Şimdi Ara

Yks

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qqrachelww -- 20 Mayıs 2024; 21:53:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• kanka iş yoruyor.basit bile olsa çok zorlar.imkansız mı hayır.sağlam bi arka taraf ister mi ister.her halükarda performansın düşer.yazın full çalış dolar altın al kışın sıkışınca bozdur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kanka şu sıralar 1 aylığa girebilirsin. ben mezun senemde temmuz sonu girdim ağustos sonu çıktım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zor valla çok hard gitmen lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayda yuksek siralara tirmanmak isteyenlerin boyle bir tercihi olamaz diyorum
    ea isen ocak-subat ayina kadar bu dedigin yapilir ama sayisalciysan hayir

• Çok zor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nasıl bir iş olacağına bağlı. bizim apartmanımızda odtüde mühendislik okuyan bir kız var. hem okula gidiyor hem de evimizin yakınındaki defactoda part time çalışıyor. sadece yazın değil, 4 mevsim. bence para kazanmak öğrencileri motive eden bir şey.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt Ayt matematik netleri
    geçen yıl açıldı
    MSÜ netleri=TYT netleri
    4 yıl önce açıldı
    yks
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sayısalcısın ve hem part time çalışıp sınava mı çalışacaksın? Ben eşit halimle ağustosta başlayacağım, günde 11 saat ders ve 3 saate yakın spor ile günümü planlıyorum. Amacın derece veya yüksek üniler değilse çalış ama amacım yüksek üni derece diyorsan işin altında kalırsın. Şu sınav muhabbetinden bile kafayı toplamak zaman alıyor. Kendini bir süre hazır hissetmeyebiliyorsun. Para çok lazımsa eylüle kadar çalış daha sonrasında ise full ders olacak şekilde gününü planla.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.