Şimdi Ara

Sınava lensle mi girilmeli gözlükle mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
8.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler lens bazen kuruyor bazense hiçbir şey olmuyor gayet normal geçiriyorum sınavı. Gözlükle gitsem neteye bırakıcam falan hepsi sorun. Sizce ne yapmalıyım? veya gözlük kullananlar varsa onlar nasıl girecekler sınava?

• Birader gözlükle girebilirsin güneş gözlüğü olmadığı sürece.

Ayrıca lensle giriyim diye bi hata yapma sınav ortasında çıkarsa mahvolursun.

Ayrıca göze çok basınç yapıyor türkçe sorularını okuduktan sonra rahatsız edebilir.
  • gözlüğe bişiy demiyorlar
    lens takma bi batar gözüne aha gitti snav

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • diyelim ki lens taktın ve gözün kaşınmaya sulanmaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VagueMan

Beyler lens bazen kuruyor bazense hiçbir şey olmuyor gayet normal geçiriyorum sınavı. Gözlükle gitsem neteye bırakıcam falan hepsi sorun. Sizce ne yapmalıyım? veya gözlük kullananlar varsa onlar nasıl girecekler sınava?

Nasıl nereye bırakacaksın gözlüğü? Gözlük yasak değildir heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aintmybtch

gözlüğe bişiy demiyorlar

Hocam sınav esnasında gözlük gözümdeyken okuyamıyorum yazıları. Gözlüğü çıakrıp sıraya koysam bir şey derler mi acaba?
  • gozlukle girmek serbest. Gozu bozuk olan ne yapacak yasak olsa.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazda ygs mi yoksa lys mi ?
    11 yıl önce açıldı
    KPSS girmeye değer mi ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VagueMan

quote:

Orijinalden alıntı: aintmybtch

gözlüğe bişiy demiyorlar

Hocam sınav esnasında gözlük gözümdeyken okuyamıyorum yazıları. Gözlüğü çıakrıp sıraya koysam bir şey derler mi acaba?

gözetmenden rica et kesin izin verir gözlüğünü çıkışta sana vermek şartıyla

• Lens nasıl gözünden düşüyor sinavda onu anlamadım. Ayrıca sabah kalkınca batma olur max.10 dk sonra geçer. Onun sebebide gözler kapalı olup lensler hava almıyor kuruyor. Ya sen yeni lens kullanıyorsun ya da lensler kontakt lens değil ama gözlük filan kullandığına göre olması lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhsinsezal

diyelim ki lens taktın ve gözün kaşınmaya sulanmaya başladı.

o zaman eliyle çıkartır çok zor değil
  • lensin rahatlığı yeter bence .gözlük burna baskı falan yapıyorsa falan lens en iyisi
  • Ben de lens kullanıyorum ama sınava ikisini birlikte takarak gireceğim.Sınavda gözlüğü gözetmenden rica ederek masama koyacağım.Herhangi bir sorun olursa lensleri çıkarıp atarım. Olmazsa da sorun yok zaten.
  • Abartmayin kimse gozlugunuze karışmaz ister tak ister sirana koy. Lens tehlikesine girmeyin, sinavda her sey olabilir kirpik kaçar toz kacar sıkıntıya girmeyin.

• hiç bir şey olmaz bence lensle gidebilirsin eğer bir sorun olursa zaten çıkartır atarsın hemen ama deneme sınavlarına falan da lensle gir derim ben.
  • Ben gözlükle sınava giriyorum. Hiçte bir problem yaşamadım bugüne kadar. sıranın üstüne koyduğumda oldu taktığımda. Hoca neden sıraya koydun neden taktın demez. Güneş gözlüğünü bilmiyorum ama dereceli gözlüklerde bir problem olmuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.