakıyorsunuz ve daha fazla kitap çözebilmek için o yapamadıklarınızın çoğunu boş bırakıp yeni bir kaynağa geçmek. Böylelikle daha fazla kitap çözerek ne kadar soru o kadar köfte olduğunu zannetmek.
    6-) Rehberlikle ilgili videolar izlemek. Bu şekilde motivasyon sağlamak. (Kendi üzerimden çok net söylüyorum. Dışarıdan alınan motivasyon çok kısa sürüyor. Gri koç videolarından bahsetmiyorum. Başarmış kişilerin çıkıp bir şeyler anlattığı videolar, forumda açılan başarı hikayeleri konuları. Bunların faydadan çok zararı olduğunu zannediyorum, bu konuları okuyarak sınavı kazanacağınızı zannedenler..)
    7-) Forumda gezmeyi abartmak. Forumda gezerek sınavla ilgili bir şey yaptığını zannetmek. Ha inst 30 dakika gezmişsin ha forumda 30 dakika gezmişsin.
    8-) Kolay olduğunu zannetmek. Çok zor olduğunu zannetmek. Bu iki kutupta zararlıdır.
    9-) Bu konuyu okumak







  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.