Şimdi Ara

Sınava son 2 ay hazırlanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bütün zamanımı sınav için harcamayı düşünüyorum fakat çevremde hiç çalışan yok hevesim kaçıyor motivasyonum yok ne yapabilirim taktik verirmisiniz

• Çoğu kişi salmış durumda siz tam dersi çalışarak fark atmalısınız hocam onlara bakmayın. Sınava kadar durmayın elinizden geleni yapın. Bu 2 ayda öğreneceğiniz taze bilgiler sınavda çok işinize yarayacak.
  • Cidden çalışmaktan sıkılır gibi olursanız 1 gün ara verin komple. Diğer gün kütüphaneye gidip tekrar başlayın. İnsanların nasıl ders çalıştığını görünce motive olursunuz
  • üstteki arkadaşa katılıyorum 1 saat çalışıp sıkılırken mola vermeden kütüphanede 6 saat çalıştığım oluyor. o ortam insanı zinde tutuyor. mutlaka yakınlarda bir kütüphane bulursanız ona gidin hocam.
  • nocallrecently kullanıcısına yanıt
    hocam bende 2-3 aydır ders calısmıyom ondan oncede sadce 3-4 saat felan temel var sayılır tm ogrencısıyım hedef 50k oluru varmıkı sıkı calıssam
  • ygslysstudent kullanıcısına yanıt
    sıkı çalışmaktan kastın gerçekten sıkı çalışmaksa neden olmasın hocam temelin var nasılsa 2 ay az değil son 10-15 gün 2 ayımız olsa neler yapardık diye pişman olacağımıza şimdi işimizi sıkı tutmamız lazım konu çalışmaya devam et denemelere de başla 1 ay kala oluru vardır illaki
  • Mezun felansan emin ol 50k felan yaparsın sabahtan kalkıp yatana kadar çalışırsan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çalışmayan sıfırdan başlayacaksan ve hedefin yüksekse açık söyliyim hiçbir şey olmaz. Ancak belli bir temelin varsa düzenli çalıştıysanız son iki ay gaza bascaksanız çok şey olur. Şahsi kanaatimdir trol felan demeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tyt 95 ayt 55 60 günde 6 saat kadar çalışıyordum hocam asilsam 105 le70 e çıkar mı sence

• sivri uç kullanıcısına yanıt
    Neden olmasın hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.