Şimdi Ara

Sınava Giderken Kızın Biriyle Tanıştım(mı acaba)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizlere dün yaptığım büyük aptallığımı anlatmak istiyorum. Bilenleriniz bilir dün açık öğretim sınavı vardı evden çıktım neyse otobüs bekliyorum. bekle bekle gelmedi arkamda da bi kız annesiyle onlarda sınava gidiyormuş biraz konuştuk siz de mi sınava gidiyorsunuz falan filan. okulu bilmiyorlarmış otobüs gelmedi dedik minibüse binelim bindik hep beraber yol boyunca ulan bir şey yapıp şu kızı tavlıyayım diye düşünüyorum. neyse vardık okula biraz konuştuk sınav öncesi hangi derslere gireceksin falan. kız anasının yanından ayrılmıyo sonraki sınavlara beraber çalışalım numaranı ver falan diyecem yok annesinin yanında bir şey diyemiyorum utancımdan. ama belli annesi beni sevdi konuştuk falan bir kaç bişey sordu iyi bi kadıncağazdı. neyse girdik çıktık nasıl geçti falan boş muhabbetler hepimiz bi kafede oturduk sonra yine beraber bindik minibüse herkes dağaldı. içimden kendime küfürler ediyorum bi kızla konuşamadın falan diye. en azından şunu öğrendim bizim 2 sokak ötemizde oturuyorlarmış. kızında benle hafif ilgilenir bi havası vardı. geceden beri kız aklımdan çıkmıyor triplere girdim aşık mı oldum nedir.

facebookta instada arayıp duruyorum kızın ismini şehirdekilerin hepsine bakıyorum yok bulmam imkansız. şimdi bu kız ile nasıl tekrar karşılaşıcam ya off kafayı yiyecem

• Vaybe şu yazıda kendimi gördüm 2016 yılının aralık ayında açık öğretim lise sınavı vardı ve istanbula aşırı derecede kar yağmıştı kalabalık bir yerde minibüs beliyorduk ama her gelen minibüs ağzına kadar doluydu o sırada bir arkadaş reis beraber taksi falan tutalım dedi olur dedim tam taksi tutacakken iki kız daha geldi bizim guruba 4 kişi olduk birinden baya hoşlanmıştım ama tam taksiye binecekken boş minibüs geldi 4 kişi minibüse bindik yolda kızın arkadaşı ve benim tanıştığım arkadaş aralıklarla inip okullarına gittiler ben tesadüfen hoşlandığım kızla aynı liseyi arıyormuşum yol boyunca konuştuk daha sonra sınav arası bi cafeye gidip yaklaşık 3.5 saat civarı sohbet ettik ama sonuç olarak bir türlü aksiyon alıp yürüyemedim öyle gelip geçti şimdi senin bu yazıyı okuyunca o gün aklıma gedli nerdeyse aynı şeyi yaşamışız
  • Düğün ne zaman?
  • ulan yol soran kıza böyle hayaller kuruyorsan, yanlıslıkla eli eline değse kim bilir ne yapıcaksınız
  • Hocam mahallede yer bildirimi yap sık sık o seni buşur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Change1

Vaybe şu yazıda kendimi gördüm 2016 yılının aralık ayında açık öğretim lise sınavı vardı ve istanbula aşırı derecede kar yağmıştı kalabalık bir yerde minibüs beliyorduk ama her gelen minibüs ağzına kadar doluydu o sırada bir arkadaş reis beraber taksi falan tutalım dedi olur dedim tam taksi tutacakken iki kız daha geldi bizim guruba 4 kişi olduk birinden baya hoşlanmıştım ama tam taksiye binecekken boş minibüs geldi 4 kişi minibüse bindik yolda kızın arkadaşı ve benim tanıştığım arkadaş aralıklarla inip okullarına gittiler ben tesadüfen hoşlandığım kızla aynı liseyi arıyormuşum yol boyunca konuştuk daha sonra sınav arası bi cafeye gidip yaklaşık 3.5 saat civarı sohbet ettik ama sonuç olarak bir türlü aksiyon alıp yürüyemedim öyle gelip geçti şimdi senin bu yazıyı okuyunca o gün aklıma gedli nerdeyse aynı şeyi yaşamışız
    hocam senin ki daha betermiş ya. ben o kadar konuşup elimden kaçırsam her halde iyice kafayı yerdim

• splinterfalcon4798 kullanıcısına yanıt
    Valla haklısın 3.5 saat nerdeyse akraba olduk az bir süre değil ama bu işlerde aksiyon almak gerekiyor oda bende yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evinin civarlarında bekleyeceksin çıktığı saatleri filan öğren zaten sonra takıl peşine ama sapık gibi değil
  • Sokagı bılıyosan git bak belki denk gelirsin her gun git bak 😂😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Boş iş.

• Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    Bence de

• quote:

Orijinalden alıntı: Change1

Vaybe şu yazıda kendimi gördüm 2016 yılının aralık ayında açık öğretim lise sınavı vardı ve istanbula aşırı derecede kar yağmıştı kalabalık bir yerde minibüs beliyorduk ama her gelen minibüs ağzına kadar doluydu o sırada bir arkadaş reis beraber taksi falan tutalım dedi olur dedim tam taksi tutacakken iki kız daha geldi bizim guruba 4 kişi olduk birinden baya hoşlanmıştım ama tam taksiye binecekken boş minibüs geldi 4 kişi minibüse bindik yolda kızın arkadaşı ve benim tanıştığım arkadaş aralıklarla inip okullarına gittiler ben tesadüfen hoşlandığım kızla aynı liseyi arıyormuşum yol boyunca konuştuk daha sonra sınav arası bi cafeye gidip yaklaşık 3.5 saat civarı sohbet ettik ama sonuç olarak bir türlü aksiyon alıp yürüyemedim öyle gelip geçti şimdi senin bu yazıyı okuyunca o gün aklıma gedli nerdeyse aynı şeyi yaşamışız
    3,5 saat ne konusuyonuz hayat hikayenizimi anlatıyorsunuz

• Mustafa0120 kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

ulan yol soran kıza böyle hayaller kuruyorsan, yanlıslıkla eli eline değse kim bilir ne yapıcaksınız
    Sınava Giderken Kızın Biriyle Tanıştım(mı acaba)
  • HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle oldu bildiğin hayat hikayemizi anlattık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.