Bildirim
SINAVA KOLAY DİYENLER ÖRNEK
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
valaha ya
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
çok basitti kendinizi kandırmayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sinavdan ciktim onumde cocui babasiyla konusuyoe soyle yaptim boyle yaptim cok kolaydi dedi bende bunlari duyarken tutusuyorum o ara babasi galiba artik her kimse toplam kac isaretledin dedi 40 45 tane isaretledim dedi turkce kolaydi mat 39 yaptim diyenler trollere kanmayin
moral bozmayın arkadaşlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ulan soru çözenler süreyi kullanamadı diye zorlandı, ben matematikten başlayıp 30.soruda 1 saat 10 dakika yedim. Türkçe 30 dakikamı aldı. 100 soru işaretledim ama 80 doğru yaparsam iyi.
Troller basmış yine burayı daha önce görmediğim tipler gelmiş şuan buraya sınava çok kolaydı diyolar bok kolaydı.Seviyesinin iyi olduğunu bildiğim çoğu arkadaşım yetiştiremedi.Evet çok zor değildi ama sınavın olayı o değildi çok zaman alıyodu yetişmiyodu ordan elediler türkçe yedin beni allahın cezası geçen yılda türkçe yüzünden kaybetmiştim umarım bu yıl aynıı olmaz 345-Acil den en az 30 mat işaretlerken bugün 50dk da 27 mat işaretledim çıktım yoksa fen sosyal yetişmiycekti
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Aöf İşletme Cubappa Cuppa
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X