< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Bütün derslerinde kendini dinletebilecek hocalara sahip olduğun için sevindim dostum :D. Çoğu yerde bu böyle olmuyor maalesef. Gelip sadece slayt okuyan hocadan önemli olan yerleri anlayamazsın ama çıkmışlara bakarak senin için gerekli yerlerin neresi olduğunu rahat kavrarsın. Ben de sana şöyle örnek vereyim. Yks ye sadece konu çalışarak mı çalıştın bol soru çözerek mi ? Çözdüğün soru bankaları vs olmasa aynı dereceyi yapabilecek misin ? Çünkü soru bankları da geçmiş sınavlar ışığında hazırlanıyor bi nevi çıkmıştan çalışmış oluyorsun :D Tıp fakültesi dönem x soru bankası diye kaynaklarımız olmadığı için geçmiş tus soruları ve çıkmış sorulardan başka soru kaynağımız yok. Dediğin gibi hocalar var evet derste önemli yerlerin altını çizen fakat bunlar azınlık. Çok idealistsin anlaşılan, sen bakmazsın kardeşim çıkmış. Rehavet falan da hikaye. Neticede tıp fakültesi burası. Adam akıllı çalışmadan ne sınıf geçilir ne not yükselir.
|
hocaların tıp mezunu olup olmamasına fakülteye başlamadan ben de önemli diyordum nitekim bir önemi yok |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
hocaların tıp mezunu olup olmamasına fakülteye başlamadan ben de önemli diyordum nitekim bir önemi yok |
hocadan hocaya degisiyor genelde |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalonPatlatann -- 31 Temmuz 2024; 11:19:14 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalonPatlatann -- 31 Temmuz 2024; 12:14:52 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalonPatlatann -- 31 Temmuz 2024; 12:59:56 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
kalma geçme oranı kadar önemli değil mesela < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bizim tıp mezunu hocalar tam tersini yapıyor genelde tıp mezunu olmayan temel bilim hocalarının çoğu daha makul soruyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 1 Ağustos 2024; 12:42:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |