< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gainzzz34 -- 13 Haziran 2022; 22:40:26 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sınava pasaportla gidebilir miyim

-
-
Hawlııı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Farkımız tarzımız hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ülkenin gidişatını göz önünde bulundurduğumuzda pasaport ile sınava girmek yerine başka bir ülkeye girmek senin için daha faydalı olabilir.
-
Knkm green karta başvuruda bulundum çıkmadı ya
hocam onun çıkma ihtimali binde üç falanmış sanırım. greencard'ı bırakın da pasaport sizde ne arıyor onu bi anlatın önce
Srious hocam green karta başvuruda bulunmak için çıkardım zaten pasaport olmadan başvuru yapılmıyor
binde bir ihtimalle çıksa bile gidip kalacak parayı bulamazsanız iptal ediliyor ve tekrar çekilişe katılmak zorunda kalıyorsunuz. aileniz pek maddi destek de sağlamıyordu sanırım size
ben de çıkarayım bi ara şu pasaportu. bi 1000 sene daha yaşarsam garanti çıkar çünkü yeşil pasaport
Srious hocam ben en olmadı Amerikan bi kız bulup evlenir giderim valla buralardan
benim için cinsiyet fark etmez hocam gitmemi sağlayacaksa kız da olur erkek de
Hayda ne yaptın sen srious hocam erkekle evleneceğine git Fransa'ya babanın işini yap
ben o işi tamamen unutmuşum hocam. üniversiteden sonra deneyeceğim artık şansımı. gerçi üniversite bittiği an evrendeki en ünlü oyun tasarımcısı (he birazcık da milyarder) ben olacağım için bana kucak açan ülkeler arasından hangisini seçmem gerekecek gibi daha büyük dertlerim olacak ama neyse
Yarın passport ile gideceğim eğer sınav kötü geçerse direkt okuldan çıkıp vizesiz olan meksikaya gidip kaçak Amerika ya geçeceğim
pasaport yesil degilse havali olmaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
maalesef bordo hocam eğer masa sallanırsa altına koyarım bi değeri yok zaten
-
Hocam çıkanlardan gidemeyenlerden de çok fazla. Sadece uçak parası 1k-1,5k dolar. Üstüne vize ücreti, orada harcamak için para, sağlık raporu çıkartma derken en az rahat gitmeden 3-4k dolar masrafı var bu işin. Orada geçimini sağlayabileceğini beyan eden hesap dokümü almak gerekiyor yoksa vermezler vizeyi.. Gidip hemen iş bulamazsan + yaşam maliyetleri..
-
çıkarsa babamın arabayı babamdan gizli satar kaçarım valla yoksa bana 5 kuruş para vermez
-
pasaportla gittim sorun olmadı bu arada
En Beğenilen Yanıtlar

Ülkenin gidişatını göz önünde bulundurduğumuzda pasaport ile sınava girmek yerine başka bir ülkeye girmek senin için daha faydalı olabilir. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X